Connect with us

LIFESTYLE

SRPKINJA NAŠLA REŠENJE DA SE OTARASI INSTAGRAM SMARAČA! Više ne dobija u direkt „lepotice malena“, UPALILO JE!

Objavljeno

-

Foto: EPA

Ovo je veoma lukavo


Drage žene, ako je i vama direkt na Instagramu pun nepristojnih ponuda i komplimenata upornih udvarača, a kao jedino rešenje vidite blokiranje istih, onda ste na pravom mestu. Imamo za vas još jedan genijalni trik kojim ćete sprečiti „nepoželjne“ muškarce da vam pišu i to po više puta, ali i naterati ih da odustanu i od drugih žena koje muče muku sa njima.

Naime, jedna Srpkinja dobila je poruku „preslatka si malena“ a onda je usledio odgovor koji je ušao u anale odbrane od smarača na Instagramu.

Devojka se dosetila i napisala poruku u obliku zvaničnog obaveštenja kompanije Instagram u kojoj navodi da će poruka biti naplaćena 500 dinara, jer je poslao premium korisniku. Takođe, stoji da će svaka naredna biti naplaćena po duploj ceni, a ukoliko „smarač“ hoće da prekine naplatu mora da napiše STOP NAPLATA.

Ubrzo je malenoj lepotici stigla poruka:

– STOP NAPLATA i svima je bilo jasno da je udvarač naseo na genijalnu foru koja će pomoći devojkama u borbi sa virtualnim „džentlmenima“.


STRAŠAN ZLOČIN: U šupi pronađen beživotno telo muškarca, bio je sav u ranama


Izvor: Espreso

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Horoskop

KREĆU DANI NOVCA, A OVO JE RITUAL ZA PRIVLAČENJE PARA: Ovakvo nešto morate PROBATI

Objavljeno

-

Objavio

Horoskop, Foto: Profimedia


Sve do 20. avgusta biće nam posebno važna materijalna dobra i fizička udobnost, a privlače nas lepe stvari koje imaju neku trajnu vrednost


Ulazak Marsa u znak Bika na dan 5. jula 2022. godine donosi konačno malo olakšanja i lepote u užurbane, vrele dane. Ova moćna planeta nas poziva na uživanje, ali najavljuje i odluke vezane za novac i vrednosti.

Sve do 20. avgusta biće nam posebno važna materijalna dobra i fizička udobnost, a privlače nas lepe stvari koje imaju neku trajnu vrednost. Bik će malo usporiti energičnog Marsa, ali će on sa Venerom, vladarkom lepote, ljubavi i novca, ipak napraviti dobar spoj.

Ljubiteljima rituala neće promaći da tranzicija Marsa počinje baš u utorak, dan novca, a njime vlada upravo Mars! Zato, evo najjednostavnijeg načina da prizovete obilje i bogatstvo. Pre svakog rituala, pa i ovog, važno je da formulišete svoju nameru, kao i da energetski očistite prostor oko sebe.

Nameru možete da zapišete na papir, jer je time prenosite iz mentalnog u realni svet. Za energetsko čišćenje se obično koristi dim mirisnog štapića ili suve žalfije, a primenjuje se i zvuk u vidu odgovarajuće umirujuće muzike.

Odaberite sveću u skladu sa svojom namerom, a za privlačenje novca se savetuje da ona bude crvene ili zelene boje. Stavite je u odgovarajući svećnjak, tako da može bezbedno da gori, a dok je palite, izgovarajte naglas svoju nameru. Ona treba da bude pozitivno formulisana, a ne da sadrži reči tipa „nemati, siromaštvo, sirotinja, nestašica, nemaština“.

Ostanite da gledate u plamen dok zamišljate ostvarenje svoje namere. Ako primetite da, u mislima, nailazite na neke prepreke, zapišite ih na papir. Nakon nekoliko minuta, polako zapalite taj papirić i ostavite ga da izgori u nekom metalnom sudu, a pepeo kasnije prospite po najbližem travnjaku.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h