Connect with us

LIFESTYLE

ZDRAVO MRŠAVLJENJE: 7 Jednostavnih i sigurnih načina za BRZI GUBITAK KILOGRAMA

Objavljeno

-

Dijeta, Foto: Profimedia

Gubitak kilograma je jedna od najčešćih briga svih nas, posebno pripadnika ženske populacije.


Gubitak kilograma ne zahteva preskakanje obroka, već mu je potrebna dobra taktika i stroga rutina. Dakle, evo nekoliko sigurnih i jednostavnih načina za brže sagorevanje kalorija.

Gubitak kilograma je jedna od najčešćih briga svih nas, posebno pripadnika ženske populacije.

Iako neprestano pokušavamo da na nekoliko različitih načina sagorimo sve višak kalorije, deluje da to ne funkcioniše onako kako smo planirali. Stoga, potrebni su nam razvrstani i sigurni načini koji će ubrzati naš proces mršavljenja i pomoći će nam da ubrzamo skidanje suvišnih kilograma.

Najbitnija stvar je da ne treba preskakati obroke ili raditi izuzetno naporne vežbe. Prava taktika će uvek biti tu da brzo izgubite kilograme.

Najbitnija stvar je da ne treba preskakati obroke ili raditi izuzetno naporne vežbe. Prava taktika će uvek biti tu da brzo izgubite kilograme. Donosimo vam sedam bezbednih i jednostavnih načina brzog mršavljenja.

Više povrća

Povrće je prepuno vlakana koja poboljšavaju proces varenja i čine da se duže osećate siti. To će vam na kraju pomoći da smršate brzo suzbijajući iznenadne napade gladi. Dakle, uključite sve zdravo povrće u svoj redovni plan ishrane.

Uvek zdrav doručak

Zdrav doručak sa proteinima takođe vas čini punim energije za ceo dan

Bez obzira na sve, doručkujte zdravo uvek sa nemasnim proteinima, jajima, povrćem, voćem, grčkim jogurtom, orasima i semenima, integralnim žitaricama. To će vam utažiti glad i ubiti iznenadnu želju za hranom. Zdrav doručak sa proteinima takođe vas čini punim energije za ceo dan.

Popijte više kafe

Kafa je predivan izvor antioksidansa koji čuva naše telo od oštećenja slobodnih radikala. Takođe smanjuje nadimanje. Dakle, možete dodati kafu i u svoju redovnu ishranu. Ukoliko niste ljubitelj kafe, tada se mogu konzumirati različiti biljni čajevi poput čaja od koromača, čaja maslačka i sličnih čajeva sa antioksidativnim dejstvom.

Praktikujte treninge snage da biste radili na vitkom mišićnom tkivu i kako biste sagoreli suvišne kalorije.

Bez slatkih napitaka

Pokušajte da preskočite ili ograničite unos svih vrsta slatkih pića kao što su sok, soda, hladna pića, zaslađena kafa ili čaj, alkohol i. Oni vam pružaju puno kalorija što je jedan od glavnih problema sa dodavanjem viška kilograma.

Trening snage

Praktikujte treninge snage da biste radili na vitkom mišićnom tkivu i kako biste sagoreli suvišne kalorije. Možete redovno da radite sklekove, čučnjeve, iskakanje.

Jedite začinjenu hranu

Konzumacija začinjene hrane zapravo može sagoreti vaše kalorije. Jer začini poput ljute paprike adrže kapsaicin, koji zapravo povećava oslobađanje hormona stresa, adrenalina. A ovaj sekret poboljšava vašu sposobnost sagorevanja kalorija.

Idite u krevet ranije

Idite ranije u krevet i redovno se držite tog vremena. I vodite dnevnik sa sobom da biste pratili napredak u gubitku kilograma.

Izvor: Espreso

Horoskop

OVA 4 ZNAKA OČEKUJE PRAVO ČUDU U JULU: Neće znati ŠTA IH JE SNAŠLO

Objavljeno

-

Horoskop, Foto: Profimedia


Biće korisno da preispitate nedavne događaje, izvučete zaključke i prepustite se onome što vas vuče napred

Ovo leto može biti fantastično, ali mnogi će ipak naići na nevolje uzrokovane nepovoljnim položajem zvezda.

Blizanci

Zvezde Blizancima savetuje da rade na ciljevima. Biće korisno da preispitate nedavne događaje, izvučete zaključke i prepustite se onome što vas vuče napred.

Sreća će se sigurno osmehnuti onim Blizancima koji pravilno znaju da preraspodele prioritete i dozvole da promene uđu u život.

Lav

Lavove očekuje finansijski uspeh. Pronađite novi izvor prihoda. Osim toga, u julu će Lavovi moći da se izbore sa gomilom dugo nagomilanih problema i izazova, a kada se to dogodi, predstavnici ovog znaka će konačno slobodno disati.

Vodolija

Vodolija u julu će promeniti svoju sudbinu. Predstavnici znaka će krenuti putem samospoznaje i razvoja, i moći će da ostvare harmoniju u odnosima sa voljenima.

Međutim, za ovo ćete morati da usporite, pogledate sebe spolja, poradite na greškama i dozvolite sebi da verujete u čuda.

Devica

U julu će se ostvariti stari san rođenih u znaku Device – napokon će se sve stvari preokrenuti nabolje. Ovaj period biće ispunjen poklonima i iznenađenjima.

Biće prilike da se realizuje ono što Device odavno nisu odlučile.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h