Connect with us

ShowBiz

DARKO LAZIĆ PONOVO DIVLJA! Nastavio sa BRZOM VOŽNJOM iako je jedva ostao živ nakon saobraćajke!

Objavljeno

-

Foto: Printscreen Instagram

Lazić je doživeo stravičnu saobraćajnu nezgodu, a nekoliko meseci borio se da preživi. Sudeći po ovoj pevačevoj objavi izgleda da nezgoda na njega nije ostavila traume


Pevač Darko Lazić poznat je kao ljubitelj brze vožnje, a u tome u prilog ide i njegova najnovija objava na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Lazić je objavio snimak koji prikazuje kontrolnu tablu na automobilu gde se vidi da mašina ide pun gas do 160km/h, a do kraja videa prelazi i tu brzinu.

Foto: instagramscreen

Darko se pohvalio koliko se brzo automobil kreće, iako ga je prekoračenje brzine pre dve godine umalo koštalo života. Lazić je doživeo stravičnu saobraćajnu nezgodu, a nekoliko meseci borio se da preživi. Sudeći po ovoj pevačevoj objavi izgleda da nezgoda na njega nije ostavila traume, pa se Lazić osmelio da ponovo uživa u brzoj vožnji.

Podsetimo, Darko Lazić danima je u centru skandala zbog raznih priča o dugovanjima. Lazić je na tu temu nedavno dao komentar:

„Bolje da kažu da dugujem nego da mi traže na zajam. Svašta se piše i priča, imam neka dugovanja, ali su sitna i minorna u odnosu na cifre koje se spominju. Kad počnem da radim, vratiću ga. Tu nema problema. Što se tiče Zorice Marković moja vrata su joj otvorena. Neka dođe i kaže šta joj dugujem, nije problem. Daću novac, ako postoji taj dug. Preko moje grbače se lako postaje poznat. Ko god ne može medijski da se eksponira oplete po meni“, pričao je Darko.

Advertisement

STRAVIČNA TUČA KOD HOTELA JUGOSLAVIJA: Jedan čovek izgubio oko?


Izvor: Espreso

ShowBiz

TIJANA DAPČEVIĆ ZAPANJILA SVE: Pevačicu NIKAD DO SAD nismo videli u OVOM izdanju

Objavljeno

-

Tijana Dapčević, Foto: PRINTSCREEN/RTS

Dubok dekolte i rese!


Večeras se održava prvo polufinale „Pesme za Evroviziju“, na kome će Srbija izabrati svog predstavnika za Evroviziju, koja će se ove godine odigrati u Liverpulu.

Tokom dva polufinala predstaviće se po 16 kompozicija, od kojih će se po osam najboljih iz obe večeri predstaviti u finalu, koje će se održati 4. marta.

Kroz sve tri večeri „Pesme za Evroviziju“ vodiće nas Dragana Kosjerina i Milan Marić sa scene, dok će se iz Grin ruma javljati Kristina Radenković i Stefan Popović.

Tijana Dapčević predstavlja se pesmom „Mamim“. Pevačica se na bini pojavila u neobičnom stajlingu s resama i čizmama na visoku potpeticu.

Advertisement

Među prvima je u bekstejdž stigao Filip Žmaher, spreman i raspoložen pred nastup, a prisutnim medijima se obratio i Princ od Vranje, koji kaže da mu laska što ga upoređuju s Ruslanom.

Evo redosleda kompozicija prve polufinalne večeri „Pesme za Evroviziju“:

1. Angela Kassiani i Mattia Zanatta – „Novi svet“

2. Adem Mehmedović – „Osmeh“

3. Nađa – „Moj prvi ožiljak na duši“

Advertisement

4. Tijana Dapčević – „Mamim“

5. Princ – „Cvet sa Istoka“

6. Filip Baloš – „Novi plan, drugi san“

7. Filip Žmaher – „Čujemo se sutra“

8. Luke Black – „Samo mi se spava“

Advertisement

9. Angellina – „Lanac“

10. Emphaty Soul Project – „Indigo“

11. Stefan Shy – „Od jastuka do jastuka“

12. Hercenšlus – „Vremenska zona“

13. Savo Perović – „Presidente“

Advertisement

14. Igor Stanojević – „Iza duge“

15. Boris Subotić – „Nedostupan“

16. Chegi i Braća Bluz Bend – „Svadba ili kavga“

Na ovogodišnji konkurs za „Pesmu za Evroviziju“ prijavio se rekordan broj kompozicija, a samo 32 najbolje ušle su u uži izbor.

Iz prvog i drugog polufinala plasiraće se osam najbolje rangiranih kompozicija, za koje će u odnosu 50 prema 50 odsto glasati publika i stručni žiri.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h