Connect with us

ShowBiz

JUČE LETEĆI AUTOMOBIL, DANAS VREMENSKA MAŠINA: Željko Mirović igra protiv vremena!

Objavljeno

-

Foto: Promo

Obrnuo je igricu


Željko Mitrović, pre samo dva dana prvi put poleteo je svojim električnim oktohopterom (Flying car-om) i upisao se u istoriju srpskog i evropskog vazduhoplovstva. Već danas, sa svojim bendom “Monx” putuje kroz vreme u crni ples.

Ovaj sve samo ne običan biznismen, i ovog puta je svoj talenat, uz pomoć pažljivo odabranih muzičara, iskoristio na najbolji mogući način – i to dokazuje i danas. “Ples u tami” – Željkova je deveta hit-numera koja je izašla i potpuno zasluženo zauzela visoko mesto na društvenim mrežama. Bend “Monx” već uveliko nedeljama unazad žari i pali svojim funk-rock-fusion hitovima, ali pesma “Ples u tami” moramo priznati da je pravi presedan. Isidora Mitić, nekadašnja

Pinkova Zvezdica, svojim nadasve moćnom vokalom potpuno dominira ovom numerom i potpuno je boji. Da li ste primetili!? Vikler i Isidora su se zamenili. U prošloj numeri, njegovo vokalno izvođenje je bilo dominantno, ali sad je Isidora uzela stvar u svoje ruke. Poznata činjenica je da je Željko Mitrović bio nekadašnji član benda “Oktobar 1864” koji je ostavio ozbiljan trag u muzici, u regionu. Ali, to nije sve! Njihova numera “Crni ples” – opasno je vladala decenijama na prostoru bivše Jugoslavije i bila neizostavni hit na žurkama svih generacija. Željkova snažna intuicija ka nečemu što je dobro i što ima pokretački vajb jeste prosto ka stvaranju nečeg novog, ali i srodnog. Nečeg što je u skladu sa vremenom i današnjicom. “Crni ples” je porastao.

Foto: promo

Postao je “Ples u tami”. Postao je nova hit stvar! A “Ples u tami” je stvar za đusku! Ili stvar za ekipu koja želi da isprobava svoje glasovne mogućnosti, dok se raspevava…u svakom slučaju ostavlja opasan utisak i nema problem sa tim. Naprotiv. Ovaj ples je opasniji od predhodnog, jer novi vek i nova pravila mu dišu za vratom – koja mirišu na dominaciju. Zvuči neverovatno – ali Željko Mitrović je ponovo izrodio hit-pesmu. Kako 9 pesama, a svi hitovi!? Ne znamo, stvarno…to bolje da pitate Željka, odakle mu pored svih ozbiljnih poslova i hobija da mu inspiracije za muzičke hitove nije manjak…da li je do odličnog izbora muzičkih saradnika, ili do njegovog istančanog talenta…možda je do oba…pak, “Ples u tami” se desio…onako po prvim taktovima lukavo zavodljivo, da želite da je slušate još i još…

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ShowBiz

TIJANA DAPČEVIĆ ZAPANJILA SVE: Pevačicu NIKAD DO SAD nismo videli u OVOM izdanju

Objavljeno

-

Tijana Dapčević, Foto: PRINTSCREEN/RTS

Dubok dekolte i rese!


Večeras se održava prvo polufinale „Pesme za Evroviziju“, na kome će Srbija izabrati svog predstavnika za Evroviziju, koja će se ove godine odigrati u Liverpulu.

Tokom dva polufinala predstaviće se po 16 kompozicija, od kojih će se po osam najboljih iz obe večeri predstaviti u finalu, koje će se održati 4. marta.

Kroz sve tri večeri „Pesme za Evroviziju“ vodiće nas Dragana Kosjerina i Milan Marić sa scene, dok će se iz Grin ruma javljati Kristina Radenković i Stefan Popović.

Tijana Dapčević predstavlja se pesmom „Mamim“. Pevačica se na bini pojavila u neobičnom stajlingu s resama i čizmama na visoku potpeticu.

Advertisement

Među prvima je u bekstejdž stigao Filip Žmaher, spreman i raspoložen pred nastup, a prisutnim medijima se obratio i Princ od Vranje, koji kaže da mu laska što ga upoređuju s Ruslanom.

Evo redosleda kompozicija prve polufinalne večeri „Pesme za Evroviziju“:

1. Angela Kassiani i Mattia Zanatta – „Novi svet“

2. Adem Mehmedović – „Osmeh“

3. Nađa – „Moj prvi ožiljak na duši“

Advertisement

4. Tijana Dapčević – „Mamim“

5. Princ – „Cvet sa Istoka“

6. Filip Baloš – „Novi plan, drugi san“

7. Filip Žmaher – „Čujemo se sutra“

8. Luke Black – „Samo mi se spava“

Advertisement

9. Angellina – „Lanac“

10. Emphaty Soul Project – „Indigo“

11. Stefan Shy – „Od jastuka do jastuka“

12. Hercenšlus – „Vremenska zona“

13. Savo Perović – „Presidente“

Advertisement

14. Igor Stanojević – „Iza duge“

15. Boris Subotić – „Nedostupan“

16. Chegi i Braća Bluz Bend – „Svadba ili kavga“

Na ovogodišnji konkurs za „Pesmu za Evroviziju“ prijavio se rekordan broj kompozicija, a samo 32 najbolje ušle su u uži izbor.

Iz prvog i drugog polufinala plasiraće se osam najbolje rangiranih kompozicija, za koje će u odnosu 50 prema 50 odsto glasati publika i stručni žiri.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h