Connect with us

LIFESTYLE

ŽENE, NE SMETE SEBE STAVLJATI NA POSLEDNJE MESTO! Glumljenje OVOGA nikako vam ne ide u korist!

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Žene su toliko ubedljive u glumljenju orgazma, jer smo ceo život vežbale da ignorišemo neprijatnost koju osećamo”, objasnila je Nađa


Na ovome svetu, još se nije rodila osoba koja nikada i nikoga u životu nije slagala. Pa, makar se služila i čuveneim “belim lažima”.

Lažima se mnogi služe i u krevetu.

Nađa Bokondi, koja važi za vrhunskog stručnjaka za seks, otkrila je uobičajenu laž koja se često govori u spavaćoj sobi, a šteti ženama.

Žene umeju odlično da glume, pogotovo kada je reč o seksu, ali im to, kada su seksualni odnosi u pitanju, ni najmanje ne ide u korist.

Bokondi otkriva da muškarci insistiraju da žene sa njima nikada nisu glumile orgazam, dok 80 posto žena priznaje da to radi.

Možda vam se pretvaranje da uživate u seksu više nego što je to zaista tako, čini bezazlenim, međutim, Nađa tvrdi da je to i više nego zabrinjavajuće.

“Žene su toliko ubedljive u glumljenju orgazma, jer smo ceo život vežbale da ignorišemo neprijatnost koju osećamo”, objasnila je ona.

Menstrualni ciklus, grudnjaci i visoke potpetice su deo načina na koji “učimo devojke da povezuju bol sa ženstvenošću”, kao što su i gubitak nevinosti i porođaj.

“Nisam ni bila svesna toga koliko sam prihvatila ovu misao, sve dok pre šest meseci nisam imala operaciju koja je otkrila da je bol u mom abdomenu zapravo endometrioza, stanje u kome tkivo koje normalno postavlja matericu, počinje da raste u drugim delovima tela”, ispričala je Nađa.

“Žene su naučene da žive sa bolom. Naučene su da svoje uživanje stave na poslednje mesto, a to se i ugradilo u žensko razmišljanje tokom godina. Međutim, u nekom trenutku moramo da shvatimo da to ne funkcioniše. Tako da je ovo istina: seks je odličan i treba da bude lep za sve. Uprskos svemu čemu smo naučene, ovo nije isključivo samo za muškarce”, nastavila je.

Njen savet je da žene svoje zadovoljstvo stave na prvo mesto i da imaju otvoren i iskren razgovor sa svojim partnerima, kako bi popravili stvari i kako bi im ukazale na ono što, tokom seksa, pogrešno rade.


NEMATE DOVOLJNO VREMENA, A ŽELITE ČISTU I UREDNU FRIZURU? Ovo su saveti koji će rešiti problem neuredne kose!


Izvor: Espreso

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Horoskop

KREĆU DANI NOVCA, A OVO JE RITUAL ZA PRIVLAČENJE PARA: Ovakvo nešto morate PROBATI

Objavljeno

-

Objavio

Horoskop, Foto: Profimedia


Sve do 20. avgusta biće nam posebno važna materijalna dobra i fizička udobnost, a privlače nas lepe stvari koje imaju neku trajnu vrednost


Ulazak Marsa u znak Bika na dan 5. jula 2022. godine donosi konačno malo olakšanja i lepote u užurbane, vrele dane. Ova moćna planeta nas poziva na uživanje, ali najavljuje i odluke vezane za novac i vrednosti.

Sve do 20. avgusta biće nam posebno važna materijalna dobra i fizička udobnost, a privlače nas lepe stvari koje imaju neku trajnu vrednost. Bik će malo usporiti energičnog Marsa, ali će on sa Venerom, vladarkom lepote, ljubavi i novca, ipak napraviti dobar spoj.

Ljubiteljima rituala neće promaći da tranzicija Marsa počinje baš u utorak, dan novca, a njime vlada upravo Mars! Zato, evo najjednostavnijeg načina da prizovete obilje i bogatstvo. Pre svakog rituala, pa i ovog, važno je da formulišete svoju nameru, kao i da energetski očistite prostor oko sebe.

Nameru možete da zapišete na papir, jer je time prenosite iz mentalnog u realni svet. Za energetsko čišćenje se obično koristi dim mirisnog štapića ili suve žalfije, a primenjuje se i zvuk u vidu odgovarajuće umirujuće muzike.

Odaberite sveću u skladu sa svojom namerom, a za privlačenje novca se savetuje da ona bude crvene ili zelene boje. Stavite je u odgovarajući svećnjak, tako da može bezbedno da gori, a dok je palite, izgovarajte naglas svoju nameru. Ona treba da bude pozitivno formulisana, a ne da sadrži reči tipa „nemati, siromaštvo, sirotinja, nestašica, nemaština“.

Ostanite da gledate u plamen dok zamišljate ostvarenje svoje namere. Ako primetite da, u mislima, nailazite na neke prepreke, zapišite ih na papir. Nakon nekoliko minuta, polako zapalite taj papirić i ostavite ga da izgori u nekom metalnom sudu, a pepeo kasnije prospite po najbližem travnjaku.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h