Connect with us

Region i svet

MIRKO JE KUPIO ČARAPE KOD KINEZA I U NJIMA NAŠAO STRAŠNU PORUKU: Odmah se javio POLICIJI, ovo je STRAVIČNO!

Objavljeno

-

Kineska radnja

Poznato je da većina stvari kada je u pitanju tekstil iz Kine lošijeg kvaliteta, a u to se uverio i Mirk(o) Chahil kada je kupio čarape kod Kineza


Iako su kineske radnje sve manje zastupljene na našim područjima, većina stvari uvozi se iz Kine i prodaje.

Poznato je da većina stvari kada je u pitanju tekstil iz Kine lošijeg kvaliteta, a u to se uverio i Mirko Chahil kada je kupio čarape kod Kineza.

Ono što je dobio u čarapama šokiralo je sve. Naime, kada je Mirk(o) došao kući u čarapama je pronašao malo pisamce ispisano rukom na kineskom jeziku.

Kada su mu preveli pismo, rečeno mu je da ga ispisao 38-godišnji zatvorenik koji je nepravedno osuđen u zatvoru.

Zbog ove poruke Mirk(o) je odlučio da ponovo ode u trgovinu u kojoj je kupio isto, a tamo su mu se nasmijali i rekli da su ovakve poruke veliki trend u Kini, ali da im nije jasno kako je poruka došla na čarapu.

Crna Gora

UHAPŠEN MILOŠ MEDENICA

Objavljeno

-

Miloš i Vesna Medenica, Foto: SCREENSHOT YOUTUBE/ VIJESTI ONLINE, YOUTUBE PRTSCR / VIJESTI ONLINE


Prema podacima Europola, Miloš Medenica se bavio krijumčarenjem cigareta i trgovinom droge


Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Crne Gore Vesne Medenice, uhapšen je nakon što je avionom iz Beograda u 10:35 sati sletio na aerodrom u Golubovcima, saznaje Televizija Vijesti.

Za Medenicom je Viši sud 5. maja naredio raspisivanje nacionalne poternice jer se sumnjiči da je organizovao kriminalnu grupu čiji je član bila i njegova majka, dugogodišnja prva žena crnogorskog sudstva.

Po podacima Europola, Medenica se bavio krijumčarenjem cigareta i trgovinom droge. Medenica se do sada navodno nalazio u jednoj beogradskoj klinici, gde se lečio od bolesti zavisnosti.

Njegova majka Vesna Medenica uhapšena je 17. aprila zbog sumnje da je kao član kriminalne organizacije izvršila protivzakoniti uticaj i nalazi se u pritvoru.

Prema podacima Europola, Miloš Medenica se bavio krijumčarenjem cigareta i trgovinom droge.

Njegova majka Vesna Medenica uhapšena je 17. aprila zbog sumnje da je kao član kriminalne organizacije izvršila protivzakoniti uticaj i nalazi se u pritvoru.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h