Connect with us

ShowBiz

LUNA, ŠTA TO RADIŠ!? FOTOGRAFIJA TRUDNE LUNE U NEOČEKIVANOM IZDANJU KRUŽI INTERNETOM: Komentari PLJUŠTE!

Objavljeno

-

Luna Đogani, Foto: instagramscreen

Mnogi su se začudili…


Luna Đogani, nekadašnja pobednica „Zadruge“, u šestom je mesecu trudnoće, a o njenoj objavi na društvenim mrežama naširoko se priča.

Ona je, naime, bila u jednom parku u Beogradu, te je iskoristila priliku da se fotografiše.

foto: Instagram printscreen

Došla je na ideju da se popne na klupe i slika u pozama koje je zamislila, zarad fotki koje će podeliti na svom Instagram profilu.

Ovaj njen potez pokrenuo je veliki broj različitih komentara, a evidentno je da Đoganijeva odlično izgleda u poodmakloj trudnoći.

Izvor: Espreso

ShowBiz

NAJVEĆA ŽIVOTNA TAJNA ANE BEKUTE: Dete o kome se do skoro ništa nije znalo, evo šta je URADILA SA TOM BEBOM

Objavljeno

-

Objavio

Foto: printscreen


Nije imala izbora!


Svog sina Igora Polića je rodila kada je bila gimnazijalka, imala je samo sedamnaest godina tada. Nije ga dala na usvajanje zato što je htela, nego zbog toga što je bila primorana to da uradi.

Nju je jako težak život prazio, njen sin je do Mrkine smrti više cenio njega nego svog pravog oca, otkrila je jednom Bekuta. Kada je bila mlada, imala je jako teške trenutke, ali je uspela na svu sreću sve da prebrodi. Kasnije je njen sin dobio i bezbrižno detinjstvo, dobio je i normalan život, ono što je ona htela da on ima.

U vanbračnoj vezi je ona rodila tog sina, zabavljala se sa svojim dečkom, a potom je zatrudnela i nije htela da abortira. Jedno vreme odvojena je bila od svoje bebe, okolina je mnogo osuđivala Anu koja je bila relativno mlada majka. Na stubu srama su se našli roditelji, ona devojka, a ostala trudna i porodila se. Svi su u selu pričali o tome.

Mnogo je nju to bolelo, a smatrala je da ništa oni nisu krivi. U domu za nezbrinutu decu je Ana je morala da ostavi svog sina Igora Polića. Bilo joj je mnogo teško, rekla je Ana koja se uvek sa bolom u grudima priseća svega toga. Oni imaju zaista dobar odnos danas.

Igor je često posećuje, redovno joj dolazi na koncerte da je podrži. Svog pravog oca skoro da i ne poznaje, više je bio sa Mrkom blizak nego s njim. Na Anu se nikada nije ljutio.

foto: Printscreen

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h