Connect with us

ShowBiz

GLUMICA OTKRILA JOŠ JEZIVIH DETALJA VEZANIH ZA MIKU ALEKSIĆA: Tada je imala samo 7 GODINA, KLUPKO SE ODMOTAVA?!

Objavljeno

-

Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

Posle dužeg vremena, glumica ponovo govori o slučaju sa ozloglašenim učiteljem glume


Veliku pažnju javnosti poslednjih par meseci privlači slučaj glumica Ive Ilinčić i Milene Radulović, koje su za seksualno uznemiravanje odnosno zlostavljanje prijavile učitelja glume Miroslava Miku Aleksića.

Za emisiju ,,Premijera” glumica Iva Ilinčić progovorila je o teškom periodu iz detinjstva, kada je , kako tvrdi, kao sedmogodišnja devojčica trpela seksualno uznemiravanje od strane glumca i učitelja Miroslava Mike Aleksića.

“Svaki manipulativni odnos započinje postavljenjem autoriteta, jer kad se postavi autoritet, ti nisi u prilici da kažeš “Ne”. Dosta je različito kada ste mladi i stariji. Kada ste dete, ne možete baš dobro da prepoznate to, ne shvatate da je to to, bilo kakva manipulacija da je u pitanju, mislim da ste izloženiji manipulacijama kada odrastete, ali tada možete to i da prepoznate i tome stati na put. Iskreno i direktno, ako se to prepozna, upravo je to bitno, odvojiti da ostanete vaspitani i kulturni, ali da znate da postavite svoje granice. Toga ne treba niko da se stidi i niko da se plaši. Mislim da je to važno u svim sferama, ucena može da traje samo onoliko koliko vi niste u stanju da se suprostavite , u trenutku kada joj se suprotstavite tu je kraj. Svima znači podrška… Jako je bitno da se to prepozna i da se žene malo više zauzmu za sebe. Ništa se nije konkretno desilo još uvek povodom njihovog položaja u društvu. Znači mi podrška svih”, rekla je Iva.


TELE PROVOZANO GLAVNOM ULICOM U UŽICU: Neverovatna scena na zadnjem sedištu automobila

Advertisement

Izvor: Espreso

ShowBiz

TIJANA DAPČEVIĆ ZAPANJILA SVE: Pevačicu NIKAD DO SAD nismo videli u OVOM izdanju

Objavljeno

-

Tijana Dapčević, Foto: PRINTSCREEN/RTS

Dubok dekolte i rese!


Večeras se održava prvo polufinale „Pesme za Evroviziju“, na kome će Srbija izabrati svog predstavnika za Evroviziju, koja će se ove godine odigrati u Liverpulu.

Tokom dva polufinala predstaviće se po 16 kompozicija, od kojih će se po osam najboljih iz obe večeri predstaviti u finalu, koje će se održati 4. marta.

Kroz sve tri večeri „Pesme za Evroviziju“ vodiće nas Dragana Kosjerina i Milan Marić sa scene, dok će se iz Grin ruma javljati Kristina Radenković i Stefan Popović.

Tijana Dapčević predstavlja se pesmom „Mamim“. Pevačica se na bini pojavila u neobičnom stajlingu s resama i čizmama na visoku potpeticu.

Advertisement

Među prvima je u bekstejdž stigao Filip Žmaher, spreman i raspoložen pred nastup, a prisutnim medijima se obratio i Princ od Vranje, koji kaže da mu laska što ga upoređuju s Ruslanom.

Evo redosleda kompozicija prve polufinalne večeri „Pesme za Evroviziju“:

1. Angela Kassiani i Mattia Zanatta – „Novi svet“

2. Adem Mehmedović – „Osmeh“

3. Nađa – „Moj prvi ožiljak na duši“

Advertisement

4. Tijana Dapčević – „Mamim“

5. Princ – „Cvet sa Istoka“

6. Filip Baloš – „Novi plan, drugi san“

7. Filip Žmaher – „Čujemo se sutra“

8. Luke Black – „Samo mi se spava“

Advertisement

9. Angellina – „Lanac“

10. Emphaty Soul Project – „Indigo“

11. Stefan Shy – „Od jastuka do jastuka“

12. Hercenšlus – „Vremenska zona“

13. Savo Perović – „Presidente“

Advertisement

14. Igor Stanojević – „Iza duge“

15. Boris Subotić – „Nedostupan“

16. Chegi i Braća Bluz Bend – „Svadba ili kavga“

Na ovogodišnji konkurs za „Pesmu za Evroviziju“ prijavio se rekordan broj kompozicija, a samo 32 najbolje ušle su u uži izbor.

Iz prvog i drugog polufinala plasiraće se osam najbolje rangiranih kompozicija, za koje će u odnosu 50 prema 50 odsto glasati publika i stručni žiri.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h