Connect with us

LIFESTYLE

VODILI SMO LJUBAV CELU NOĆ: Ja sam se zaljubio, a onda sam saznao šta joj je sve vreme bio PLAN

Objavljeno

-

Seksualni odnos, Foto: Profimedia

Naglasio je da su se upoznali preko sajta za upoznavanje, pre devet meseci, da on ima 34, a ona 27 godina


“Bio sam u vezi koja je imala perspektivu, ali se ispostavilo da me je devojka samo koristila za seks.”

Ovim rečima se požalio jedan Britanac.

“To nije nešto na šta biste mogli da zamislite da se muškarac žali, ali sam povređen i očajnički želim da shvatim zbog čega nije želela više”, napisao je muškarac.

On je zatražio savet od psihoterapeutkinje Deidre Sanders.

Naglasio je da su se upoznali preko sajta za upoznavanje, pre devet meseci, da on ima 34, a ona 27 godina.

“Nakon ćaskanja i gledanja fotografija tokom nekoliko nedelja, dogovorili smo se da se nađemo u baru na piću i da onda zajedno večeramo. Nismo ni stigli do restorana. Nakon dva pića, predložila je da dođe kod mene, a ja sam, očigledno, pristao. U tom trenutku nisam mogao da poverujem da sam toliki srećnik. Bila je prelepa, sa tif telom i nije mogla da me se zasiti. Prve noći smo imali seks pet puta, a nakon toga smo se viđali koliko god često smo mogli. Tokom drugog lokdauna sam počeo da se zaljubljujem u nju i mislio sam da i ona oseća isto”, kaže Britanac.

POGLEDAJ:  RECEPT ZA NAJBRŽU PICU IZ TIGANJA: Ni pola sata vam neće trebati

Međutim, kaže da je, sada kad vrati film unazad, trebalo da primeti znakove. Nikada nisu pričali ni o čemu ozbiljnom i kad god bi on pomenuo planove o budućnosti, ona bi bila nejasna, ili bi jednostavno promenila temu.

“Bio sam zaslepljen požudom. Hemija između nas je probila skalu i obožavao sam njenu seksualnu samouverenost i avanturističnost. Od kada se lokdaun završio, nisam je mnogo puta video. Stalno ima izgovore da se ne vidimo i jedva odgovara na poruke. Kada sam predložio da izađemo na pravi dejt i pitao je da li bi želela da se useli kod mene, nasmejala se. Rekla je da je mislila da znam da samo želi vezu bez obaveza”, napisao je ovaj razočarani muškarac.

POGLEDAJ:  GROM UDARIO MUŠKARCA (41) KOD KLADOVA: Prebačen u BOLNICU

“Istina je da sam ja samo bio njen “ortak” za seks. Želim pravu devojku i užasna je pomisao da je ona bila samo zbog toga. Samopouzdanje mi je srušeno. Kako da ovo prebolim?”, upitao je on psihoterapeutkinju.

“Odlazak u krevet sa nekim tako brzo može da vas stopira da bolje upoznate jedno drugo kako treba. Kada se to dogodi, veća je verovatnoća da će “veza” propasti čim želja nestane. Zvuči kao da ste vas dvoje imali problem u komunikaciji. Ona je mislila da vi znate da ona samo želi seks i pretpostavila je da i vi želite isto, a vi ste smatrali da ste na početku ljubavne afere. Razgovor sa njom o ovome, možda neće promeniti njeno mišljenje, ali će vam pomoći da se oslobodite osećanja, da biste mogli da nastavite dalje. Ako želite ozbiljnu vezu, možda bi trebalo da budete jasni u vezi sa svojim potrebama od starta”, odgovorila je Deidre.

POGLEDAJ:  "PROBALA SAM TROJKU I SPAVALA SA ŽENOM"

Izvor: Espreso

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ljubav

POLJUBAC U ČELO ima svoje značenje, evo i koje!

Objavljeno

-

Objavio

Poljubac  čelo često deluje kao veoma intiman čin, jer taj neko vam poručuje da mu mnogo značite.

Ovakav poljubac može da znači jaku privrženost, ali i utehu.  Takođe, poljubac u čelo od strane partnera poručuje da želi da se brine o vama, da vas zaštiti. Poljupcem u čelo muškarac/žena vam poručuje da mu/joj je stalo do vas, da voli da deli prostor sa vama, da mu/joj mnogo značite.  Poljubac u čelo je i znak obožavanja – ljubljenje nekoga u čelo je kao da kažete: „divna si“ ili „obožavam te“.

POGLEDAJ:  DRUGI LJUDI VAM SE NE DOPADAJU I STALNO VIDITE NJIHOVE MANE? Preuzmite odgovornost, problem je u VAMA!

Kako prenos ddl.com, ova vrsta poljupca poručuje da se sviđate osobi koja vas ljubi u čelo, pogotovo na javnim mestima ako ne želi da bude suviše očigledno. Poljubac u čelo je fantastičan jer je to vrlo mali gest koji pokazuje da vaš partner na simpatičan način razmišlja o vama. Takođe, pokazuje vam da ste u mislima osobe koja daje poljubac. To je kao da ljubi vašu dušu – naše čelo predstavlja treću čakru koja je centar za predviđanje i intuiciju.

POGLEDAJ:  RECEPT ZA NAJBRŽU PICU IZ TIGANJA: Ni pola sata vam neće trebati
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h