Connect with us

Horoskop

Počeo je neverovatno MOĆAN ASTRO PERIOD: Ovim znakovima će se ŽIVOT PROMENITI IZ KORENA!

Objavljeno

-

Foto: Shutterstock

Saznajte šta vam zvezde poručuju


Danas je počeo veoma moćan astro period, a trajaće nešto više od 2 meseca.

Ovakav događaj se jako retko dešava, pa astrolozi savetuju da narednih 60 dana iskoristimo maksimalno. U ovom trenutku sve planete na našem nebu kreću u direktan hod i daju nam mogućnost da ostvarimo sve što zamislimo.

Ovaj period je idealan da krenemo sa ostvarivanjem svih planova i želja koje već dugo imamo. Iskoristite ovaj pperiod, jer će trajati samo do 27. aprila. Nakon toga, ostatak godine će biti ispunjen retrogradnim tranzitima.

Šta znači retrogradni hod?

Advertisement

Kada je planeta retrogradna, nebitno koja, kreće se unazad po nebu kada gledamo sa Zemlje. Naravno, nijedna planeta se ne kreće stvarno unazad u svom kretanju oko Sunca, jer je astrologija bazirana na našoj perspektivi ovde na Zemlji.

Mi uočavamo jedinstvene i važne promene, naprimer kada planeta usporava (naši planovi i veze usporavaju), kada se nebo “zamrzne” (sve u našem životu stane”, kreće se unazad (moramo da promenimo planove ili da preispitamo stvari iz prošlosti) ili ponovo krene napred (i mi konačno možemo da krenemo napred).

Evo kako će svaka planeta uticati na naš život:

U ovom periodu, tri planete dovršavaju svoj retrogradni hod, dok ostale planete već idu direktno.

Mars je energetska raketa našeg neba, vlada energijom, vožnjom i ne dopušta nam da odustanemo, čak i kad su male ili nikakve šanse za uspeh. Kada se Mars kreće u direktnom hodu, to je odličan trenutak da pokrenete biznis, promenite posao ili bilo šta što ste zamislili, jer su velike šanse da to i ostvarite.

Advertisement

Saturn, vladar dugovečnosti i odgovornosti, takođe može mnogo da pomogne u pokretanju iz mrtve tačke. Ova planeta voli da “zaviri” u detalje kako bi obezbedila dugoročan uspeh. Saturn nam donosi dozu optimizma i hrabosti.

Merkur, vladar komunikacija, je u direktnom hodu, što nam donosi boljitak.

Jupiter, božanstvena planeta čuda i izoobilja, kretaće se u znaku Vodolije u ovom period. Ovo je vreme u kojem možemo da primimo veliku nagradu za uspešno završen težak posao, ili da počnemo da planiramo ciljeve na duži rok. Sve čime Vodolije vlada (budućnost, tehnologija, nauka, društveno angažovanje) će u ovom periodu doživeti ekspanziju.

Uran na pomaže da postepeno razvijemo svoje potencijale i da se otrgnemo od prošlosti. To je takođe planeta genijalnosti, pa je ovo idealno vreme da razradimo kreativne ideje i da izađemo iz kutije. Uz podršku drugih planeta koje idu direktno, možete krenuti u nešto toliko veliko da će vam zauvek promeniti život.

Konačno, Neptun, naša nestvarna planeta imaginacije, božanske ljubavi i vere, prolazi kroz Ribe u svom direktnom hodu. S njom i naša kreativnost cveta. Ovo može biti period kada zavirimo u svoje snove i u tajne nade sveta, i posmatramo kako neka srodna duša ulazi u naš život. Ali važnan je unutrašnji rad, da sami do toga dođemo, da ne sedimo i čekamo da nas se desi.

Advertisement

Ovaj period će biti povoljan za sve nas, a naročito za ova 3 znaka. Rakovima, Ribama i Devicama će se život promeniti iz korena.

POGLEDAJ


8 ZNAKOVA KOJI MOGU DA UKAZUJU NA TO DA IMATE KRVNI UGRUŠAK: Nikako ih NE IGNORIŠITE!


Izvor: Stil Kurir

Advertisement

Horoskop

Ovo je 5 najopasnijih znakova horoskopa: Njima ne želite da se zamerite, uništiće vas bez osećaja krivice

Objavljeno

-

Objavio

Da li ste vi među njima?

Ovi horoskopski znaci su u stanju da vam opasno zagorčaju život ako im se zamerite.

Ne osećaju krivicu, postupaju naglo, a najveći broj serijskih ubica pripada ovim znacima Zodijaka.

1. Ribe

Postoje dve strane Riba: jedna je osetljiva, ljubazna i saosećajna, a druga je smrtonosna. Ribe imaju žestok temperament koji, ako ih izvedete iz takta, ne mogu kontrolisati. Budući da su vrlo kreativni, nemojte sumnjati da će se setiti svakakvih užasnih načina da vas muče. Inače, najveći broj serijskih ubica rođen je u znaku Riba.

2. Škorpija

Svi znamo koliko zastrašujuća Škorpija može da bude kada odluči da se osveti nekome. Ovaj znak ne otkriva svoje jezive planove. Skoncentrisani su na „plen“ i teško onome ko im stane na put. Ovaj horoskopski znak poznat je po tome da poseduje dozu sadizma u sebi, što ih čini ekspeditivnim ubicama.

Advertisement

3. Rak

Ko bi rekao da se u jednom od najosećajnijih znakova krije smrtonosni otrov. Upravo ta emotivnost Rakove često „gurne preko granice“. Njihova osećanja su toliko jaka da često i nisu svesni svojih postupaka, što ume da se završi katastrofalno. Jedini način da ih umirite jeste da im pokažete ljubav i uverite da ste im odani.

4. Ovan

Ovnovi su izuzetno impulsivni i često umeju da „puknu“. Iako bes najčešće iskazuju rečima, ponekad reaguju bez razmišljanja i fizičlki se obračunavaju sa osobom koja im se zamerila. Kad ne osećaju strah, najsmrtonosniji su od svih znakova. Ovnovi ne reaguju dobro kad neko pokuša da dominira njima ili da ih kontroliše, tada uzvraćaju žestoko.

5. Devica

Proračunate Device su tip koji će vam uzeti novac, upropastiti vaš ugled i naneti vam takvu emotivnu štetu od koje se nikada nećete oporaviti. Osvetoljubive su poput Škorpija, ali za razliku od njih ne reaguju impulsivno, čekaće svojih pet minuta da vam napakoste. Nećete ni biti svesni da su vas uništili dok ne bude prekasno.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h