Connect with us

LIFESTYLE

URADITE OVO U NOĆI IZMEĐU 13. I 14. FEBRUARA: Verovanje kaže da ćete ugledati SUĐENOG!

Objavljeno

-

Ilustracija, Foto: Promo

Sutra slavimo ljubav, a veče uoči ovog praznika postoji jedan običaj star vekovima


Ritual koji se izvodi u noći između 13. i 14. februara dolazi nam iz Skandinavije i jedan je od najstarijih ljubavnih rituala na svetu. Iz Skandinavije se proširio celom Evropom i zadržao se do danas, a njime ljudi koji još uvek nisu u braku, kaže verovanje, mogu da odgonetnu ko je ljubav njihovog života.

POGLEDAJ:  Iznenadićete se koliko muškaraca žudi za ovakvim seksom, sramota ih da vam kažu

Prema uputstvima rituala, potrebno je ući u dvorište crkve, ili makar izaći u sopstveno dvorište tačno u ponoć, i to sa spremnim semenkama (bundeve, suncokreta ili bilo čega sličnog).

Semenke treba da bacite preko ramena izgovarajući sledeće:

„Raspršavam ove seme zaljubljen/a,

Ovo seme posejaću u ljubavi,

Ti, koja si moja prava ljubav,

Dođi po mene i ostani dok raste,

POGLEDAJ:  DA LI STE ZNALI DA DAN ZALJUBLJENIH NIJE UVEK SIMBOLIZOVAO LJUBAV? Za OVE ČINJENICE retko KO JE ČUO

Baš kao i moja ljubav prema tebi“.

Nakon što ste to izgovorili, pogledajte preko ramena. Verovanje kaže da ćete u tom trenutku videti viziju budućnosti, odnosno onog/onu koji vam je suđen, a u viziji on/ona će hodati preko zemlje na kojoj je nikla trava ili cveće od vašeg semenja. Možda je to osoba koju već poznajete, a ako je ne prepoznajete, zatvorite oči i trebalo bi da vam podsvest šapne njeno ime.

POGLEDAJ:  DANAS OBELEŽAVAMO VELIKI VERSKI PRAZNIK: Veliki Svetitelj predao MUDROST i ljubav NARODU, njegove reči se PAMTE

Nakon toga uđite u kuću i lezite u krevet. Ljubav vašeg života ponovo će vam se ukazati u snovima, a plan po kome ćete se spojiti već je krenuo da se događa.

Izvor: Espreso

Ljubav

POLJUBAC U ČELO ima svoje značenje, evo i koje!

Objavljeno

-

Objavio

Poljubac  čelo često deluje kao veoma intiman čin, jer taj neko vam poručuje da mu mnogo značite.

Ovakav poljubac može da znači jaku privrženost, ali i utehu.  Takođe, poljubac u čelo od strane partnera poručuje da želi da se brine o vama, da vas zaštiti. Poljupcem u čelo muškarac/žena vam poručuje da mu/joj je stalo do vas, da voli da deli prostor sa vama, da mu/joj mnogo značite.  Poljubac u čelo je i znak obožavanja – ljubljenje nekoga u čelo je kao da kažete: „divna si“ ili „obožavam te“.

POGLEDAJ:  DANAS KREĆE RETROGRADNI MERKUR: Pogledajte šta vam donosi 9. septembar, NIMALO NAIVAN PERIOD

Kako prenos ddl.com, ova vrsta poljupca poručuje da se sviđate osobi koja vas ljubi u čelo, pogotovo na javnim mestima ako ne želi da bude suviše očigledno. Poljubac u čelo je fantastičan jer je to vrlo mali gest koji pokazuje da vaš partner na simpatičan način razmišlja o vama. Takođe, pokazuje vam da ste u mislima osobe koja daje poljubac. To je kao da ljubi vašu dušu – naše čelo predstavlja treću čakru koja je centar za predviđanje i intuiciju.

POGLEDAJ:  VRUĆE HRSKAVE UVIJAČE SA SIROM KAO IZ PEKARE: Gotove za 5 minuta, nećete im odoteti (RECEPT + VIDEO)
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h