Connect with us

LIFESTYLE

ŠTA ZNAČI SANJATI PARE? Sve zavisi od nekoliko FAKTORA

Objavljeno

-

Novac, Foto: Profimedia

 


Ako se novac pojavi u snu, znak je da čovek podsvesno procenjuje vlastite vrednosti i ono što mu je bitno u životu


Dok neki novac doživljavaju kao simbol kontrole, uticaja ili statusa, drugi znaju da novac u snovima označava važna životna pitanja, poput uspeha, ljubavi i seksualnosti.

Ako se novac pojavi u snu, znak je da čovek podsvesno procenjuje vlastite vrednosti i ono što mu je bitno u životu.

Dobitak ili pronalazak novca – znak za ljubavni život

Snovi o novcu najčešće pokazuju koliko cenite sebe. Simbolika novca u snovima može se tumačiti i kroz prizmu moći, snage i seksualnosti.

Kad se novac pojavi u snovima, to može biti znak da procenjujete vlastitu vrednost. Ako ste sanjali da imate mnogo novca, to uglavnom predstavlja simbol vaše sigurnosti u sebe koju imate na javi.

Međutim, ako se u snu razbacujete s novcem, vaša podsvest vam govori da na javi treba da obratite pažnju na šta „bacate“ platu!

Ako ste u snu našli novac onda imate povod za slavlje – jer to se smatra dobrim znakom. Novac u takvom snu simbolizuje izuzetnu količinu samopouzdanja i vere u sebe. Osim toga, označava i emocionalni deo života. Čovek koji sanja da je dobio ili pronašao novac zadovoljan je ljubavnim statusom, a moguće je i da ga na javi očekuje dobitak.

San o gubitku novca je upozorenje i simbolizuje ljubavno razočaranje. Osoba koja u snu gubi novac možda je u bezuspešnoj potrazi za partnerom.

Izvor: Espreso

Advertisement

———-

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

LIFESTYLE

KAKO UKLONITI PODOČNJAKE? Postoje 3 NAČINA

Objavljeno

-

Ilustracija, Foto: Profimedia


Tamni podočnjaci i kesice ispod očiju nisu samo vezani za to koliko spavamo ili ne spavamo, nego i za druge spoljne uticaje, ali i celokupno stanje organizma može da utiče na njih


Pomama za korekcijom usana se polako stišava i sada, bar tako estetski hirurzi kažu, sve više žena odlazi na korekciju podočnjaka. I zato, da biste izbegle odlazak „pod iglu“, mi smo vam spremili najbolje savete sa kojima ćete se rešiti podočnjaka.

Tamni podočnjaci i kesice ispod očiju nisu samo vezani za to koliko spavamo ili ne spavamo, nego i za druge spoljne uticaje, ali i celokupno stanje organizma može da utiče na njih.

Ishrana pod broj jedan

Kao i uvek kada je reč o zdravlju i lepoti, sve počinje s onime što unosimo u organizam. Tamni kolutovi mogu biti znak manjka gvožđa i vitamina B12 u ishrani, pa se predlaže unos spanaća, graška, brokolija, tofua, kajsije, tamne čokolade, a ukoliko konzumirate hranu životinjskog porekla, tu su meso, jaja, mlečni proizvodi, a naročito riba. Pijte puno vode, pazite na unos soli, izbegavajte alkohol i cigarete.

Krema za oči

Kako je u području oko očiju koža prirodno tanja i nežnija, na njenu negu treba obratiti posebnu pažnju, jer će se upravo ovde videti prvi znakovi umora i prve borice.Kako to područje ima manje žlezda, hidratizacija je slaba i moramo joj pomoći hidratantnim kremama, posebno obogaćenim vitaminima B, C i E.

Iako se možda čini kao posebna investicija, naročito ako ste spremne da kupite zaista kvalitetnu kremu, isplati se – osim što će vam koža biti zahvalna, pogled svežiji, jedna kremica će vam dugo trajati.

Retinol

Retinol može da pomogne obnovi kolagena u koži i osnaživanju vaskularnog dela tog područja dokC vitamin može da poništiti pigmentaciju i posvetliti taj deo kože. Pronađite odgovarajući serum za oči s retinolom, ali budite pažljive i postepeno navikavajte kožu ako posežete za intenzivnijim kozmetičkim preparatima.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h