Connect with us

Region i svet

IMAM 35 GODINA I NEVINA SAM! Prelepa devojka ostala SAMA zbog RODITELJA, muškarci BEŽE kad čuju JEDNU STVAR (FOTO)

Objavljeno

-

Sonali Čandra, Foto: Printscreen/Instagram

Sonali je objasnila da je odrasla s jako strogim i tradicionalnim roditeljima Indijcima, koji su joj zabranjivali društveni život i veze tokom odrastanja

Indijka Sonali Čandra ponosna je devica iako ima 35 godina, a istakla je kako ne planira da se predomisli po pitanju sekse pre braka. Na vođenje ljubavi ne pristaje bez prstena na ruci, a sve je to ispričala prvo na poznatom šou „Dr. Phil“.

– Smatram seks svetim i posebnim. Zapravo, ni ne volim reč „seks“, više volim „vođenje ljubavi“ – objasnila je u intervjuu za Daily Star pa dodala:

– Biću spremna za vođenje ljubavi kad nađem „onog pravog“. Tražim gospodina koji je moralan i etičan, zgodan, ambiciozan, drži do zdravlja i koji će se prema meni ponašati kao prema kraljici. Želim ono što Prijanka Čopra ima s Nikom Džonasom – rekla je.

POGLEDAJ:  PROBALA DA NALOŽI VATRU PA IZGORELA: Tragičnom smrću stradala starica

Sonali je objasnila da je odrasla s jako strogim i tradicionalnim roditeljima Indijcima, koji su joj zabranjivali društveni život i veze tokom odrastanja.

– Mislim da je takvo odrastanje jako negativno uticao na moju sposobnost pronalaska partnera, jer je dejtovanje socijalna veština – rekla je.

Čandra se nakon neuspešnih pokušaja pronalaska ljubavi prijavila za rijaliti šou „Pet frajera nedeljno“ u kojem je bila u izolaciji od spoljašnjeg sveta sa pet muškaraca. Nažalost, ni to joj nije donelo ništa. Kako kaže, većina muškaraca odustane kad čuju da je još devica, a do sad je pokušala s njih devet.

POGLEDAJ:  KAD KRENE NA TRČANJE OBAVEZNO SKIDA GAĆICE: Za to ima dobar razlog, znatno joj pomaže

– Od kad sam postala TV zvezda, javlja mi se veliki broj muškaraca koji mi nude brak, ali je mene strah da se nalazim sa nepoznatim ljudima – rekla je.

Ipak, dala je priliku jednom koji joj na napisao lepu poruku.

– Ovaj muškarac je zgodan, ambiciozan i malo stariji od mene, pa sam iznenađena da je još uvek samac! Neverovatno je smiren, što je odličan balans za moju živahnu prirodu – rekla je.

POGLEDAJ:  VENČANJA NEĆE BITI: Mladen Mijatović progovorio o VEZI sa voditeljkom, pa rešio da SVE PRIZNA!

– Osećam se kao da ga poznajem celu večnost i osećala sam se ugodno u njegovoj blizini. Bio je malo koketan, ali je u potpunosti poštovao moje granice s obzirom na to da sam devica. Nije ni pokušao da me poljubi – ispričala je pa dodala da ne zna još šta on misli o njoj, ali da ne može da prestane da razmišlja o njemu i da se veseli njihovom narednom susretu.

Hrvatska

FOTOGRAFIJA KOJA ĆE PRESTRAVITI SVE KOJI LETUJU NA JADRANSKOM MORU!

Objavljeno

-

Ilustracija, Foto: Beta

Tuna, zapravo – ono što je ostalo od nje, nađena u moru kod Pelješca pokazuje da teza da u Jadranu nema morskih pasa nije istinita, piše Slobodna Dalmacija

Fotografiju je objavio Tuna bar Pelješac i na njoj je vidljivo da se se ajkule počastile ribom pre nego što su ribari stigli do nje.

POGLEDAJ:  Grupa građana uklonila zaštitnu ogradu koja je U TOKU NOĆI POSTAVLJENA na Dvorskom trgu u Cetinju (VIDEO)

„U Jadranu nema morskih pasa“, napisali su autori fotke uz smajli koji se „do suza“ smeje naivnima.

Istraživanje je pokazalo da u Jadran povremeno zalazi ili u njemu stalno živi čak 60 vrsta morskih pasa i raža, a čak 70 odsto jadranskih vrsta je ugroženo, prenosi Otvoreno more.

Rad su u jednom od najprestižnijih svetskih časopisa za morsku biologiju „Fishes“ objavili stručnjaci za morske pse i raže Alen Soldo s Odeljenja za studije mora Univerziteta u Splitu i Lovrenc Lipej sa slovenskog Nacionalnog biološkog instituta.

POGLEDAJ:  Ako vam je BRAK u KRIZI, stručnjaci predlažu 5 SIGURNIH načina da ZADRŽITE partnera, a možda i NEŠTO VIŠE!

Taj rad prvi put nakon knjige „Sharks of the Adriatic Sea“, koju su isti autori objavili još 2004., donosi listu svih morskih pasa i raža koji se nalaze u Jadranu.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h