Connect with us

LIFESTYLE

PROBAJTE: Tuširajte se HLADNOM vodom 7 dana i videćete NEVEROVATNE rezultate!

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Hladan tuš ujutru te momentalno razbudi, a Stefani nije “jutarnji tip”. Voli da spava i teško se budi.


Stefani Houp je mesecima slušala o benefitima tuširanja hladnom vodom. Čula je da to pozitivno utiče na psihu, kožu, kosu i da ublažava upale mišića posle treninga.

Hladan tuš ujutru te momentalno razbudi, a Stefani nije “jutarnji tip”. Voli da spava i teško se budi. Iako lekari upozoravaju ljude sa srčanim oboljenjima da se uzdrže od hladnog tuša, ljudi širom sveta se kunu u fenomenalne promene koje su usledile kad su jednom počeli sa novom rutinom.

Zato je Stefani odlučila da proba na nedelju dana. Svako jutro se tuširala hladnom vodom. Evo kako je prošla.

Prvi dan: Već sam zažalila

Nisam pustila baš ledenu vodu danas i osetila sam se budnije posle ovog prvog tuša nego inače. Isto tako moram da kažem da brijanje nogu pod hladnom vodom nije zabavno. Naježila sam se, pa je moj žilet bio spreman za napad. Zato je brijanje bolelo. Neću se više brijati ove nedelje.

Drugi dan: Budna sam i nervozna

Posle mog tužnog tuširanja, definitivno sam bila budnija i bolje raspoložena nego inače pre prve jutarnje kafe (šalim se – pijem kafu bez kofeina). Kosa mi je i dalje malo naelektrisana. Skratila sam vreme tuširanja. Nema više sedenja i kontempliranja života od 20 minuta, pa sam zbog toga postala i produktivnija, prenosi Buzzfeed.com.

Treći dan: Kosa mi je fenomenalna

Imam minival i moje lokne izgledaju super od kad sam kosu počela da perem hladnom umesto toplom vodom.

Kosa mi je mnogo manje naelektrisana, a lokne su mi čvršće i sjajnije.

Četvrti dan: Sad je mnogo lakše, ali i dalje mrzim hladnoću

Stvari koje radim bez ikakvog razloga… Sad mnogo brže uskočim pod tuš, ali to definitivno ne znači da mi se sviđa. Takođe sam primetila da duže izdržim pod hladnim mlazom nego na početku nedelje. Samo još tri dana…

Peti dan: Osećam se kao nova osoba!

Odjednom je postalo mnogo lakše tuširati se hladnom vodom. Kosa mi izgleda odlično, koža mi se zategla i osvežila, a ja sam ujutru sabranija nego obično.

Šesti dan: Nedostaju mi tople kupke ali nastavljam

Prevazići ću ovo. I dalje se osećam odlično, ali definitivno sam se uželela vrele vode.

Sedmi dan: It’s the Final Countdown!

Ovo je bilo najuzbudljivije tuširanje za mene jer sam znala da je i poslednje. Sad ću od sreće da plešem nešto. Toliko dobro se osećam.

Izvor: Espreso

Horoskop

OVA 4 ZNAKA OČEKUJE PRAVO ČUDU U JULU: Neće znati ŠTA IH JE SNAŠLO

Objavljeno

-

Horoskop, Foto: Profimedia


Biće korisno da preispitate nedavne događaje, izvučete zaključke i prepustite se onome što vas vuče napred

Ovo leto može biti fantastično, ali mnogi će ipak naići na nevolje uzrokovane nepovoljnim položajem zvezda.

Blizanci

Zvezde Blizancima savetuje da rade na ciljevima. Biće korisno da preispitate nedavne događaje, izvučete zaključke i prepustite se onome što vas vuče napred.

Sreća će se sigurno osmehnuti onim Blizancima koji pravilno znaju da preraspodele prioritete i dozvole da promene uđu u život.

Lav

Lavove očekuje finansijski uspeh. Pronađite novi izvor prihoda. Osim toga, u julu će Lavovi moći da se izbore sa gomilom dugo nagomilanih problema i izazova, a kada se to dogodi, predstavnici ovog znaka će konačno slobodno disati.

Vodolija

Vodolija u julu će promeniti svoju sudbinu. Predstavnici znaka će krenuti putem samospoznaje i razvoja, i moći će da ostvare harmoniju u odnosima sa voljenima.

Međutim, za ovo ćete morati da usporite, pogledate sebe spolja, poradite na greškama i dozvolite sebi da verujete u čuda.

Devica

U julu će se ostvariti stari san rođenih u znaku Device – napokon će se sve stvari preokrenuti nabolje. Ovaj period biće ispunjen poklonima i iznenađenjima.

Biće prilike da se realizuje ono što Device odavno nisu odlučile.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h