Connect with us

ShowBiz

DORĆOL PRAVI NEVIĐENI SPEKTAKL U ČAST DŽEJU! Ovaj događaj cela Srbija će pamtiti, SVI ĆE PLAKATI!

Objavljeno

-

Foto: Dragana Udovičić

Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra u snu u 56. godini, a porodica i kolege su neutešni i imaju potrebu da se na određeni način pozdrave sa pevačem.


Njegovi sugrađani Dorćolci, sa kojima se svakodnevno viđao po kraju, posebno su bili skrhani odlaskom muzičke legende. Od trenutka kada se počela širiti informacija da je Džej preminuo, Dorćol se „orio“ njegovim pesmama.

Foto: youtubescreen

Ovog puta su Dorćolci odlučili da u čast Ramadanovskog, na raskršću dve ulice, naprave spektakl, kakav je dostojan Džeja, njegovog života, pesme i istine koju je ostavio za sobom. Anđelka Prpić je na Instagramu iznela detalje.

– Njegovo Dorćolsko srce prestalo je da kuca, ali zato njegova duša nastavlja da živi. Petak, 20.00h Dorćol, u znak sećanja na omljenog Dorćolca, na velikom video bimu koji će biti postavljen između Ulica Dušabova i Jevrejska, emitovaće se specijal sa fotografijama i tekstovima o našem dobrom Džejki, nakon čega i deo koncerta iz Sava centra iz 1995. godine – pisalo je u objavi koju je Anđelka objavila.

Javnost se ne seća da su nekom pevaču posle smrti sugrađani pripremili ovakvo veče za pamćenje.

Izvor: Espreso

Rijaliti

PANIKA U STUDIJU U ŠIMANOVCIMA: Zadrugarki pozlilo u toku emisije!

Objavljeno

-

Foto: RTV Pink printscreen


Svi su se zabrinuli!

Među gostima sinoćne emisije posvećene izbacivanju bila je i Ana Jovanović, koja je u ponedeljak izbačena iz „Zadruge“. Ana se potrudila da što lepše izgleda pred kamerama, međutim, to ne znači da se ona sve vreme dobro osećala.

Naime, u jednom trenutku je Mina Vrbaški skrenula pažnju Dušici Jakovljević da je Ani loše i tražila je dozvolu da pomogne Ani da izađe iz studija. Dušica joj je dala dozvolu i Mina je potom pomogla Jovanovićevoj da napusti scenu, a potom je pozvala i produkciju da Ani ukažu prvu pomoć.

Produkcija je odmah reagovala, Ana je izvedena i ukazana joj je prva pomoć, ali se ova bivša zadrugarka i nešto kasnije vratila u emisiju i do kraja nije pokazivala znake da joj je i dalje loše.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h