Connect with us

ShowBiz

LJUDI, PA DA LI JE OVO MOGUĆE? Ne možete ni da zamislite koliko godina ima ACO PEJOVIĆ!

Objavljeno

-

Foto: Aleksandar Ristovski

Rođen je 18. aprila 1972. godine u Prijepolju

Aleksandar Aco Pejović je srpski pop-folk pevač prepoznatljiv po pesmama „Ne diraj mi noći“, „Opušteno“, „Litar krvi“, „Uvenuće jasmin beli“, „Jelena“ i drugima.

Pevač je nedavno održao koncert i zadivio celu Srbiju.

Od 1995. godine živi i radi u Beogradu. Sa suprugom Biljanom ima tri ćerke Magdalenu, Mariju i Ivu. Pevanjem se bavi od 14. godine. Svirao je u Podgorici i Prijepolju, a nakon završetka srednje muzičke škole živeo je i radio u Francuskoj.

Po povratku u Jugoslaviju otišao je na odsluženje vojnog roka u Hrvatsku, a nakon toga počeo da svira u lokalima u Prijepolju. Usledili su nastupi u okolnim gradovima, a 1995. godine je na nagovor prijatelja doselio u Beograd. Na početku je svirao u jednoj piceriji na Zvezdari, a uskoro su za njega čuli i drugi vlasnici lokala. Nekoliko godina kasnije stekao je status „kralja splavova“. Prvi album je izdao 2000. godine pod naslovom „Viđaš li je druže moj“. Iako, kako sam kaže, pesme nisu zabeležile veliki uspeh, nije odustajao nego je nastavio da svira i peva širom Srbije.

Dve godine kasnije snimio je album „Prevara“ na kome su se, osim naslovne pesme izdvojile numere „Ne diraj mi noći“, „Jasmina“ i druge. Nakon izlaska pesme „Opušteno“ koja se našla na istoimenom albumu iz 2004. godine, njegova popularnost je naglo skočila. S istog albuma tražene su bile i numere „Taksi“ i „Nepopravljivo“. Iako je, priznaje, bilo veoma naporno nastupati svakog dana u nedelji, bilo je i zadovoljstvo pevati pred publikom iz celog regiona.

Pejović je do sada objavio osam albuma, 11 singlova i pet dueta. Pesmu „Uspomene“ otpevao je sa Dženanom Lončarevićem, a „Neko treći“ sa Tropiko bendom. Duet sa bendom Ministarke pod naslovom „Poplava“ je jedan od najvećih pop-folk hitova 2013. godine. Iste godine održao je i veliki koncert u beogradskoj Areni, gde je pred oko 20 000 obožavalaca prvi put sa Zoricom Brunclik otpevao duet „Danas neću plakati“.

Rođen je 18. aprila 1972. godine u Prijepolju što mnoge iznenadi.

Izvor. Espreso/srbijauzivo.com

Rijaliti

PANIKA U STUDIJU U ŠIMANOVCIMA: Zadrugarki pozlilo u toku emisije!

Objavljeno

-

Foto: RTV Pink printscreen


Svi su se zabrinuli!

Među gostima sinoćne emisije posvećene izbacivanju bila je i Ana Jovanović, koja je u ponedeljak izbačena iz „Zadruge“. Ana se potrudila da što lepše izgleda pred kamerama, međutim, to ne znači da se ona sve vreme dobro osećala.

Naime, u jednom trenutku je Mina Vrbaški skrenula pažnju Dušici Jakovljević da je Ani loše i tražila je dozvolu da pomogne Ani da izađe iz studija. Dušica joj je dala dozvolu i Mina je potom pomogla Jovanovićevoj da napusti scenu, a potom je pozvala i produkciju da Ani ukažu prvu pomoć.

Produkcija je odmah reagovala, Ana je izvedena i ukazana joj je prva pomoć, ali se ova bivša zadrugarka i nešto kasnije vratila u emisiju i do kraja nije pokazivala znake da joj je i dalje loše.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h