Connect with us

Region i svet

DEČAK (3) PRONAĐEN U ŠUMI 4 DANA NAKON NESTANKA: Otrčao iz dvorišta za psom, majka van sebe od olakšanja!

Objavljeno

-

Šuma, Foto: Printscreen/Youtube

Dečak je pronađen u subotu, nakon dojave policiji


Trogofišnji Kristofer Ramirez, pronađen je u šumi, četiri dana nakon što je prijavljen njegov nestanak, kada je otrčao iz svog dvorišta za psom, u Teksasu.

Dečak je pronađen u subotu, nakon dojave policiji, i prebačen je u bolnicu, rekao je šerif, Don Sovel, prenosi Skaj Njuz.

On je dodao da je dečak, kada su ga pronašli, bio naizgled dobrog zdravlja.

Još uvek nije sasvim jasno kako je preživeo četiri dana u šumi, nepovređen, nakon što je odlutao tokom igre sa porodičnim ljubimcem u dvorištu, u Teksasu.

– Živ je i zdrav. Njegova majka je van sebe od olakšanja – rekao je Šerif.

Prema njegovim rečima, dečak je bio dehidriran, ali osim toga sasvim dobro.

Kristofer je nestao u sredu, u ranim popodnevnim časovima, stotinjak kilometara od Hjustona. U potrazi je učestvovalo preko 150 pripadnika policije i volontera.

– Kako nije bilo nikakvih tragova, uzdali smo se u prečešljavanje terena četvorotočkašima i molitve. To je sve što smo imali – dodao je Sovel.

Izvor: Espreso

Crna Gora

UHAPŠEN MILOŠ MEDENICA

Objavljeno

-

Miloš i Vesna Medenica, Foto: SCREENSHOT YOUTUBE/ VIJESTI ONLINE, YOUTUBE PRTSCR / VIJESTI ONLINE


Prema podacima Europola, Miloš Medenica se bavio krijumčarenjem cigareta i trgovinom droge


Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Crne Gore Vesne Medenice, uhapšen je nakon što je avionom iz Beograda u 10:35 sati sletio na aerodrom u Golubovcima, saznaje Televizija Vijesti.

Za Medenicom je Viši sud 5. maja naredio raspisivanje nacionalne poternice jer se sumnjiči da je organizovao kriminalnu grupu čiji je član bila i njegova majka, dugogodišnja prva žena crnogorskog sudstva.

Po podacima Europola, Medenica se bavio krijumčarenjem cigareta i trgovinom droge. Medenica se do sada navodno nalazio u jednoj beogradskoj klinici, gde se lečio od bolesti zavisnosti.

Njegova majka Vesna Medenica uhapšena je 17. aprila zbog sumnje da je kao član kriminalne organizacije izvršila protivzakoniti uticaj i nalazi se u pritvoru.

Prema podacima Europola, Miloš Medenica se bavio krijumčarenjem cigareta i trgovinom droge.

Njegova majka Vesna Medenica uhapšena je 17. aprila zbog sumnje da je kao član kriminalne organizacije izvršila protivzakoniti uticaj i nalazi se u pritvoru.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h