Connect with us

Region i svet

TRAŽILA JE I ŠEST PUTA DNEVNO: Bivši dečko progovorio o plavuši (35) koja je napastvovala učenika (15)

Objavljeno

-

Kandice Barber, Foto: Printscreen/Facebook

U septembru prošle godine osudili su je za slanje eksplicitnih fotografija učeniku, ali nisu mogli dokazati ostale optužbe, uključujući seks s detetom


Nisam se mogao nositi s njenim seksualnim nagonom, plesala je oko šipke u garaži u oskudnoj odeći, ponekad bi i prijateljice pozvala. Ona je vrlo živahna, to ju je i uvuklo u probleme, rekao je za Dejli Mejl bivši dečko Britanke Kandice Barber (35), koja je imala odnose sa svojim učenikom (15) krajem 2018. godine.

„Ponekad bi tražila i šest puta na dan. Nisam to mogao više podneti“ dodao je.

Nakon škole ga odvela u polje

Kandice je dečaku slala fotografije u toplesu. Nakon škole ga je autom odvela u polje gde su imali odnose. U septembru prošle godine osudili su je za slanje eksplicitnih fotografija učeniku, ali nisu mogli dokazati ostale optužbe, uključujući seks s detetom.

Sad joj opet sude, a presuda je 15. februara. Kandice na ročišta dolazi sa suprugom. Dečaka je, kako tvrde tužioci, iskoristila dok je radila kao nadzornica u školi. Nakon što je spavala s njim, zapretila mu je da će reći da ju je silovao, ako nekome kaže za aferu.

Miror je objavio intervju s njenim bivšim koji je bio u šoku kad je čuo za što je terete.

Napolju, u autu, vrtu, šumi…

Upoznao ju je na web stranici Plenti of Fiš i kaže da joj je otpočetka seksualni apetit bio izrazito velik.

Bila je nezasita, a seks je često zahtevala na neobičnim mestima.

„Volela je to raditi napolju, ponekad u autu, vrtu ili u šumi. Vozili bismo se negde, a ona bi rekla: ‘Stani, osećam se napaljeno’. Jednostavno mi je postalo previše. Svako ima svoje potrebe, a nju su takve stvari uzbuđivale, no na kraju se nisam mogao nositi s time, bilo mi je dosta“ prisetio se dana kad se ponekad osećao kao stvar, kao njena velika seksualna igračka.

Plesala bi u garaži, došle bi i prijateljice

„Kandice je prekrasna devojka, sjajna majka i u suštini vrlo poštuje zakon. Dok smo bili zajedno nikad nije dobila ni kaznu za parkiranje, a kamoli šta drugo. Ali, što se tiče seksa, bila je neverovatno živahna i to ju je uvuklo u sve ove probleme koje sad ima“ dodao je.

Osvrnuo se i na njeno strastveno plesanje oko šipke.

„Rekla mi je da pleše oko šipke kako bi ostala u formi, zbog lepe linije, ali uvek je bilo toga više. Nosila bi vruće pantalone i seksi grudnjak, a na kraju bismo često vodili ljubav. Ponekad bi došle njene prijateljice i priredile bi predstavu. Sve su to bile seksi devojke i znao sam uživati u tome „rekao je.

Slala je fotke drugim muškarcima

S pohotnom učiteljicom je u vezi bio dve godine, a kap koja je prelila čašu njegove tolerancije bio je pronalazak škakljivih fotografija na njenom mobilnom telefonu.

Sama se fotografisala i snimala. Na snimcima je bila gola ili oskudno odevena, a u jednom videu se zadovoljavala seks igračkom.

„Prozvao sam je zbog toga i priznala mi je da ih je slala drugim muškarcima. Priznala je i da me varala s nekim koga je upoznala u teretani. Tad smo prekinuli. Bio sam stvarno ljut i povređen. Naša se veza već mučila, ali kad je priznala ono u što se upuštala, znao sam da nećemo moći nastaviti dalje“ nastavio je.

„Zapravo smo se rastali u prilično dobrim odnosima, ali laknulo mi je što je sve gotovo. Kandice sam smatrao pomalo otkačenom što se tiče seksa i to me zapravo odvratilo od nje“ napomenuo je, a prenosi Dejli Mejl.

Sve o odnosu s maloletnim učenikom isplivalo je u javnost nakon što su se školom proširile glasine od dečakovoj vezi s učiteljicom, što je on u početku negirao. Kandice je, navodno, učeniku rekla da je trudna s njim, no da je otišla na pobačaj.

Takođe, sugerisala mu je da izbriše sve poruke koje mu je poslala. Učenik je bio zabrinut i preplašen, rekli su na suđenju, a kako je nastrana učiteljica uporno sve negirala, dečak i njegova porodica bili su prisiljeni prolaziti kroz sudski proces.

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Crna Gora

O AJKULI U BUDVI SE I DANAS PRIČA: Mladić (21) je od STRAHOVITOG UGRIZA bio skoro PREPOLOVLJEN, 1 detalj je JEZIV!

Objavljeno

-

Objavio

Ilustracija, Foto: Profimedia


Prirodni plen velike bele ajkule je tuna. To je jedna od retkih riba koja se poslednjih godine češće susreće u Jadranskom moru


O tragičnom događaju u Budvi i dan danas se šapuće. Uvalica na samom rubu, desno od poznate plaže Mogren, tik od velike ravne stene koja je omiljeno mesto za sunčanje i kupanje turistima, čuva užasnu priču o rano ugašenom životu.

Jedini poznati napad ajkule na čoveku u crnogorskom primorju dogodio se 13. jula, davne, 1955. godine. Tri mladića odveslala su drvenom barakom ka Budvi iz pravca Jaza, gde su su letovali u koloniji studenata. Prekrasn voda na ovom neobičnom prostoru mamila ih je na kupanje.

Prvi u vodu je uskočio dvadesetjednogodišnji student elektrotehnike iz Čačka – Stevan Stevica Tomašević i ubrzo nakon toga bio je napadnut. Od strahovitog ugriza morske nemani mladić je bio gotovo prepolovljen.

Lokalni ribari su tvrdili kako je Tomaševića napala velika bela ajkula koju je primetila i mornarička straža, pokušavajući bezuspešno da je ulovi. Prema navodima, ajkula je bila dugačka skoro sedam metara.

Prema sećanjima starih Budvana, doplivala je u Jadransko more za jednim američkim brodom, a ka obali crnogorskog primorja privukla ju je lešina magarca koju je neko bacio nedaleko od uvale na rubu plaže Mogren gde se dogodio smrtonosni napad.

Nekoliko dana nakon tragedije, porodica i prijatelji nesrećnog mladića isplivali su čamcem do mesta nesreće i oprostili se od Stevice bacivši cveće i vence u more. Neverovatna je priča o jezivom detalju o kom se pričalo nakon nesreće. Mladić je pre skoka u vodu imao majicu Kajkaškog kluba Čačak, na kojoj je bio izvezen broj 137, koji odgovara datumu njegove smrti.

Mesec dana nakon tragedije, pri vrhu stene koja se uzdiže iznad uvalice na rubu plaže Mogren, porodica tragično nastradalog mladića postavila je spomen ploču. Ona i dan danas stoji na istom mestu, ali uklesani natpis nije moguće pročitati, što zbog nepristupačnosti, što zbog toga što je patina sakrila slova na tabli.

Na tabli je ispisano:

– U uvali iza ove stene, kupajući se sa drugovima, 13. VII 1955. izgubi život Stevan-Stevica Tomašević, student elektrotehnike iz Čačka, u svojoj 22. godini, a kao žrtva morske nemani. Neutešna porodica i drugovi.

O nemilom događaju nije izvestio nijedan štampani medij! Prvi tekst posvećen tragediji kraj plaže Mogren, bio je članak objavljen u „Pobjedi“ od 14. avgusta 1955. godine. Podgorički list je tada izlazio kao dvomesečnik, a tekst je zapravo bio posvećen postavljanju spomen table stradalom Stevanu Tomaševiću.

– U Budvi je prošle nedjelje obavljena jedna neobična i tužna svečanost. Otkrivena je spomen ploča Stevanu-Stevici Tomaševiću studentu elektrotehnike iz Čačka – piše u uvodu teksta.

Tek u trećoj rečenici spominje se kako je mladić stradao – Nesrećni mladić koji je u Budvi ljetovao u koloniji studenata, nastradao je prilikom kupanja od morskog psa – pisala je „Pobjeda“.

U nastavku teksta navodi se ko je prisustvovao i ko je održao govor tokom ceremonije.

Iz odnosa štampanih medija prema ovoj tragediji jasno je da napad ajkule na čoveka, pored jedne od najatraktivnijih plaža Jadrana, nije u ono vreme bila „društveno-podobna tema“.

U ovom detalju treba tražiti razloge zbog čega se minulih godina u brojnim izveštajima povodom ulovljenih ili primećenih ajkula na crnogorskom primorju, nesreća kraj Mogrena pominjala tek uzgred, bez osnovnih informacija i uglavnom uz netačne podatke.

Ovakav odnos medija potpomogao je stvaranju legende po kojoj je nesrećni mladić skočio sa stene direktno u čeljusti nemani koja ga je nakon toga progutala. U gotovo svim verzijama ove nesreće, mladić je bio žrtva velike bele ajkule.

Ova, za ljude svakako najsmrtonosnija vrsta morskog psa, veoma retko zalazi u Jadransko more i još ređe prilazi obali. U Crnoj Gori je, zvanično, ulovljena samo jednom. Pre šesnaest godina na pučini je mladunče ove nemani izvukao poznati budvanski ribar Ilija Rafailović.

Prirodni plen velike bele ajkule je tuna. To je jedna od retkih riba koja se poslednjih godine češće susreće u Jadranskom moru.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h