Connect with us

LIFESTYLE

RITUAL ZA DAN ZALJUBLJENIH: Saznajte ko je vaša srodna duša, sve što vam treba su SEMENKE SUNCOKRETA

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Tradicija nalaže da ritual obavite na otvorenom prostoru, a sve što je potrebno da uradite jeste da ponesete sa sobom semenke suncokreta


Iako danas pravoslavci slave praznik posvećen Svetom Trifunu, zaštitniku vinogradara, u brojnim delovima sveta 14. februar je praznik ljubavi, tačnije Svetog Valentina koji proslavljaju zaljubljeni parovi kao „svoj dan“.

U Skandinaviji postoji jedan ritual, a legenda kaže da ćete, ako ga sprovedete, saznati kako će izgledati osoba sa kojom ćete provesti život.

Tradicija nalaže da ritual obavite na otvorenom prostoru, a sve što je potrebno da uradite jeste da ponesete sa sobom semenke suncokreta.

Kako se izvodi

Advertisement

Kada zađe sunce, izađite u dvorište ili u neki otvoreni prostor.

Zatim bacite semenke preko levog ramena, izgovarajući sledeće:

Ovo seme posejaću u ljubavi, Ti, koja si moja prava ljubav, Dođi po mene i ostani dok raste, Baš kao i moja ljubav prema tebi.

Pogledajte preko ramena preko kojeg ste bacili semenke. Po legendi, smatra se da ćete po obavljanju ovog rituala sanjati „suđenog“.


AKO ISTE GAĆICE NOSITE GODINAMA, MOMENTALNO IH BACITE: Predstavljaju potencijalnu OPASNOST PO ZDRAVLJE

Advertisement

Izvor: Espreso

Horoskop

Muškarci u ova 3 znaka najveći su zavodnici, osvojiće svaku ženu dok trepnete

Objavljeno

-

Objavio

Muškarci rođeni u ova tri znaka najveći su zavodnici.

Škorpija
Škorpije se smatraju ljubavnicima visokog napona i iako mnoge žene maštaju o romansi sa jednim takvim, malo njih može da ih prati.

On će tako brzinom munje osvojiti vaše srce i telo, ali svaki pokušaj razgovaranja o intimnosti neće im biti prijatan jer su u suštini nežni i ranjivi. Ali će seks biti i više nego fantastičan.

Strelac
Kad se svidite Strelcu, on će vas kupiti pažnjom i pokušavaće sve, samo kako bi vas osvojio. Tako ćete imati utisak da ste vi jedina žena na svetu koju on želi.

Šta želite u krevetu, on će to i uraditi, ali ima manu zbog koje biste mogli da budete povređeni. Koliko god da su iskreni i odlučni, ponekad su i vrlo bezobzirni, pa je savet da se čuvate.

Advertisement

Lav
Lavovi su po prirodi zaljubljeni sami u sebe i puni samopouzdanja, što ne skrivaju. Oni će takođe bez previše okolišanja, ali kraljevskim ophođenjem, zadiviti ženu. Ako treba, oko nje će se truditi nedeljama, a upornošću i stilom sigurno će uspeti da je osvoje.

I u krevetu će ovaj muškarac biti velikodušan pa će vam pružiti najviše što može, ali isto to će očekivati i od vas. Drugim rečima, on pruža, ali i zahteva obožavanje.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h