Connect with us

LIFESTYLE

„PROBALA SAM TROJKU I SPAVALA SA ŽENOM“

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Kada je kombinacija u „koktelu ljubavi u pitanju“, prvenstveno bi želela jednog muškarca i jednu ženu pored sebe


Laura je dugo imala fantaziju o „trojki“, a sada je odlučila i da svoju fantaziju ostvari. Nije očekivala da će žene inicirati „akciju“, a nakon svega rekla je kako se oseća moćnije i da želi sve da ponovi.

Recepcionarka koja je htela „leto intimnih odnosa“ nakon što ih nije imala tokom izolacije, otkrila je kako se osećala „potpuno oslobođeno“ nakon što je imala prvi odnos u troje u klubu. Laura (24) iz Londona, pojavila se u emisiji „Moja prva trojka“, koja se prikazala na britanskom Kanalu 4. Emisija vodi ljude na njihovo „putovanje“ do prvog grupnog odnosa i prikazuje voditelja podkasta koji se nada da će imati trojku sa dva prijatelja bilo kojeg spola, heteroseksualni par koji traži ženu koja će im se pridružiti u spavaćoj sobi i homoseksualnog muškarca koji želi da začini svoj seksualni život.

Dok Laura kaže da je „100 posto hetero“, ona u emisiji otkriva da želi odnos sa muškarcem i ženom jer „ne bi znala šta bi sa dva muškarca“.

„Zašto da ne. Ljudi već godinu dana nemaju nikakve avanture. Mislim da će to biti tako divlje iskustvo“, izjavila je.

„Pre nekoliko godina bila sam na jednoj opuštenijoj zabavi na kojoj su mnogi imali odnose. Te noći nisam imala nimalo samopouzdanja, nisam htela ni da me vide u toj oeći u kojoj sam bila . Ali kad sam otišla sa zabave, to je bio početak „nove mene“. Osećala sam se tako oslobođeno, a odnos u troje će me još više osloboditi“, zaključila je.

Kada je kombinacija u „koktelu ljubavi u pitanju“, prvenstveno bi želela jednog muškarca i jednu ženu pored sebe.

Foto: Profimedia

„Idealna trojka za mene bi bili muškarac i žena. Dva muškarca bi bila previše, ne znam kuda bi sve to otišlo. Nikada ne bih imala iskustvo samo sa ženom, ovo je jedna potpuno nova dinamika. Moraš sve probati jednom“, rekla je.

Laura je odlučila da ode na zabavu sa svojim prijateljem Džekom sa kojim spava ponekad. Rekao je da želi da bude uključen u njen prvi put, ali recepcionarka je htela da joj opcije ostanu otvorene.

„Za mene će to biti ili sa parom ili sa još jednom ženom“, rekla je.

Laura je rekla da se na ovo odlučila zbog sebe, ali da je povela i prijatelja jer bi mu teško palo da ga je isključila iz ovog iskustva.

Spremajući se za „intimnu zabavu“ u klubu Laura je rekla da će to biti noć u kojoj će imati svoj prvi odnos u troje.

„Prilično sam nervozna što ću prvi put imati odnos i sa ženom. Ovo bi mogao da bude ili prvi i posljednji put ili početak nečeg novog“, dodala je.

Obukla je crni kožni korset i čarape, ali je izostavila gaćice te je stavila crnu čipkastu masku oko očiju.

„Ideja je da dođete u donjem vešu, a prilično je zastrašujuće biti tako izložen pred puno nepoznatih ljudi. Već sam bila na sličnim zabavama, ali davno je to bilo. Moraš mentalno da se pripremiš i budeš spreman, a to je jedan od razloga zašto vodim Džeka. Najviše nervoze mi stvara misao da mi se neće svideti. Jednom prilikom me je muškarac toliko vukao za kosu da sam mislila da će mi iščupati skalp“, ispričala je.

Ipak, nakon što je napustila klub, rekla je pred kamerama kroz blistavi osmeh: „Imala sam prvi intimni odnos u troje. Bilo je neverovatno“.

Džek se, ipak, našao u njenom koktelu.

„Odnos smo inicirale mi žene, a ne muškarac, što uopšte nisam očekivala da će se dogoditi. Ta druga žena je bila šokirana kad sam joj rekla da mi je prvi put. Što je stvarno super za moj ego. Odnos je bio bolji nego što sam maštala, najviše iz razloga što se spontano dogodio“, rekla je.

Ovo iskustvo nateralo ju je da se zapita da li je privlače i žene.

„S obzirom na moju opredeljenost, ovo iskustvo me je definitivno nateralo da sve preispitam. Jesam li biseksualna?“, rekla je i dodala da je odgovor na pitanje potražila na internetu i da se ispostavilo da jeste.

„Ali ja se tako ne osećam. To se dogodilo u naletima strasti i u tom okruženju. Imala sam fantaziju koju sam ispunila i mogućnost da to ponovo uradim me jako ohrabruje“, objasnila je na kraju, piše „Dejli mejl“.

Izvor: Espreso

Horoskop

KREĆU DANI NOVCA, A OVO JE RITUAL ZA PRIVLAČENJE PARA: Ovakvo nešto morate PROBATI

Objavljeno

-

Objavio

Horoskop, Foto: Profimedia


Sve do 20. avgusta biće nam posebno važna materijalna dobra i fizička udobnost, a privlače nas lepe stvari koje imaju neku trajnu vrednost


Ulazak Marsa u znak Bika na dan 5. jula 2022. godine donosi konačno malo olakšanja i lepote u užurbane, vrele dane. Ova moćna planeta nas poziva na uživanje, ali najavljuje i odluke vezane za novac i vrednosti.

Sve do 20. avgusta biće nam posebno važna materijalna dobra i fizička udobnost, a privlače nas lepe stvari koje imaju neku trajnu vrednost. Bik će malo usporiti energičnog Marsa, ali će on sa Venerom, vladarkom lepote, ljubavi i novca, ipak napraviti dobar spoj.

Ljubiteljima rituala neće promaći da tranzicija Marsa počinje baš u utorak, dan novca, a njime vlada upravo Mars! Zato, evo najjednostavnijeg načina da prizovete obilje i bogatstvo. Pre svakog rituala, pa i ovog, važno je da formulišete svoju nameru, kao i da energetski očistite prostor oko sebe.

Nameru možete da zapišete na papir, jer je time prenosite iz mentalnog u realni svet. Za energetsko čišćenje se obično koristi dim mirisnog štapića ili suve žalfije, a primenjuje se i zvuk u vidu odgovarajuće umirujuće muzike.

Odaberite sveću u skladu sa svojom namerom, a za privlačenje novca se savetuje da ona bude crvene ili zelene boje. Stavite je u odgovarajući svećnjak, tako da može bezbedno da gori, a dok je palite, izgovarajte naglas svoju nameru. Ona treba da bude pozitivno formulisana, a ne da sadrži reči tipa „nemati, siromaštvo, sirotinja, nestašica, nemaština“.

Ostanite da gledate u plamen dok zamišljate ostvarenje svoje namere. Ako primetite da, u mislima, nailazite na neke prepreke, zapišite ih na papir. Nakon nekoliko minuta, polako zapalite taj papirić i ostavite ga da izgori u nekom metalnom sudu, a pepeo kasnije prospite po najbližem travnjaku.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h