Connect with us

Bosna

DAVOR DRAGIČEVIĆ POSTAVIO ŠATOR ISPRED TUŽILAŠTVA BiH: Ostaće tu do daljeg!

Objavljeno

-

Ubijeni David Dragičević, Foto: EPA/Vladimir Stojković

Tokom obraćanja medijima, Dragičević je naveo kako se slučaj „David Dragičević“, ali i „Dženan Memić“ konačno moraju rešiti


Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, stigao je danas iz Banjeluke u Sarajevo gde je postavio šator ispred Tužilaštva Bosne i Hercegovine gde će ostati sve do intenziviranja rada ove institucije na slučaju „David Dragičević“, piše Klix.

Tokom obraćanja medijima, Dragičević je naveo kako se slučaj „David Dragičević“, ali i „Dženan Memić“ konačno moraju rešiti.

Davor DragičevićDavor Dragičevićfoto: Youtube printscreen

– Ako oni umešani u ubistvo Davida ostanu na slobodi u Banjaluci, ubiće mog brata i njegovu decu i sve ljude koji nas podržavaju. Zato se ovaj slučaj mora rešiti. Dokazi postoje – poručio je Dragičević.

Poručio je kako svi oni koji su umešani u ubistvo Davida ne spavaju godinama.

– Oni ne spavaju već četiri godine. Znaju ko sam ja, znaju moje namere i znaju sve. Ako se ne reši legalno, ja ću uzeti pravdu u svoju ruke, a žrtava će biti previše. Oko za oko, zub za zub – ističe Dragičević.

Podsetimo, David Dragičević nestao je 18. marta 2018. godine, a njegovo telo pronađeno je šest dana kasnije na ušću rečice Crkvene u Vrbas. Okolnosti pod kojima je umro i dalje nisu razjašnjene.

Izvor: Espreso

Bosna

HOROR! Pronađeno BEŽIVOTNO TELO na putu, hitno se oglasili iz POLICIJE

Objavljeno

-

Foto: Nenad Kostić


Policiju je u petak oko 17.55 pozvalo lice R. A. i reklo da je D. R. oko 13.30 otišao u šumu zaprežnim kolima, ali da se kući vratio konj vukući kola, ali gazde nije bilo


Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su 29. aprila na makadamskom putu u mestu Burnice pronašli beživotno telo D.R. iz Bratunca.

Kako se navodi u saopštenju, policija se tog dana oko 17.55 javilo lice R. A. i reklo da je D. R. oko 13.30 otišao u šumu zaprežnim kolima.

Međutim, nešto pre 18 časova, kući se vratio konj vukući kola, ali D. R. nije bilo.

– Policijski službenici su zajedno sa dežurnim doktorom mrtvozornikom izašli na lice mesta, i izvršili pregled užeg i šireg lica mesta, kao i pregled tela. Tom prilikom je konstatovano da je smrt nastupila prirodnim putem, kao i da nije bilo tragova nasilja – navodi se u saopštenju.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h