Connect with us

LIFESTYLE

POZVALA SAM MUŽA U SPAVAĆU SOBU, U KREVETU JE BILA I NJEGOVA BIVŠA: Ono što smo mu URADILE posve ga je RASPAMETILO

Objavljeno

-

Ilustracija, Foto: Profimedia

Zbunjeno je gledao i samo me je pitao da li je ovo neki test


Ženske fantazije su često vrlo interesantne, i muškarci se ne libe da ih ispunjavaju

Jedna Amerikanka, ispričala je sočnu priču za sajt “Strictly Anonymous podcast”.

Devojka, koja se predstavila kao Eva, otpočela je priču sa svojim detinjstvom i odrastanjem u religioznoj porodici u kojoj se nije pričalo o seksu.

Njen brak je u početku bio sasvim standardan. Odlazila je na posao i ispunjavala svoje kućne poslove.

Vremenom, upoznavala je razne ljude, i razvila je otvoreniji pristup tim temama. Oslobodila se i uživala u slobodnim odnosima sa drugim muškarcima.

– Jednog dana mi je sinula ideja da pozovem još jednu devojku i da iznenadim muža. Ko bi bio bolji od njegove bivše, koja zna šta on voli. Kada se vratio sa posla, dočekala sam ga u bademantilu, i pozvala ga unutra, rekavši da imam iznenađenje. Kada je ušao, bio je zapanjen. Zbunjeno je gledao, i samo me je pitao da li je ovo neki test.

– Skinule smo bademantile i odmah ga odvukle u sobu – ispričala je Eva.

Ona takođe kaže da se vremenom zbližila i sa tom devojkom, i da su se vremenom navikli na ovaj način života.

– Mužu sam rekla da mi je sasvim u redu da se njih dvoje viđaju i bez mene. Međutim, ipak mi je najlepše kad smo svo troje zajedno. Čak sam razmišljala i da je pozovem da se useli s nama – završila je Eva.

Izvor: Espreso

LIFESTYLE

KAKO UKLONITI PODOČNJAKE? Postoje 3 NAČINA

Objavljeno

-

Ilustracija, Foto: Profimedia


Tamni podočnjaci i kesice ispod očiju nisu samo vezani za to koliko spavamo ili ne spavamo, nego i za druge spoljne uticaje, ali i celokupno stanje organizma može da utiče na njih


Pomama za korekcijom usana se polako stišava i sada, bar tako estetski hirurzi kažu, sve više žena odlazi na korekciju podočnjaka. I zato, da biste izbegle odlazak „pod iglu“, mi smo vam spremili najbolje savete sa kojima ćete se rešiti podočnjaka.

Tamni podočnjaci i kesice ispod očiju nisu samo vezani za to koliko spavamo ili ne spavamo, nego i za druge spoljne uticaje, ali i celokupno stanje organizma može da utiče na njih.

Ishrana pod broj jedan

Kao i uvek kada je reč o zdravlju i lepoti, sve počinje s onime što unosimo u organizam. Tamni kolutovi mogu biti znak manjka gvožđa i vitamina B12 u ishrani, pa se predlaže unos spanaća, graška, brokolija, tofua, kajsije, tamne čokolade, a ukoliko konzumirate hranu životinjskog porekla, tu su meso, jaja, mlečni proizvodi, a naročito riba. Pijte puno vode, pazite na unos soli, izbegavajte alkohol i cigarete.

Krema za oči

Kako je u području oko očiju koža prirodno tanja i nežnija, na njenu negu treba obratiti posebnu pažnju, jer će se upravo ovde videti prvi znakovi umora i prve borice.Kako to područje ima manje žlezda, hidratizacija je slaba i moramo joj pomoći hidratantnim kremama, posebno obogaćenim vitaminima B, C i E.

Iako se možda čini kao posebna investicija, naročito ako ste spremne da kupite zaista kvalitetnu kremu, isplati se – osim što će vam koža biti zahvalna, pogled svežiji, jedna kremica će vam dugo trajati.

Retinol

Retinol može da pomogne obnovi kolagena u koži i osnaživanju vaskularnog dela tog područja dokC vitamin može da poništiti pigmentaciju i posvetliti taj deo kože. Pronađite odgovarajući serum za oči s retinolom, ali budite pažljive i postepeno navikavajte kožu ako posežete za intenzivnijim kozmetičkim preparatima.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h