Connect with us

Horoskop

U nastavku saznajte šta ne treba da govorite Vodolijama

Objavljeno

-

Foto: Shutterstock

U nastavku saznajte šta ne treba da govorite Vodolijama

Vodolije su jedinstvene, nepredvidive, originalne, optimiste i druželjubive.

Visoke osobe, bistrog pogleda ka budućnosti, uglavnom se bave inovacijama jer ne mogu da podnesu da zadrže svoje ideje za sebe.

Oni vole sve da znaju, tako da moraju da budu informisani.

Međutim, kako ih ne biste razljutili, u njihovom društvu izbegavajte da izgovarate sledeće rečenice.

Moraš postupiti ovako

Ovaj horoskopski znak može unapred da predvidi sva potencijalna rešenja nekog problema koje drugi ljudi ne vide.

Vodolije jednostavno ne podnose kada im se govori da nešto moraju uraditi na specifičan način, dok oni vide razne kreativne alternative koje bi imale isti efekat.

Uvek možete računati na to da će pronaći svoj unikatan pristup rešavanju nekog problema ili zadatka umesto praćenja tradicionalne strategije.

Naravno, kada ne postoji drugi izbor i moraju se držati pravila, uradiće to, ali biće frustrirani jer su naterani da slede pravila za koje veruju da nisu potrebna.

Previše vremena provodiš sama

Vodolija više od bilo kog drugog znaka zodijaka ceni nezavisnost i samoću. Za njih nepostoje situacije koje ne mogu sami proći, čak i sa najtežim trenucima znaju da se nose.

To naravno ne znači da ne cene društvo i podršku bliskih ljudi. Njima je jednostavno potrebno da imaju vreme za sebe, pa se posle druženja osame i tako pune baterije i odmaraju mozak.

Zadrži svoje mišljenje za sebe

Vodolijama je veoma stalo da se čuje njihov stav. Pomisao da njihove ideje i misli nemaju nikakvu vrednost može da ih naljuti i povredi.

Iako ponekad deluju pomalo rezervisano, pa čak i stidljivo, uvek su spremni da jasno i glasno kažu šta misle čak i kada je reč o neugodnim temama.

Ako se nađu u situaciji u kojoj ih niko ne sluša, brzo će pronaći način da izađu iz nje. Stoga im uvek dozvolite da kažu istinu bez obzira na sve.

Izvor: Stil Kurir

Horoskop

KREĆU DANI NOVCA, A OVO JE RITUAL ZA PRIVLAČENJE PARA: Ovakvo nešto morate PROBATI

Objavljeno

-

Objavio

Horoskop, Foto: Profimedia


Sve do 20. avgusta biće nam posebno važna materijalna dobra i fizička udobnost, a privlače nas lepe stvari koje imaju neku trajnu vrednost


Ulazak Marsa u znak Bika na dan 5. jula 2022. godine donosi konačno malo olakšanja i lepote u užurbane, vrele dane. Ova moćna planeta nas poziva na uživanje, ali najavljuje i odluke vezane za novac i vrednosti.

Sve do 20. avgusta biće nam posebno važna materijalna dobra i fizička udobnost, a privlače nas lepe stvari koje imaju neku trajnu vrednost. Bik će malo usporiti energičnog Marsa, ali će on sa Venerom, vladarkom lepote, ljubavi i novca, ipak napraviti dobar spoj.

Ljubiteljima rituala neće promaći da tranzicija Marsa počinje baš u utorak, dan novca, a njime vlada upravo Mars! Zato, evo najjednostavnijeg načina da prizovete obilje i bogatstvo. Pre svakog rituala, pa i ovog, važno je da formulišete svoju nameru, kao i da energetski očistite prostor oko sebe.

Nameru možete da zapišete na papir, jer je time prenosite iz mentalnog u realni svet. Za energetsko čišćenje se obično koristi dim mirisnog štapića ili suve žalfije, a primenjuje se i zvuk u vidu odgovarajuće umirujuće muzike.

Odaberite sveću u skladu sa svojom namerom, a za privlačenje novca se savetuje da ona bude crvene ili zelene boje. Stavite je u odgovarajući svećnjak, tako da može bezbedno da gori, a dok je palite, izgovarajte naglas svoju nameru. Ona treba da bude pozitivno formulisana, a ne da sadrži reči tipa „nemati, siromaštvo, sirotinja, nestašica, nemaština“.

Ostanite da gledate u plamen dok zamišljate ostvarenje svoje namere. Ako primetite da, u mislima, nailazite na neke prepreke, zapišite ih na papir. Nakon nekoliko minuta, polako zapalite taj papirić i ostavite ga da izgori u nekom metalnom sudu, a pepeo kasnije prospite po najbližem travnjaku.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h