Connect with us

Region i svet

TRAŽILA JE I ŠEST PUTA DNEVNO: Bivši dečko progovorio o plavuši (35) koja je napastvovala učenika (15)

Objavljeno

-

Kandice Barber, Foto: Printscreen/Facebook

U septembru prošle godine osudili su je za slanje eksplicitnih fotografija učeniku, ali nisu mogli dokazati ostale optužbe, uključujući seks s detetom


Nisam se mogao nositi s njenim seksualnim nagonom, plesala je oko šipke u garaži u oskudnoj odeći, ponekad bi i prijateljice pozvala. Ona je vrlo živahna, to ju je i uvuklo u probleme, rekao je za Dejli Mejl bivši dečko Britanke Kandice Barber (35), koja je imala odnose sa svojim učenikom (15) krajem 2018. godine.

„Ponekad bi tražila i šest puta na dan. Nisam to mogao više podneti“ dodao je.

Nakon škole ga odvela u polje

Kandice je dečaku slala fotografije u toplesu. Nakon škole ga je autom odvela u polje gde su imali odnose. U septembru prošle godine osudili su je za slanje eksplicitnih fotografija učeniku, ali nisu mogli dokazati ostale optužbe, uključujući seks s detetom.

Advertisement

Sad joj opet sude, a presuda je 15. februara. Kandice na ročišta dolazi sa suprugom. Dečaka je, kako tvrde tužioci, iskoristila dok je radila kao nadzornica u školi. Nakon što je spavala s njim, zapretila mu je da će reći da ju je silovao, ako nekome kaže za aferu.

Miror je objavio intervju s njenim bivšim koji je bio u šoku kad je čuo za što je terete.

Napolju, u autu, vrtu, šumi…

Upoznao ju je na web stranici Plenti of Fiš i kaže da joj je otpočetka seksualni apetit bio izrazito velik.

Bila je nezasita, a seks je često zahtevala na neobičnim mestima.

Advertisement

„Volela je to raditi napolju, ponekad u autu, vrtu ili u šumi. Vozili bismo se negde, a ona bi rekla: ‘Stani, osećam se napaljeno’. Jednostavno mi je postalo previše. Svako ima svoje potrebe, a nju su takve stvari uzbuđivale, no na kraju se nisam mogao nositi s time, bilo mi je dosta“ prisetio se dana kad se ponekad osećao kao stvar, kao njena velika seksualna igračka.

Plesala bi u garaži, došle bi i prijateljice

„Kandice je prekrasna devojka, sjajna majka i u suštini vrlo poštuje zakon. Dok smo bili zajedno nikad nije dobila ni kaznu za parkiranje, a kamoli šta drugo. Ali, što se tiče seksa, bila je neverovatno živahna i to ju je uvuklo u sve ove probleme koje sad ima“ dodao je.

Osvrnuo se i na njeno strastveno plesanje oko šipke.

„Rekla mi je da pleše oko šipke kako bi ostala u formi, zbog lepe linije, ali uvek je bilo toga više. Nosila bi vruće pantalone i seksi grudnjak, a na kraju bismo često vodili ljubav. Ponekad bi došle njene prijateljice i priredile bi predstavu. Sve su to bile seksi devojke i znao sam uživati u tome „rekao je.

Advertisement

Slala je fotke drugim muškarcima

S pohotnom učiteljicom je u vezi bio dve godine, a kap koja je prelila čašu njegove tolerancije bio je pronalazak škakljivih fotografija na njenom mobilnom telefonu.

Sama se fotografisala i snimala. Na snimcima je bila gola ili oskudno odevena, a u jednom videu se zadovoljavala seks igračkom.

„Prozvao sam je zbog toga i priznala mi je da ih je slala drugim muškarcima. Priznala je i da me varala s nekim koga je upoznala u teretani. Tad smo prekinuli. Bio sam stvarno ljut i povređen. Naša se veza već mučila, ali kad je priznala ono u što se upuštala, znao sam da nećemo moći nastaviti dalje“ nastavio je.

„Zapravo smo se rastali u prilično dobrim odnosima, ali laknulo mi je što je sve gotovo. Kandice sam smatrao pomalo otkačenom što se tiče seksa i to me zapravo odvratilo od nje“ napomenuo je, a prenosi Dejli Mejl.

Advertisement

Sve o odnosu s maloletnim učenikom isplivalo je u javnost nakon što su se školom proširile glasine od dečakovoj vezi s učiteljicom, što je on u početku negirao. Kandice je, navodno, učeniku rekla da je trudna s njim, no da je otišla na pobačaj.

Takođe, sugerisala mu je da izbriše sve poruke koje mu je poslala. Učenik je bio zabrinut i preplašen, rekli su na suđenju, a kako je nastrana učiteljica uporno sve negirala, dečak i njegova porodica bili su prisiljeni prolaziti kroz sudski proces.

Hrvatska

LEČIO TRAVAMA ŽENU KOJA JE OBOLELA OD RAKA GRLIĆA MATERICE: Hrvat opružen za NADRILEKARSTVO, detalji su skandal

Objavljeno

-

Objavio

Hrvatska policija, Foto: Profimedia

Penzioner se tereti da je na takve načine lečio 42-godišnjakinju obolelu od raka grlića materice za šta mu je ona dala oko 55.000 kuna (oko 860.000 dinara)


Opštinsko državno tužilaštvo u Varaždinu podiglo je optužnicu protiv penzionera (70) zbog počinjenog krivičnog dela nadrilekarstva.

„Optužnicom se 70-godišnji okrivljeni tereti da je od jula 2020. do septembra 2021. u Zagrebu; iako nema završen medicinski fakultet niti drugo odgovarajuće obrazovanje i nije ovlašćen da leči druge; u prostoru svoje „ordinacije“ primio više osoba kojima je uz različite novčane naknade pružao medicinske usluge, prenosi Danica.hr.

Usluge im je pružao terapijama bioenergijom i raznim lekovitim travama i drugim nenaučnim metodama, što je oglašavao na svojoj veb stranici. On se tereti da je na takve načine lečio 42-godišnjakinju obolelu od raka grlića materice za šta mu je ona predala ukupno oko 55.000 kuna (oko 860.000 dinara).

Budući da je 42-godišnjakinja ujedno prestala s redovnom terapijom koja joj je bila propisana u medicinskim ustanovama i prestala da odlazi kod lekara, u više je navrata dolazilo do pogoršanja njenog zdravstvenog stanja.

Advertisement

„Stanje joj se poboljšalo tek pošto je u potpunosti prestala da posećuje osumnjičenog i nastavila s redovnim lečenjem u medicinskoj ustanovi“, navode varaždinski tužioci.

Inače, za to krivično delo predviđena je kazna do godinu dana zatvora. Da je nastupila smrt pacijenta, kazna bi bila osetno viša.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h