Connect with us

LIFESTYLE

Žene obožavaju ZALIZANI BOB: Izgleda šik, uvek imate frizuru – i to za samo 30 SEKUNDI! (FOTO)

Objavljeno

-

Foto: Instagram / aninebing

Što je „Gelly Bob“, odnosno „gelirani“ ili zaglađeni bob?


Dakle, reč je o vrlo jednostavnoj varijanti ove popularne frizure tj. bobu.

Reč je o bobu za koji je kosa ošišana na jednaku dužinu, a nikako slojevito. Posebnost frizure nastaje tek s odgovarajućim stajlingom. Pa da pogledamo…

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANINE BING (@aninebing)

Advertisement

Frizeri objašnjavaju kako se stilizuje ovakva frizura: uz pomoć gela – kosa se češlja unazad češljem ili prstima, baš kao kad izlaziš iz vode i prolaziš kroz kosu.

Ovaj izgled je zaista jednostavan za oblikovanje. Kosu prosušite fenom kao i obično, a pri tome je možete lagano zabaciti prema nazad. Zatim uzmite malo gela za kosu, razmažite ga po dlanovima i prođite kroz kosu nekoliko puta.Na kraju, malo razbarušite kosu – i frizura je gotova. Ležerno, moderno i istovremeno tako šik!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANINE BING (@aninebing)

Advertisement

Futuristički, moderna, a opet kao da se uopšte niste ni potrudili!

Ova frizura savršeno dopunjuje stajling – sako i pantalone. Muževno, a tako seksi. Očigledno je će ove godine vladati „muškobanjaste“ varijante boba.

Kako vam se dopada?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Advertisement

Објава коју дели Lisa Olsson (@lisa.olssons)

zvor: Stil Kurir

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Horoskop

Najveće srce horoskopa: Oni uvek praštaju i spremni su za drugu šansu

Objavljeno

-

Objavio

Iako život nosi svoje izazove i greške, postoje pojedinci poznati po svom neobičnom daru – pružanju drugih šansi. Njihova vera u ljude i spremnost da oproste često dolaze iz dubine njihove ličnosti i kroz samo srce, a neki veruju da je to delom i zasluga zvezda

Tri  znaka horoskopa ističu se po svojoj sklonosti da uvek praštaju i daju drugu šansu:

Rak

Ovaj vodeni znak obično pleni osećajnošću i empatijom, ali njegova sposobnost da oprosti može biti iznenađujuća. Rakovi su skloni da sagledaju situaciju iz različitih uglova i često vide potencijal za pozitivne promene. Njihova hrabrost da se suoče s izazovima čini ih idealnim za ulogu davaoca drugih šansi. Iako mogu biti emotivni, Rakovi znaju da je put ka napretku često popločan greškama i spremni su da pruže podršku onima koji žele da se izvuku.

Vaga

Advertisement

Vage kao znak horoskopa su uvek poznate po svojoj diplomatičnosti i ravnoteži, ali imaju i izraženu empatiju. Njihova sposobnost da razumeju druge često dolazi iz njihove duboke pažnje i brižnosti. Vage su strpljive i spremne da saslušaju druge bez osude. Njihova mirna narav i smirenost čine ih idealnim partnerima za ljude koji žele drugu šansu. Bez obzira na greške iz prošlosti, Vage su spremne da gledaju napred i pruže podršku i šansu onima koji se trude da napreduju.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj upornosti i disciplini, ali imaju i veliko srce. Njihova sposobnost da vide potencijal u drugima često dolazi iz njihove želje za uspehom i napretkom. Jarčevi su spremni da prepoznaju trud i napore drugih, čak i ako su oni izgubili veru u sebe. Njihova podrška može biti ključna za ljude koji traže drugu šansu. Bez obzira na prepreke, Jarčevi su spremni da pruže podršku i inspiraciju onima koji žele da se promene.

Ovi znakovi ne samo da daju uvek drugu šansu, već  su i inspiracija za sve nas da budemo bolji i da verujemo u potencijal svakog pojedinca iskreno kroz srce.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h