Connect with us

ShowBiz

IGOR JURIĆ SPAKOVAO KOFERE I NAPUSTIO SRBIJU, NIJE IZDRŽAO: Milena BESNA, POTRES U VEZI!

Objavljeno

-

Foto: Dragan Gojić

Da su posredi „nevolje u raju“, svojim gestom je potvrdila i sama Milena Popović.

Milena Popović, nevenčana supruga pokojnog Olivera Ivanovića, nedavno je obelodanila vezu sa Igorom Jurićem, ocem tragično nastradale devojčice Tijane Jurić, a osim što je izazvala salvu i pozitivnih i negativnih komentara, ovaj njen potez nije obradovao njenog partnera.

Naime, Jurić je nakon što je njegova draga postavila sliku sa njim uz emotikon srca, kazao da on nije estradna zvezda da bi bilo šta u javnosti objavljivao u vezi sa svojom privatnošću.

– Za sve što je objavila Milena Popović iskomunicirajte sa njom, kao i pitanja koja se tiču nje i njenih osećanja – kazao je Jurić za medije.

Da su posredi „nevolje u raju“, svojim gestom je potvrdila i sama Milena Popović.

Nakon što su je mediji pozvali, ljutito je kazala da zna zbog čega je zovu, ali da joj nije do priče.

Na pitanje da li je boli prozivka partnera Igora Jurića, kazala je da nema komentar ni na jedno pitanje, a potom prekinula vezu. Ipak, nakon toga poslala je poruku medijima.

– Doneli smo odluku da naš privatan život držimo dalje od očiju javnosti i medija. To je sve – kazala je ona, očigledno prihvativši Jurićev stav da se ne eksponiraju.

Prema saznanjima, Igor Jurić je napustio Srbiju i otputovao u Hrvatsku na nekoliko dana, kako bi sredio misli, dok je njegova draga ostala u Beogradu.

Podsećamo, nakon što je objavila sliku sa Igorom Jurićem, komentari, mahom negativni, samo su se nizali, nakon čega je Popovićeva obrisala fotografiju.

Prema pisanju medija, ona i Jurić su veće dve godine u vezi i zajedno žive u centru Novog Sada. Kako su ispričali izvori bliski ovom paru, i Jurićeva ćerka i sin Popovićeve su upoznati sa njihovim ljubavnim životom i neretko svi zajedno odlaze u restorane.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Rijaliti

PANIKA U STUDIJU U ŠIMANOVCIMA: Zadrugarki pozlilo u toku emisije!

Objavljeno

-

Foto: RTV Pink printscreen


Svi su se zabrinuli!

Među gostima sinoćne emisije posvećene izbacivanju bila je i Ana Jovanović, koja je u ponedeljak izbačena iz „Zadruge“. Ana se potrudila da što lepše izgleda pred kamerama, međutim, to ne znači da se ona sve vreme dobro osećala.

Naime, u jednom trenutku je Mina Vrbaški skrenula pažnju Dušici Jakovljević da je Ani loše i tražila je dozvolu da pomogne Ani da izađe iz studija. Dušica joj je dala dozvolu i Mina je potom pomogla Jovanovićevoj da napusti scenu, a potom je pozvala i produkciju da Ani ukažu prvu pomoć.

Produkcija je odmah reagovala, Ana je izvedena i ukazana joj je prva pomoć, ali se ova bivša zadrugarka i nešto kasnije vratila u emisiju i do kraja nije pokazivala znake da joj je i dalje loše.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h