Connect with us

Region i svet

IMAM 35 GODINA I NEVINA SAM! Prelepa devojka ostala SAMA zbog RODITELJA, muškarci BEŽE kad čuju JEDNU STVAR (FOTO)

Objavljeno

-

Sonali Čandra, Foto: Printscreen/Instagram

Sonali je objasnila da je odrasla s jako strogim i tradicionalnim roditeljima Indijcima, koji su joj zabranjivali društveni život i veze tokom odrastanja

Indijka Sonali Čandra ponosna je devica iako ima 35 godina, a istakla je kako ne planira da se predomisli po pitanju sekse pre braka. Na vođenje ljubavi ne pristaje bez prstena na ruci, a sve je to ispričala prvo na poznatom šou „Dr. Phil“.

– Smatram seks svetim i posebnim. Zapravo, ni ne volim reč „seks“, više volim „vođenje ljubavi“ – objasnila je u intervjuu za Daily Star pa dodala:

– Biću spremna za vođenje ljubavi kad nađem „onog pravog“. Tražim gospodina koji je moralan i etičan, zgodan, ambiciozan, drži do zdravlja i koji će se prema meni ponašati kao prema kraljici. Želim ono što Prijanka Čopra ima s Nikom Džonasom – rekla je.

Sonali je objasnila da je odrasla s jako strogim i tradicionalnim roditeljima Indijcima, koji su joj zabranjivali društveni život i veze tokom odrastanja.

Advertisement

– Mislim da je takvo odrastanje jako negativno uticao na moju sposobnost pronalaska partnera, jer je dejtovanje socijalna veština – rekla je.

Čandra se nakon neuspešnih pokušaja pronalaska ljubavi prijavila za rijaliti šou „Pet frajera nedeljno“ u kojem je bila u izolaciji od spoljašnjeg sveta sa pet muškaraca. Nažalost, ni to joj nije donelo ništa. Kako kaže, većina muškaraca odustane kad čuju da je još devica, a do sad je pokušala s njih devet.

– Od kad sam postala TV zvezda, javlja mi se veliki broj muškaraca koji mi nude brak, ali je mene strah da se nalazim sa nepoznatim ljudima – rekla je.

Ipak, dala je priliku jednom koji joj na napisao lepu poruku.

– Ovaj muškarac je zgodan, ambiciozan i malo stariji od mene, pa sam iznenađena da je još uvek samac! Neverovatno je smiren, što je odličan balans za moju živahnu prirodu – rekla je.

Advertisement

– Osećam se kao da ga poznajem celu večnost i osećala sam se ugodno u njegovoj blizini. Bio je malo koketan, ali je u potpunosti poštovao moje granice s obzirom na to da sam devica. Nije ni pokušao da me poljubi – ispričala je pa dodala da ne zna još šta on misli o njoj, ali da ne može da prestane da razmišlja o njemu i da se veseli njihovom narednom susretu.

Hrvatska

LEČIO TRAVAMA ŽENU KOJA JE OBOLELA OD RAKA GRLIĆA MATERICE: Hrvat opružen za NADRILEKARSTVO, detalji su skandal

Objavljeno

-

Objavio

Hrvatska policija, Foto: Profimedia

Penzioner se tereti da je na takve načine lečio 42-godišnjakinju obolelu od raka grlića materice za šta mu je ona dala oko 55.000 kuna (oko 860.000 dinara)


Opštinsko državno tužilaštvo u Varaždinu podiglo je optužnicu protiv penzionera (70) zbog počinjenog krivičnog dela nadrilekarstva.

„Optužnicom se 70-godišnji okrivljeni tereti da je od jula 2020. do septembra 2021. u Zagrebu; iako nema završen medicinski fakultet niti drugo odgovarajuće obrazovanje i nije ovlašćen da leči druge; u prostoru svoje „ordinacije“ primio više osoba kojima je uz različite novčane naknade pružao medicinske usluge, prenosi Danica.hr.

Usluge im je pružao terapijama bioenergijom i raznim lekovitim travama i drugim nenaučnim metodama, što je oglašavao na svojoj veb stranici. On se tereti da je na takve načine lečio 42-godišnjakinju obolelu od raka grlića materice za šta mu je ona predala ukupno oko 55.000 kuna (oko 860.000 dinara).

Budući da je 42-godišnjakinja ujedno prestala s redovnom terapijom koja joj je bila propisana u medicinskim ustanovama i prestala da odlazi kod lekara, u više je navrata dolazilo do pogoršanja njenog zdravstvenog stanja.

Advertisement

„Stanje joj se poboljšalo tek pošto je u potpunosti prestala da posećuje osumnjičenog i nastavila s redovnim lečenjem u medicinskoj ustanovi“, navode varaždinski tužioci.

Inače, za to krivično delo predviđena je kazna do godinu dana zatvora. Da je nastupila smrt pacijenta, kazna bi bila osetno viša.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h