Connect with us

ShowBiz

BILA JE NAJBOLJA RIBA BIVŠE JUGE, A ONDA JU JE UNIŠTIO ALKOHOL! Život joj se preokrenuo, DANAS je NEĆETE PREPOZNATI

Objavljeno

-

Foto: Youtube

Bila sam se*s mašina, ništa ispod pet puta na dan – izjavila je pevačica


Od dueta sa Dinom Merlinom u pesmi „Godinama“ svi su znali njeno ime, a Ivana Banfić ubrzo je potom zauzela titulu jedne od najprivlačnijih pevačica na ovim prostorima.

Nizali su se njeni novi hitovi i projekti i devedesetih je ona bila jedno od najvećih imena na muzičkoj sceni. Titule poput „se*s bombe“ nisu je ni najmanje zanimale, niti je karijeru gradila na skandalima. Ipak, pamti se jedna od njenih izjava.

Naime, tokom jednog intervjua upitali su je da li je zaista toliko privlačna ili je to ipak deo njenog imidža, a ona je svojom izjavom tih godina šokirala sve:

– Bila sam se*s mašina, ništa ispod pet puta na dan – izjavila je pevačica.

Palila je dens scenom hitovima „Šumica“, „Da mu nisam dala“, „Cigareta“… Imala je po 150 zakazanih nastupa godišnje i nikada nije mirovala.

A onda je život upleo svoje prste – usledio je prvi brak, koji je trajao 12 godina. Sa Robertom Magićem, koji je bio i njen menadžer, razvela se u miru, bez teških reči.

– Iz svog iskustva naučila sam, videla i prepoznala da su u brak ušli moji i njegovi roditelji, a gde smo mi. Mi smo se izgubili negde putem – ispričala je Ivana jednom prilikom.

Onda je usledila borba sa zavisnošću od alkohola. Ivana se 2005. godine prijavila na kliniku za odvikavanje. Sa njom je sve vreme bio tada već bivši suprug koji joj je pružio punu podršku. Pobedila je. Posvetila se studijama.

Već dugo Ivana više nije u javnom životu, a taj period mira iskoristila je kako bi otvorila školu pevanja i završila studije za intergrativnog terapeuta.

Onda je usledio drugi brak. Ivana se u tajnosti udala za Krunu Ladišića, producenta na jednoj TV stanici. Krunu je znala godinama, on je dobar prijatelj njenog brata. Venčali su se u tajnosti, na venčanje su bili pozvani samo kumovi i roditelji.

FOTO: KURIR

Želela je da postane majka. Prva trudnoća završila se pobačajem. Drugu trudnoću provela je u krevetu, morala da je da miruje svih devet meseci. Tada je otkrila društvene mreže na kojima je i danas aktivna. Našla je drugu scenu, zbog sina Jana rešila je da napusti binu.

– Dugo sam čekala svog sina. Rodila sam ga u 39. godini, a to je dosta priličan broj godina za ženu koja prvi put rađa (tako barem kažu stručnjaci).

– Jako sam želela dete, a nakon tridesete krenula je ta čežnja da postanem majka. Razmišljala sam kako je lepo imati karijeru, biti u akciji dvadeset i četiri sata na dan, puno putovati, biti u potpunosti posvećen samo sebi…

– Želela sam dete, a ništa se po tom pitanju nije dešavalo. Nikako nisam mogla da ostanem trudna. Bila sam očajna. Svakakve misli su mi prolazile kroz glavu. Možda nikad neću moći ostati trudna, ostaću sama… Uglavnom crnjaci protiv kojih sam se borila na neki svoj način. Govorila sam sebi rečenice koje su me motivisale, bodrila sam samu sebe, išla na hodočašća i molila se, verovala u to da će se to ipak ostvariti. I došao je taj dan, rodila sam prekrasnog, zdravog dečaka.“, napisala je u svojoj kolumni i objasnila da je to bio momenat kada je rešila da se pozdravi sa estradom.“

foto: Damir Dervišagić

Izvor: Espreso

Rijaliti

PANIKA U STUDIJU U ŠIMANOVCIMA: Zadrugarki pozlilo u toku emisije!

Objavljeno

-

Foto: RTV Pink printscreen


Svi su se zabrinuli!

Među gostima sinoćne emisije posvećene izbacivanju bila je i Ana Jovanović, koja je u ponedeljak izbačena iz „Zadruge“. Ana se potrudila da što lepše izgleda pred kamerama, međutim, to ne znači da se ona sve vreme dobro osećala.

Naime, u jednom trenutku je Mina Vrbaški skrenula pažnju Dušici Jakovljević da je Ani loše i tražila je dozvolu da pomogne Ani da izađe iz studija. Dušica joj je dala dozvolu i Mina je potom pomogla Jovanovićevoj da napusti scenu, a potom je pozvala i produkciju da Ani ukažu prvu pomoć.

Produkcija je odmah reagovala, Ana je izvedena i ukazana joj je prva pomoć, ali se ova bivša zadrugarka i nešto kasnije vratila u emisiju i do kraja nije pokazivala znake da joj je i dalje loše.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h