Connect with us

LIFESTYLE

PROBAJTE: Tuširajte se HLADNOM vodom 7 dana i videćete NEVEROVATNE rezultate!

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Hladan tuš ujutru te momentalno razbudi, a Stefani nije “jutarnji tip”. Voli da spava i teško se budi.


Stefani Houp je mesecima slušala o benefitima tuširanja hladnom vodom. Čula je da to pozitivno utiče na psihu, kožu, kosu i da ublažava upale mišića posle treninga.

Hladan tuš ujutru te momentalno razbudi, a Stefani nije “jutarnji tip”. Voli da spava i teško se budi. Iako lekari upozoravaju ljude sa srčanim oboljenjima da se uzdrže od hladnog tuša, ljudi širom sveta se kunu u fenomenalne promene koje su usledile kad su jednom počeli sa novom rutinom.

Zato je Stefani odlučila da proba na nedelju dana. Svako jutro se tuširala hladnom vodom. Evo kako je prošla.

Prvi dan: Već sam zažalila

Advertisement

Nisam pustila baš ledenu vodu danas i osetila sam se budnije posle ovog prvog tuša nego inače. Isto tako moram da kažem da brijanje nogu pod hladnom vodom nije zabavno. Naježila sam se, pa je moj žilet bio spreman za napad. Zato je brijanje bolelo. Neću se više brijati ove nedelje.

Drugi dan: Budna sam i nervozna

Posle mog tužnog tuširanja, definitivno sam bila budnija i bolje raspoložena nego inače pre prve jutarnje kafe (šalim se – pijem kafu bez kofeina). Kosa mi je i dalje malo naelektrisana. Skratila sam vreme tuširanja. Nema više sedenja i kontempliranja života od 20 minuta, pa sam zbog toga postala i produktivnija, prenosi Buzzfeed.com.

Treći dan: Kosa mi je fenomenalna

Imam minival i moje lokne izgledaju super od kad sam kosu počela da perem hladnom umesto toplom vodom.

Advertisement

Kosa mi je mnogo manje naelektrisana, a lokne su mi čvršće i sjajnije.

Četvrti dan: Sad je mnogo lakše, ali i dalje mrzim hladnoću

Stvari koje radim bez ikakvog razloga… Sad mnogo brže uskočim pod tuš, ali to definitivno ne znači da mi se sviđa. Takođe sam primetila da duže izdržim pod hladnim mlazom nego na početku nedelje. Samo još tri dana…

Peti dan: Osećam se kao nova osoba!

Odjednom je postalo mnogo lakše tuširati se hladnom vodom. Kosa mi izgleda odlično, koža mi se zategla i osvežila, a ja sam ujutru sabranija nego obično.

Advertisement

Šesti dan: Nedostaju mi tople kupke ali nastavljam

Prevazići ću ovo. I dalje se osećam odlično, ali definitivno sam se uželela vrele vode.

Sedmi dan: It’s the Final Countdown!

Ovo je bilo najuzbudljivije tuširanje za mene jer sam znala da je i poslednje. Sad ću od sreće da plešem nešto. Toliko dobro se osećam.

Izvor: Espreso

Advertisement

Horoskop

Ova 4 horoskopska znaka do kraja 2023. godine ubošće pravi džekpot života

Objavljeno

-

Objavio

Zagazili smo u poslednju kalendarsku trećinu 2023. godine, a tranzit godišnjih doba po pravilu donosi igru planeta na nebu. Nekoliko znakova Zodijaka posebno će profitirati u mesecima pred nama, čekaju ih izuzetno prijatna iznenađenja

Lav

Tranziti su na vašoj strani, što znači da ćete biti nagrađeni za svoj trud i rad. Tokom ovog perioda dobićete priznanje koje zaslužujete za svoja dostignuća, kako u ličnom tako iu profesionalnom životu. Poznato je da su Lavovi samouvereni i odlučni. Zbog svoje prirodne harizme, možete motivisati i inspirisati one oko sebe koji vas vide kao lidera. Imaćete priliku da predstavite svoje kreativne ideje i vizije. Vaša sposobnost da definišete svoje ciljeve i radite na njima dovešće do izvanrednih dostignuća, piše Atma.

Rak

Ako budu pratili svoju intuiciju i hrabro krenuli putem promena, mogu očekivati značajan finansijski uspeh. Iako će ovo putovanje biti izazovno, Rakovi će svojom odlučnošću i željom za podizanjem standarda života uspeti da prevaziđu prepreke. Na polju ljubavi, Rakovi će se suočiti s potrebom da se oslobode starih, nefunkcionalnih veza. Ovaj period može biti emotivno izazovan, ali završetak starih veza će stvoriti prostor za novu, ispunjavajuću romantičnu vezu. Neki Rakovi će čak imati mogućnost stupanja u brak tokom ove godine.

Advertisement

Devica

Verovatno će im biti poveren odgovoran projekat koji će značajno doprineti njihovom budžetu. Finansijska sreća će pratiti Device, a mogućnosti za razvoj karijere će se otvoriti. Na planu ljubavi, Device će se osloboditi starih obrascima traženja idealnog partnera i fokusirati se na osobe u svom okruženju. To bi moglo dovesti do divnih ljubavnih priča koje će se eventualno pretvoriti u brak.

Blizanci

Blizanci će doživeti dramatične promene uključujući mogućnost promene posla ili čak preseljenja u drugi grad. Iako će ove promene nositi sa sobom izazove, otvoriće i nove mogućnosti u širem okruženju. Tokom ovih promena, Blizanci bi mogli upoznati osobu koja će se pokazati kao savršeni ljubavni partner. Ova godina podseća Blizance da ne gube veru u ljubav, bez obzira na izazove koji se mogu pojaviti. Sve u svemu, poslednja četiri meseca 2023. godine nosi obećavajuće mogućnosti za Raka, Devicu i Blizance. Ključni faktori za ostvarenje uspeha na ljubavnom i poslovnom planu su hrabrost, istrajnost i otvorenost za promene.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h