Connect with us

Horoskop

ZVEZDE SE POKLOPILE ZA 4 ZNAKA U ZODIJAKU: Za vas je 2022. godina BERIĆETNA

Objavljeno

-

Horoskop/ilustracija, Foto: Profimedia

Na poslu mogu da očekuju nove projekte, dobre ideje i realizaciju planova koji odavno stoje u mestu


Do kraja ove godine ostala su dva meseca i koji dan više, a astrolozi se sve više bave onim što će nas čekati u godini koja dolazi.

Prema onome šta raspored planeta na nebu poručuje i tranzitima koji nas očekuju, sledeća godina bi sreću i blagostanje posebno mogla da donese za četiri znaka.

Ovi znaci će imati najviše sreće u narednih godinu dana.

1. Devica

Što se više bliži kraj 2021. godine, to se vrednoj i ambicioznoj Devici otvara sve više šansi kako na poslovnom tako i na emotivnom planu. Čim pređemo u 2022, ovaj znak može da očekuje da će imati duplo više sreće nego do sada.

Na poslu mogu da očekuju nove projekte, dobre ideje i realizaciju planova koji odavno stoje u mestu.

Otvoriće vam se i mogućnost za ljubav, a romasa koju počnete krajem ove ili u prvim mesecima sledeće godine može imati blistavu budućnost.

2. Vaga

Deca Venere će od decembra 2021. i od samog početka sledeće godine osetiti da je sreća na njihovoj strani, ali i da ih u stopu prati njihova vladajuća planeta koja im donosi ljubav i radost u život.

Biće aktivni na polju karijere i preuzimati inicijativu, što će rezultirati uspesima – kako poslovnim, tako i finansijskim.

Vage će biti uspešne na svim planovima, a otvoriće im se i mnoge nove mogućnosti.

U ljubavi ih očekuje puno strasti i romantičnih iskri, a neke Vage bi mogle da se vrate bivšem partneru ili realizuju vezu s nekim ko im je već dugo sfera interesovanja.

3. Škorpija

Škorpije će biti izuzetno aktivne na polju prijatelja u 2022. godini. Upoznaće nove ljude i započeti nova druženja, što će im otvoriti nove mogućnosti i na poslovnom planu u predstojećem periodu.

Očekuju ih dobri rezultati na svim poljima, a posebno će ih obradovati unapređenje na poslu.

Na emotivnom planu vladaće harmonija za zauzete Škorpije, dok one usamljene čeka zanimljiv i romantičan period koji će ličiti na bajku.

4. Vodolija

Vodolije u narednih godinu dana čekaju poslovne ponude kakve nisu ni sanjali. Na profesionalnom polju događaji će ređati, a oni će imati dilemu kako da izaberu ono što je najbolje. Dešavaće im se da im istovremeno stignu po tri, četiri poslovne ponude.

Šta god da prihvate, odabraće dobro, jer imaju podršku neba. Talas naglih promena može da ih uznemiri na momenat, ali će brzo shvatiti da je to nešto najbolje što im se desilo u skorije vreme.

Doneće neke važne odluke koje će imati sjajan efekat u budućnosti.

Na emotivnom planu očekuje ih sklad u porodici, a slobodne Vodolije dobiće priliku da razreše neke odnose iz prošlosti koji bi mogli da prerastu u lepu, mirnu romantičnu priču.

Izvor: Espreso

Horoskop

OVIM HOROSKOPSKI ZNAKOVI IMAJU „ZMIJU U DŽEPU“: Da li je i VAŠ na spisku?

Objavljeno

-

Objavio

Ilustracija, Foto: Profimedia


Kako astrolozi tvrde tri znaka Zodijaka spadaju u one za koje se u narodu kaže da se ponašaju kao da im je „zmija ušla u džep“


Skoro svi novac smatraju važnim, ali kako astrolozi kažu postoje horoskopski znaci koji su prave škrtice kada je o parama reč.

Nekima teško pada kada treba da se „uhvate“ za novčanik.

Kako astrolozi tvrde tri znaka Zodijaka spadaju u one za koje se u narodu kaže da se ponašaju kao da im je „zmija ušla u džep“.

1. Ovan

Na vrhu liste najvećih tvrdica je definitivno Ovan. Predstavnici ovog znaka vole novac i rado ga štede. Imaju ustaljene finansijske navike i u stanju su da rade uporno čak i po dva posla, a novac koji zarade brižljivo štede i nerado ga troše, ali nisu spremni ni da ga pozajme drugima. Ovnovi će uvek imati para, a kao partneri nisu voljni da ulažu novac u zajedničku kasu. Oni su solo igrači i što je njihovo ne dele.

2. Lav

Oni vole luksuz i skupe stvari, ali radije da im ih neko pokloni nego sami da ih kupe. Lavovi uglavnom imaju novac i dobro su situairani, ali ga će ga retko potoršiti na druge . Imaju potrebu da u svemu budu prvi, pa tako i imućstvu. Retko ćete sresti predstavnika ovog znaka koji je „široke ruke“. Oni se ne hvataju za novčanik olako već sav višak zarade ulažu u štednju ili luksuznu imovinu koju jednog dana mogu lako da unovče.

3. Strelac

Ovaj znak Zodijaka čuva novac, ali ga radije nego druga dva troši na članove porodice. Strelac vam neće nikada sam ponuditi pomoć u novcu, ali ako mu zatražite pomoć uz dovoljno dobre argumente, možda vam i izađe u susret. Pripadnici ovog znaka Zodijaka mnogo brinu za budućnost, pa su zbog toga skloni da budu štedljivi.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h