Connect with us

LIFESTYLE

SRPKINJA NAŠLA REŠENJE DA SE OTARASI INSTAGRAM SMARAČA! Više ne dobija u direkt „lepotice malena“, UPALILO JE!

Objavljeno

-

Foto: EPA

Ovo je veoma lukavo


Drage žene, ako je i vama direkt na Instagramu pun nepristojnih ponuda i komplimenata upornih udvarača, a kao jedino rešenje vidite blokiranje istih, onda ste na pravom mestu. Imamo za vas još jedan genijalni trik kojim ćete sprečiti „nepoželjne“ muškarce da vam pišu i to po više puta, ali i naterati ih da odustanu i od drugih žena koje muče muku sa njima.

Naime, jedna Srpkinja dobila je poruku „preslatka si malena“ a onda je usledio odgovor koji je ušao u anale odbrane od smarača na Instagramu.

Devojka se dosetila i napisala poruku u obliku zvaničnog obaveštenja kompanije Instagram u kojoj navodi da će poruka biti naplaćena 500 dinara, jer je poslao premium korisniku. Takođe, stoji da će svaka naredna biti naplaćena po duploj ceni, a ukoliko „smarač“ hoće da prekine naplatu mora da napiše STOP NAPLATA.

Ubrzo je malenoj lepotici stigla poruka:

Advertisement

– STOP NAPLATA i svima je bilo jasno da je udvarač naseo na genijalnu foru koja će pomoći devojkama u borbi sa virtualnim „džentlmenima“.


STRAŠAN ZLOČIN: U šupi pronađen beživotno telo muškarca, bio je sav u ranama


Izvor: Espreso

Horoskop

Rođeni na ove datume nikad neće biti siromašni, sve što dotaknu uspevaju da pretvore u suvo zlato

Objavljeno

-

Objavio

Oni su rođeni pod srećnom zvezdom, naročito kada je novac u pitanju

Verovatno ih i sami poznajete – to su oni koji često pronalaze novac na ulici ili tu i tamo imaju neočekivane dobitke, možda i neko neočekivano nasledstvo.

Pritom je reč o ljudima koji i najobičnije ideje uspevaju da pretvore u suvo zlato i ostvare profit.

Sve što požele ostvari im se i to nije slučajno. Numerolozi i astrolozi smatraju da zvezde, ali i datum rođenja, imaju veze s tim.

Prema numerologinji Ani Halk, određeni dani u mesecu su posebno moćni, a ljudi koji su rođeni na te datume kao da su zaštićeni nekom nevidljivom energijom.

Advertisement

Reč je o ljudima koji su rođeni 1, 3, 10, 18, 19, 21, 22, 28. i 30. u mesecu.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h