Connect with us

ShowBiz

EKSKLUZIVNO! NATAŠA BEKVALAC ZVRŠILA U ZATVORU! Isplivao i SNIMAK, ovo je ŠOK DECENIJE!

Objavljeno

-

Foto: © ATA Images, Printscreen

Na snimku Nataša je obučena sva u roze, kao barbika, i nalazi se u zatvoru


Pevačica Nataša Bekvalac je na svom Instagramu podelila video koji je mnogima bio zanimljiv i intrigantan.

Naime, u pitanju je saradnja sa jednom kozmetičkom kućom, ali ovoga puta spremili su nešto potpuno drugačije.

Na snimku Nataša je obučena sva u roze, kao barbika, i nalazi se u zatvoru.

– Moja omiljena lutka. Barbie…S njom sam se igrala kao mala. Želela sam da živim taj san… Savršen ružičasti život… Ken i bar dve Skiperke… Onda sam porasla i shvatila da nije sve tako ružičasto, ali i da pored toga život može biti srećan. Uostalom, kada je Barbie marila šta o njenom životu misli komšiluk… Probudi dete u sebi i živi život koji TI želiš. Barbie – napisala je Bekvalčeva u opisu videa.

Advertisement

Sigurno će nas uskoro obradovati odličnom šminkom u Barbi fazonu. Iako izgleda fenomenalno, malo je čudno videti Natašu iza rešetaka.


Ukoliko imate visok pritisak, ceo život pravite ovu KATASTROFALNU GREŠKU!


Izvor: Espreso

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ShowBiz

NIKOLA ROKVIĆ OTKRIO KOLIKO NOVCA JE PRIKUPLJENO DO DANAS: Njegove reči ODZVANJAJU, svaka mu čast

Objavljeno

-

Nikola Rokvić, Foto: Printscreen/Instagram/ nikolarokvic

Pevač se ponovo oglasio na svom Instagram profilu


Nikola Rokvić pre 15 dana pošao je pešaka ka Atini, tačnije do manastira Egine, a sve to zbog svoje humanitarne misije.

Rokvić svakodnevno svoje pratioce obaveštava o svim stvarima koje mu se dešavaju na putu, ali isto tako i o tome koliko je novca prikupljeno:

„Prvih 15 dana izgurasmo! Pređenih 510 km do sada i prikupljenih 15.000.000 dinara za pedijatrijsku onkologiju i dečiju radost! Hvala Bogu prezadovoljan sam i više nego što sam očekivao! Dovoljan je jedan mali pokret čovečijeg srca i blagoslovena želja, Gospod mnogostruko nagradi i prikaže apsolutnu umetnost i lepotu trenutka! Na ovom putu se trudim da tražim dobro, da gledam dobrim pogledom i da tražim u ljudima dobro! Trudim se da ne sudim! Gospod mi daje uvide gde svakog čoveka na kog naiđem vidim kao svog najrođenijeg! Vidim lepotu u nesavršenosti ljudskoj, osećam radost pri pogledu na dečicu i starce… I svi su mi braća i sestre! Imam mnogo vremena da posmatram Božije ljude i Božiju prirodu… U svakom pogledu osećam prisustvo Svevišnjega u svakom koraku molitva raste…Često ostanem u trenutku koji daje osećaj prisustva cele vasione i večnosti! Pitaju me da li na ruti slušam muziku, slušam, muzika mi je cvrkut ptica… Gugutke me prate od prvog koraka i daju mi blagoslov na početku svakog dana! I sve je tako mirno… Svaki dan je jedan život! Život pun Boga, Ljubavi, radosti, milosti i poštovanja!

Tražite dobro, ne osvrćite se za lošim stvarima, rečima, pogledima… Jedino tako će se dobro, čudesnim putevima useliti u vaša srca!!! Volim vas! Bog vas blagoslovio! Hristos Voskrese.“

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h