Connect with us

Crna Gora

MAJKL DŽORDAN STIGAO U CRNU GORU NA JAHTI OD MILION EVRA NEDELJNO: Prava atrakcija na Jadranu, duga 95 metara

Objavljeno

-


Majkl Džordan, legendarni američki košarkaš koji uživa na odmoru na jadranskom moru, nakon obilaska Hrvatske od Šibenika do Dubrovnika, stigao je i u Crnu Goru.


On krstari na jahti dugoj 95 metara sagrađena 2020. godine, koja ima šest paluba, a njeno iznajmljivanje košta milion evra sedmično.

Meštani baš i nisu oduševljeni njegovim dolaskom. Mnogi se pitaju da li pravila važe i za njega i da li mu naplaćuju korišćenje aerodroma i marine.

Foto: Srbija UŽIVO

Sa druge starne njegovom impozatnom jahtom , svi su oduševljeni, piše Kurir.

Izvor: Espreso

Crna Gora

PROMENJENI USLOVI ZA ULAZAK U CRNU GORU: Evo na šta treba da obratite pažnju, OD DANAS NA SNAZI

Objavljeno

-

Ilustracija, Foto: EPA/Boris Pejović


Od danas 2. januara 2022. godine pooštreni su uslovi za ulazak u Crnu Goru


Ministarstvo zdravlja je saopštila uslove pod kojima se epidemiološke mere moraju poštovati – da je osoba potpuno vakcinisana propisanim brojem doza vakcina protiv korona virusa i da od druge doze vakcine nije prošlo više od šest meseci.

Neophodan je dokaz da je osoba prebolela Kovid-19 (prošlo ne manje od 10 dana i ne više od 180 dana od pozitivnog PCR ili brzog antigenskog testa).

– U oba slučaja, lice mora da poseduje ili negativan PCR test koji nije stariji od 72 sata ili brzi antigenski koji nije stariji od 48 sati. To znači da više nije moguć ulazak u Crnu Goru samo sa negativnim testom – saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

Državljani Crne Gore i stranci sa privremenim boravkom mogu da uđu u zemlju bez ovih dokaza, ali uz određivanje samoizolacije u trajanju od 10 dana koju je moguće prekinuti najranije nakon tri dana nakon negativnog PCR testa.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h