Connect with us

LIFESTYLE

VODILA JE LJUBAV SA ZAUZETIM MOMKOM: Otvorila svoje srce, JEDNA STVAR promenila sve, DEVOJKE OPREZ!

Objavljeno

-

Ilustracija, Foto: Profimedia

“Pre godinu i po dana on je našao devojku, zbog čega mi je bilo veoma drago. Jedne kišne večeri, vozio me je kući, kada smo i razmenili brojeve i kad mi je rekao da mu se javim kad uđem u stan.”


Da ne treba da se uplićete ni u kakve ljubavne odnose sa zauzetnim osobama, pokazala je priča jedne Engleskinje.

Ona je objasnila kako je vodila ljubav sa zauzetnim momkom.

– Radim u jednom kafiću, a taj dečko radi u firmi u blizini. Zbližili smo se još pre tri godine, kada mi je poklanjao pažnju i ljubav, ali ja to nisam mnogo primećivala – započela je priču.

– Tada mi je bio samo dragi gost. Pre godinu i po dana on je našao devojku, zbog čega mi je bilo veoma drago. Jedne kišne večeri, vozio me je kući, kada smo i razmenili brojeve i kad mi je rekao da mu se javim kad uđem u stan.

foto: Profimedia

– Nakon toga smo počeli svakodnevno da se čujemo i sve vreme smo se družili i u kafiću. Stalno je naglašavao da smo prijatelji i to smo zaista i bili, iako me je držao kao kap vode na dlan, vozio do stanice kad je padala kiša, popravljao mi auto kad se pokvario, bio uz mene kad sam bila loše volje – objašnjava ona i nastavlja:

foto: Profimedia

– Tada se nešto u meni prelomilo, moja osećanja su se promenila i ja sam ga zavolela. Tri puta me je zvao da dođem kod njega da gledamo film i tada nismo išli dalje od češkanja, masaža i zagrljaja, a onda mi je rekao: “Zašto nisi ranije došla, ne mogu sada to svojoj devojci da uradim”.

foto: Profimedia

– Četvrti put me je pozvao među svoje društvo, kada smo se napili i završili u krevetu. Od tog dana više ne može ni da me pogleda, a naša druženja su se svela na brzinske kafe. Više se čak ni ne dopisujemo. Ja sam mu rekla šta osećam prema njemu, ali on ne želi dalje da se raspravlja.

– Mogu da se nosim s tim da me on ne želi, ali stvar je u tome što osećam da se bori sa sobom kad je u mojoj blizini jer osećam da postoje iskre među nama. I sam mi je rekao da nije siguran kad je u mojoj blizini. Mislila sam da će me ovo proći, ali već neko vreme se osećam loše zbog toga – završila je svoju priču.

Izvor: Espreso