Connect with us

Region i svet

STRAVIČNO, TALIBANI OTELI, ŠAMARALI, PONIŽAVALI PA UBILI ČUVENOG KOMIČARA: Samo zato što je pričao VICEVE!

Objavljeno

-

Užas u dve slike, Foto: Printscreen Twitter

Smeju se dok ga maltretiraju


Stravično saznanje u Avganistanu: talibani su krajem jula, pošto su osvojili drugi najveći avganistanski grad Kandahar, ubili poznatog avganistanskog komičara koji je između ostalih ismevao i talibane.

Britanski Daily Mail objavio je snimak koja prikazuje Nazara Muhameda, poznatijeg kao Kaša Zvana, u automobilu s naoružanim islamističkim militantima.

Talibani su ga izvukli iz njegovog doma, odvezli automobilom i potom ga streljali.

Nazar Muhamed bio je poznat po svojim snimcima na TikToku na kojima je kroz pesmu i ples ismevao talibane.

Na snimku koja prikazuje njegove poslednje trenutke komičar je zbijao šale o talibanima, zbog čega ga je jedan militant u automobilu više puta ošamario.

Prema izveštajima koje navodi Daily Mail, nakon smaknuća pojavile su se fotografije koje prikazuju komičara kako stoji uz drvo, ali i one na kojima komičar leži na tlu prerezanog vrata.

Talibani su prvo negirali izveštaje prema kojima su bili upleteni u ubistvo komičara, iako su priznali da su dva muškarca na snimku pripadnici njihove grupe. Poručili su da je komičar uhapšen, dodavši kako će mu suditi talibanski sud.

Prema tvrdnjama talibana, Nazar je bio uključen u mučenje i ubistvo talibana. Komičar je ranije radio za avganistansku policiju, a potom je postao poznat po svojim šalama i duhovitim pesmicama.

Redovito se sprdao na račun niza tema koje su sugerisali njegovi pratitelji na TikToku, pa tako i talibanima.

Za sobom je ostavio suprugu i dve ćerke.

Pogledajte momenat kad su ga kidnapovali i ponižavali:

Izvor: Espreso