Connect with us

Region i svet

HOROR! POZNATA MANEKENKA PRONAĐENA MRTVA KRAJ PUTA: Upucana je 18 PUTA i masakrirana! (VIDEO)

Objavljeno

-

Foto: Printscreen

Manekenka Rebeka Landrit pronađena je mrtva pored puta u Pensilvaniji


Zbog ovog monstruoznog ubistva uhapšen je vozač kamiona iz Teksasa.

Islednici su u izveštaju naveli da je bivša manekenka upucana 18 puta, a rane su vidljive bile na vratu, glavi, grlu, rukama i prsima. Policija veruje da je ubijena nekoliko sati pre nego što je pronađena.

Kad je pronađena nije imala nikakva dokumenta kod sebe, ali otisci prstiju i priznanice bile su dovoljne da pomognu istražiteljima da utvrde ko je ona.

Dvadesetšestogodišnji vozač kamiona povezan je sa lokacijama koje se pojavljuju na računima pronađenim kod Rebeke, a podaci u mobilnim telefonima i video snimci sa kamera, pomažu policiji da utvrdi da je to slučaj. Policija je pronašla čaure krvi i čaure u Rolinsovom kamionu koji je on pokušao da očisti izbeljivačem. Uhapšen je, tri dana nakon pronalaska Rebekinog tela, u Konetiku, udaljenom oko 250 milja.

Rebeka je bila uspešan model, a obožavala je modu.

Izvor: Espreso

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Crna Gora

NOVA PRAVILA U SAOBRAĆAJU U CRNOJ GORI TOKOM SEZONE: Turisti obratite PAŽNJU, evo kada stupaju na SNAGU

Objavljeno

-

Objavio

Crna Gora, Foto: Profimedia


Saobraćaj za ovu vrstu vozila zabranjuje se svakog dana u vremenskom periodu od 17:00 do 22:00 časova na delovima magistralnih puteva


U Crnoj Gori na snagu uskoro stupa zabrana saobraćaja za teretna motorna vozila preko 7,5 tona od 17 do 22 časa tokom letnje turističke sezone.

Naime, od 1. jula do 1. septembra 2022. godine privremeno se zabranjuje saobraćaj teretnih motornih vozila, čija najveća dozvoljena masa prelazi 7,5 tona.

Saobraćaj za ovu vrstu vozila zabranjuje se svakog dana u vremenskom periodu od 17:00 do 22:00 časova na delovima magistralnih puteva:

M-2, Bioče – Kolašin (do raskrsnice puteva za Mateševo – auto-put),

M-2, Podgorica – Sotonići – Petrovac,

M-2 i M-2.4, GP Debeli Brijeg – H.Novi – Kotor – Tivat – Budva – Bar – GP Sukobin,

M-2.3, Podgorica – Cetinje – Budva.

– Usled očekivane pojačane frekvencije saobraćaja u narednom periodu na pojedinim putnim pravcima u Crnoj Gori i postojanja mogućnosti za njegovim otežanim odvijanjem, u cilju stvaranja neophodnih preduslova za nesmetan promet i saobraćaj ljudi, vozila i roba, zabranjuje se saobraćaj teretnih motornih vozila, čija najveća dozvoljena masa prelazi 7,5 tona, u periodu od 1. jula do 1. septembra 2022. godine na pomenutim delovima magistralnih puteva – navodi se u saopštenju.

Ova odredba se ne odnosi na vozila sa prvenstvom prolaza, vozila za održavanje puteva i PTT instalacija, vozila za pomoć na putu, specijalna vozila za prevoz životinja, betona i asfaltne mase, kao i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu.

– Takođe, zabrana saobraćaja teretnih vozila na deonici iz tačke 2 ne odnosi se ni na vozila za prevoz opasnih materija na delu magistralnog puta M-2 od graničnog prelaza Debeli Brijeg preko Herceg Novog i Kamenara do kružnog toka u mestu Lipci – dodaje se u saopštenju.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h