Connect with us

Region i svet

HOROR! POZNATA MANEKENKA PRONAĐENA MRTVA KRAJ PUTA: Upucana je 18 PUTA i masakrirana! (VIDEO)

Objavljeno

-

Foto: Printscreen

Manekenka Rebeka Landrit pronađena je mrtva pored puta u Pensilvaniji


Zbog ovog monstruoznog ubistva uhapšen je vozač kamiona iz Teksasa.

Islednici su u izveštaju naveli da je bivša manekenka upucana 18 puta, a rane su vidljive bile na vratu, glavi, grlu, rukama i prsima. Policija veruje da je ubijena nekoliko sati pre nego što je pronađena.

POGLEDAJ:  O AJKULI U BUDVI SE I DANAS PRIČA: Mladić (21) je od STRAHOVITOG UGRIZA bio skoro PREPOLOVLJEN, 1 detalj je JEZIV!

Kad je pronađena nije imala nikakva dokumenta kod sebe, ali otisci prstiju i priznanice bile su dovoljne da pomognu istražiteljima da utvrde ko je ona.

Dvadesetšestogodišnji vozač kamiona povezan je sa lokacijama koje se pojavljuju na računima pronađenim kod Rebeke, a podaci u mobilnim telefonima i video snimci sa kamera, pomažu policiji da utvrdi da je to slučaj. Policija je pronašla čaure krvi i čaure u Rolinsovom kamionu koji je on pokušao da očisti izbeljivačem. Uhapšen je, tri dana nakon pronalaska Rebekinog tela, u Konetiku, udaljenom oko 250 milja.

POGLEDAJ:  SVETSKA, A NAŠA! Manekenka Sofija Milošević dobila VRHUNSKI POSAO: Sarađuje sa poznatim MODNIM IMENOM!

Rebeka je bila uspešan model, a obožavala je modu.

Izvor: Espreso

Hrvatska

FOTOGRAFIJA KOJA ĆE PRESTRAVITI SVE KOJI LETUJU NA JADRANSKOM MORU!

Objavljeno

-

Ilustracija, Foto: Beta

Tuna, zapravo – ono što je ostalo od nje, nađena u moru kod Pelješca pokazuje da teza da u Jadranu nema morskih pasa nije istinita, piše Slobodna Dalmacija

Fotografiju je objavio Tuna bar Pelješac i na njoj je vidljivo da se se ajkule počastile ribom pre nego što su ribari stigli do nje.

POGLEDAJ:  MILICA (29) KOJA JE UBILA ROĐENU SESTRU I SEBE JE IMALA PRIJAVE ZA PROGANJANJE: Detalji užasa u Novom Sadu

„U Jadranu nema morskih pasa“, napisali su autori fotke uz smajli koji se „do suza“ smeje naivnima.

Istraživanje je pokazalo da u Jadran povremeno zalazi ili u njemu stalno živi čak 60 vrsta morskih pasa i raža, a čak 70 odsto jadranskih vrsta je ugroženo, prenosi Otvoreno more.

Rad su u jednom od najprestižnijih svetskih časopisa za morsku biologiju „Fishes“ objavili stručnjaci za morske pse i raže Alen Soldo s Odeljenja za studije mora Univerziteta u Splitu i Lovrenc Lipej sa slovenskog Nacionalnog biološkog instituta.

POGLEDAJ:  A KO JE BOMBARDOVAO NAŠU AMBASADU U JUGOSLAVIJI? Brutalan odgovor Kine NATO-u!

Taj rad prvi put nakon knjige „Sharks of the Adriatic Sea“, koju su isti autori objavili još 2004., donosi listu svih morskih pasa i raža koji se nalaze u Jadranu.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h