Connect with us

Hrvatska

OTAC GOLIM RUKAMA ZADAVIO TROJE DECE, PA POKUŠAO DA SE UBIJE! Horor u Zagrebu u noći između petka i subote

Objavljeno

-

Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

Ovo se desilo u naselju Mlinovi


U Mlinovima, u severnom delu Zagreba u noći s petka na subotu, nešto posle 2 sata, dogodio se težak zločin u kojem su najmanje tri osobe izgubile život, nezvanično saznaje Jutarnji list.

Troje dece, blizance dečaka i djevojčicu u od sedam godina i sina od četiri godine ugušio je noćas vlastiti otac u potkrovnom penthausu na zagrebačkim Mlinovima, a nakon toga je pucao u sebe.

Preživeo je i odvezen je u bolnicu, a tela troje beživotne dece, od kojih je najmlađi četverogodišnjak bio u spavaćoj sobi, a blizanci u dnevnom boravku, šokirao je i sve službene osobe koje su bile na mestu ovog nezapamćenog zločina.

Ko je dojavio policiji da se nešto dogodilo u stanu urbane vile s tri sprata i potkrovljem nije poznato, ali policija i Hitna pomoć brzo su došli na mesto događaja. U spavaćoj sobi zatekli su na krevetu mrtvo telo četverogodišnjaka, a blizance, dečaka i devojčicu u dnevnom boravku u kojem su bile i njihove igračke kojima su se igrali prethodne večeri. Kako su novinari Jutarnjeg lista neslužbeno saznali, roditelji dece su razvedeni i deca su najverovatnije vikend trebala provesti s ocem, koji ih je vlastitim rukama zadavio, a nakon tog sumanutog čina posegnuo je, čini se, za oružjem i pokušao da presudi sebi. U kakvom je stanju zasad nije poznato.

Policija je do ranih jutarnjih sati sprovodila uvid, a jutros su tela troje dece prevezena na Zavod za sudsku medicinu i kirminalistiku gdje će se obdukcijom ustanoviti uzrok smrti.

Otac dece je, inače, iskusni finansijski konsultant koji je diplomirao na Univerzitetu Donau-Universität Krems i ima titulu magistra poslovne administracije (MBA), radio je u nekim vodećim austrijskim lizing kućama, ali i na direktorskim pozicijama u kompaniji Robert Bosch AG, Alcatel AG i drugima.

Da bi nešto strašno mogao napraviti najavio je u statusu na Facebooku objavljenom oko ponoći u kojem je napisao među ostalim „Zbogom svima…“ i navodio kao motiv loše odnose svoje bivše supruge i njegove sadašnje partnerke. Naveo je kako se u poslednjih godinu i po pokušavao vratiti na posao, spominjao „braću iz masonske lože“ koji mu nisu hteli pomoći, osim dvojice najboljih prijatelja i dvojice braće koji su mu kaže pomogli koliko su mogli.

Otac dece je, inače, iz Beča i ima vlastitu konsultantsku kompaniju.

Izvor: Espreso