Connect with us

ShowBiz

EKSKLUZIVNO! NATAŠA BEKVALAC ZVRŠILA U ZATVORU! Isplivao i SNIMAK, ovo je ŠOK DECENIJE!

Objavljeno

-

Foto: © ATA Images, Printscreen

Na snimku Nataša je obučena sva u roze, kao barbika, i nalazi se u zatvoru


Pevačica Nataša Bekvalac je na svom Instagramu podelila video koji je mnogima bio zanimljiv i intrigantan.

Naime, u pitanju je saradnja sa jednom kozmetičkom kućom, ali ovoga puta spremili su nešto potpuno drugačije.

Na snimku Nataša je obučena sva u roze, kao barbika, i nalazi se u zatvoru.

– Moja omiljena lutka. Barbie…S njom sam se igrala kao mala. Želela sam da živim taj san… Savršen ružičasti život… Ken i bar dve Skiperke… Onda sam porasla i shvatila da nije sve tako ružičasto, ali i da pored toga život može biti srećan. Uostalom, kada je Barbie marila šta o njenom životu misli komšiluk… Probudi dete u sebi i živi život koji TI želiš. Barbie – napisala je Bekvalčeva u opisu videa.

Sigurno će nas uskoro obradovati odličnom šminkom u Barbi fazonu. Iako izgleda fenomenalno, malo je čudno videti Natašu iza rešetaka.


Ukoliko imate visok pritisak, ceo život pravite ovu KATASTROFALNU GREŠKU!


Izvor: Espreso

ShowBiz

NAJVEĆA ŽIVOTNA TAJNA ANE BEKUTE: Dete o kome se do skoro ništa nije znalo, evo šta je URADILA SA TOM BEBOM

Objavljeno

-

Objavio

Foto: printscreen


Nije imala izbora!


Svog sina Igora Polića je rodila kada je bila gimnazijalka, imala je samo sedamnaest godina tada. Nije ga dala na usvajanje zato što je htela, nego zbog toga što je bila primorana to da uradi.

Nju je jako težak život prazio, njen sin je do Mrkine smrti više cenio njega nego svog pravog oca, otkrila je jednom Bekuta. Kada je bila mlada, imala je jako teške trenutke, ali je uspela na svu sreću sve da prebrodi. Kasnije je njen sin dobio i bezbrižno detinjstvo, dobio je i normalan život, ono što je ona htela da on ima.

U vanbračnoj vezi je ona rodila tog sina, zabavljala se sa svojim dečkom, a potom je zatrudnela i nije htela da abortira. Jedno vreme odvojena je bila od svoje bebe, okolina je mnogo osuđivala Anu koja je bila relativno mlada majka. Na stubu srama su se našli roditelji, ona devojka, a ostala trudna i porodila se. Svi su u selu pričali o tome.

Mnogo je nju to bolelo, a smatrala je da ništa oni nisu krivi. U domu za nezbrinutu decu je Ana je morala da ostavi svog sina Igora Polića. Bilo joj je mnogo teško, rekla je Ana koja se uvek sa bolom u grudima priseća svega toga. Oni imaju zaista dobar odnos danas.

Igor je često posećuje, redovno joj dolazi na koncerte da je podrži. Svog pravog oca skoro da i ne poznaje, više je bio sa Mrkom blizak nego s njim. Na Anu se nikada nije ljutio.

foto: Printscreen

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h