Connect with us

LIFESTYLE

SVAKO JUTRO BI TREBALI DA PIJEMO OVAJ NAPITAK: Poznata dama tvrdi da radi kao MAGIJA

Objavljeno

-

Napitak, Foto: Printscreen/Youtube

Jedan napitak, tvrdi nutricionistkinja Ejslin Kembridž, mogao bi da pomogne da se ujutru brže razbudimo, budemo raspoloženiji i imamo dosta više energije

Za ovaj napitak potrebna su vam samo dva sastojka, a nutricionistkinja kaže da „rade kao magija“.

„Postoji jedna stvar koju bi apsolutno svi trebalo da urade istog trenutka kada ustanu, a to je da piju vodu. Tako hidriraju telo i snižavaju krvni pritisak“, kaže nutricionistkinja Kembridž, a ako u vodu možete da nacedite i malo limuna, te da će efekat tako biti još bolji.

Ona objašnjava da i večernja rutina takođe može da vam pomogne da se ujutru budite lakše, bolje raspoloženi i energičniji.

S tim u vezi, kaže da bi između večere i spavanja trebalo da prođe barem tri sata, da bi telo potpuno svarilo hranu i zaista se odmorilo tokom noći.

Horoskop

OVA 4 ZNAKA OČEKUJE PRAVO ČUDU U JULU: Neće znati ŠTA IH JE SNAŠLO

Objavljeno

-

Horoskop, Foto: Profimedia


Biće korisno da preispitate nedavne događaje, izvučete zaključke i prepustite se onome što vas vuče napred

Ovo leto može biti fantastično, ali mnogi će ipak naići na nevolje uzrokovane nepovoljnim položajem zvezda.

Blizanci

Zvezde Blizancima savetuje da rade na ciljevima. Biće korisno da preispitate nedavne događaje, izvučete zaključke i prepustite se onome što vas vuče napred.

Sreća će se sigurno osmehnuti onim Blizancima koji pravilno znaju da preraspodele prioritete i dozvole da promene uđu u život.

Lav

Lavove očekuje finansijski uspeh. Pronađite novi izvor prihoda. Osim toga, u julu će Lavovi moći da se izbore sa gomilom dugo nagomilanih problema i izazova, a kada se to dogodi, predstavnici ovog znaka će konačno slobodno disati.

Vodolija

Vodolija u julu će promeniti svoju sudbinu. Predstavnici znaka će krenuti putem samospoznaje i razvoja, i moći će da ostvare harmoniju u odnosima sa voljenima.

Međutim, za ovo ćete morati da usporite, pogledate sebe spolja, poradite na greškama i dozvolite sebi da verujete u čuda.

Devica

U julu će se ostvariti stari san rođenih u znaku Device – napokon će se sve stvari preokrenuti nabolje. Ovaj period biće ispunjen poklonima i iznenađenjima.

Biće prilike da se realizuje ono što Device odavno nisu odlučile.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h