Connect with us

Hrvatska

PROFESORKIN ZAHTEV ZA UČENIKE PRILIKOM ODGOVARANJA NA DALJINU IZAZVAO ŠOK: Roditelji prijavili DIREKTORU ŠKOLE!

Objavljeno

-

Foto: Printscreen Blic tv

Iz sindikata kažu da je profesorka tim potezom pokušala da spreči da učenik dobije nedopuštenu pomoć sa strane


Profesorka fizike zgrebačke Veterinarske škole je tokom onlajn ispitivanja od učenika tražila da na glavi drže peškir, što je izazvalo gnev jednog broja roditelja koji su je prijavili direktorki škole, pa se sada ceo slučaj istražuje.

POGLEDAJ:  POMOGAO SLEPOJ DEVOJČICI, PA POSTAO ZVEZDA U HRVATSKOJ! Marko je imao DOBRU DUŠU, od ove priče SRCE SE STEŽE!

Nadležno ministarstvo je takođe upoznato sa ovim slučajem.

Iz sindikata kažu da je profesorka tim potezom pokušala da spreči da učenik dobije nedopuštenu pomoć sa strane, što je, kako kažu, inače, veliki problem u onlajn nastavi.

Oglasio se sindikat Preporod saopštenjem u kojem, između ostalog, stoji da bi se trebalo zapitati šta uopšte može da učini nastavnik u situaciji kada učenik zloupotrebljava mogućnost odgovaranja na daljinu.

POGLEDAJ:  OVO JE POSLEDNJI PUT DA VAM SE OBRAĆAM... Angela Merkel je RASPLAKALA mnoge Nemce

„Na ovo pitanje učiteljima i nastavnicima neće odgovoriti ni direktor, ni savetnik, ni ministar. Svi će se oni složiti da je ovaj potez koleginice neumjesan, ali nitko od njih neće udeliti savet, a kamoli jasan odgovor. Odgovora nema danas, kao što ga nije bilo ni pre više od godinu dana, kada se krenulo s nastavom na daljinu“, stoji u saopštenju koje je potpisao Željko Stipić, preneo je hrvatski portal Index.

POGLEDAJ:  MAMIĆ ZAPLAKAO: Ne daju mi da provedem poslednje majčine trenutke u njenom naručju i kažem joj "HVALA TI ZA SVE"!

Izvor: Espreso

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Hrvatska

FOTOGRAFIJA KOJA ĆE PRESTRAVITI SVE KOJI LETUJU NA JADRANSKOM MORU!

Objavljeno

-

Ilustracija, Foto: Beta

Tuna, zapravo – ono što je ostalo od nje, nađena u moru kod Pelješca pokazuje da teza da u Jadranu nema morskih pasa nije istinita, piše Slobodna Dalmacija

Fotografiju je objavio Tuna bar Pelješac i na njoj je vidljivo da se se ajkule počastile ribom pre nego što su ribari stigli do nje.

POGLEDAJ:  HAKERI UPALI U AMERIČKI NUKLEARNI SISTEM! U toku je NAJVEĆI SAJBER SKANDAL u 21. veku

„U Jadranu nema morskih pasa“, napisali su autori fotke uz smajli koji se „do suza“ smeje naivnima.

Istraživanje je pokazalo da u Jadran povremeno zalazi ili u njemu stalno živi čak 60 vrsta morskih pasa i raža, a čak 70 odsto jadranskih vrsta je ugroženo, prenosi Otvoreno more.

Rad su u jednom od najprestižnijih svetskih časopisa za morsku biologiju „Fishes“ objavili stručnjaci za morske pse i raže Alen Soldo s Odeljenja za studije mora Univerziteta u Splitu i Lovrenc Lipej sa slovenskog Nacionalnog biološkog instituta.

POGLEDAJ:  DOKTOR NESTOROVIĆ O TESLI I HRVATIMA: Nemaju koga da stave valjda! Duguju mu izvinjenje jer su mu pobili rođake!

Taj rad prvi put nakon knjige „Sharks of the Adriatic Sea“, koju su isti autori objavili još 2004., donosi listu svih morskih pasa i raža koji se nalaze u Jadranu.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h