Connect with us

LIFESTYLE

UMESTO DETERDŽENTA SIPAJTE OVO U MAŠINU ZA VEŠ: Odeća će biti meka kao bebina gu*a

Objavljeno

-

Veš mašina, Foto: Profimedia

Umesto da trošite puno novaca na omekšivače, isprobajte da veš operete sirćetom

Alkoholno sirće u mašini za pranje veša je jeftin i prirodan način za održavanje vašeg veša čistim i mekanim.

Umesto da trošite puno novaca na omekšivače, isprobajte da veš operete sirćetom.

Sirće sipajte u pregradu u koju biste inače sipali omekšivač. Nemojte se brinuti oko toga da će se na odeći zadržavati miris sirćeta jer će miris biti svež i čist. Sirće pomaže u neutralisanju neprijatnih mirisa, na primer mirisa dima ili nafte.

Sirće u veš mašini možete koristiti na još mnogo načina osim kao omekšivač za odeću. Ako pre pranja, sipajte na rublje pola šoljice sirćeta i ono će pomoći u održavanje boje u punom sjaju. Takođe, koristeći sirće uspešno ćete ukloniti mrlje znoja ili dezodoransa s odeće.

Horoskop

OVA 4 ZNAKA OČEKUJE PRAVO ČUDU U JULU: Neće znati ŠTA IH JE SNAŠLO

Objavljeno

-

Horoskop, Foto: Profimedia


Biće korisno da preispitate nedavne događaje, izvučete zaključke i prepustite se onome što vas vuče napred

Ovo leto može biti fantastično, ali mnogi će ipak naići na nevolje uzrokovane nepovoljnim položajem zvezda.

Blizanci

Zvezde Blizancima savetuje da rade na ciljevima. Biće korisno da preispitate nedavne događaje, izvučete zaključke i prepustite se onome što vas vuče napred.

Sreća će se sigurno osmehnuti onim Blizancima koji pravilno znaju da preraspodele prioritete i dozvole da promene uđu u život.

Lav

Lavove očekuje finansijski uspeh. Pronađite novi izvor prihoda. Osim toga, u julu će Lavovi moći da se izbore sa gomilom dugo nagomilanih problema i izazova, a kada se to dogodi, predstavnici ovog znaka će konačno slobodno disati.

Vodolija

Vodolija u julu će promeniti svoju sudbinu. Predstavnici znaka će krenuti putem samospoznaje i razvoja, i moći će da ostvare harmoniju u odnosima sa voljenima.

Međutim, za ovo ćete morati da usporite, pogledate sebe spolja, poradite na greškama i dozvolite sebi da verujete u čuda.

Devica

U julu će se ostvariti stari san rođenih u znaku Device – napokon će se sve stvari preokrenuti nabolje. Ovaj period biće ispunjen poklonima i iznenađenjima.

Biće prilike da se realizuje ono što Device odavno nisu odlučile.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h