Connect with us

Horoskop

Počeo je neverovatno MOĆAN ASTRO PERIOD: Ovim znakovima će se ŽIVOT PROMENITI IZ KORENA!

Objavljeno

-

Foto: Shutterstock

Saznajte šta vam zvezde poručuju


Danas je počeo veoma moćan astro period, a trajaće nešto više od 2 meseca.

Ovakav događaj se jako retko dešava, pa astrolozi savetuju da narednih 60 dana iskoristimo maksimalno. U ovom trenutku sve planete na našem nebu kreću u direktan hod i daju nam mogućnost da ostvarimo sve što zamislimo.

Ovaj period je idealan da krenemo sa ostvarivanjem svih planova i želja koje već dugo imamo. Iskoristite ovaj pperiod, jer će trajati samo do 27. aprila. Nakon toga, ostatak godine će biti ispunjen retrogradnim tranzitima.

Šta znači retrogradni hod?

Kada je planeta retrogradna, nebitno koja, kreće se unazad po nebu kada gledamo sa Zemlje. Naravno, nijedna planeta se ne kreće stvarno unazad u svom kretanju oko Sunca, jer je astrologija bazirana na našoj perspektivi ovde na Zemlji.

Mi uočavamo jedinstvene i važne promene, naprimer kada planeta usporava (naši planovi i veze usporavaju), kada se nebo “zamrzne” (sve u našem životu stane”, kreće se unazad (moramo da promenimo planove ili da preispitamo stvari iz prošlosti) ili ponovo krene napred (i mi konačno možemo da krenemo napred).

Evo kako će svaka planeta uticati na naš život:

U ovom periodu, tri planete dovršavaju svoj retrogradni hod, dok ostale planete već idu direktno.

Mars je energetska raketa našeg neba, vlada energijom, vožnjom i ne dopušta nam da odustanemo, čak i kad su male ili nikakve šanse za uspeh. Kada se Mars kreće u direktnom hodu, to je odličan trenutak da pokrenete biznis, promenite posao ili bilo šta što ste zamislili, jer su velike šanse da to i ostvarite.

Saturn, vladar dugovečnosti i odgovornosti, takođe može mnogo da pomogne u pokretanju iz mrtve tačke. Ova planeta voli da “zaviri” u detalje kako bi obezbedila dugoročan uspeh. Saturn nam donosi dozu optimizma i hrabosti.

Merkur, vladar komunikacija, je u direktnom hodu, što nam donosi boljitak.

Jupiter, božanstvena planeta čuda i izoobilja, kretaće se u znaku Vodolije u ovom period. Ovo je vreme u kojem možemo da primimo veliku nagradu za uspešno završen težak posao, ili da počnemo da planiramo ciljeve na duži rok. Sve čime Vodolije vlada (budućnost, tehnologija, nauka, društveno angažovanje) će u ovom periodu doživeti ekspanziju.

Uran na pomaže da postepeno razvijemo svoje potencijale i da se otrgnemo od prošlosti. To je takođe planeta genijalnosti, pa je ovo idealno vreme da razradimo kreativne ideje i da izađemo iz kutije. Uz podršku drugih planeta koje idu direktno, možete krenuti u nešto toliko veliko da će vam zauvek promeniti život.

Konačno, Neptun, naša nestvarna planeta imaginacije, božanske ljubavi i vere, prolazi kroz Ribe u svom direktnom hodu. S njom i naša kreativnost cveta. Ovo može biti period kada zavirimo u svoje snove i u tajne nade sveta, i posmatramo kako neka srodna duša ulazi u naš život. Ali važnan je unutrašnji rad, da sami do toga dođemo, da ne sedimo i čekamo da nas se desi.

Ovaj period će biti povoljan za sve nas, a naročito za ova 3 znaka. Rakovima, Ribama i Devicama će se život promeniti iz korena.

POGLEDAJ


8 ZNAKOVA KOJI MOGU DA UKAZUJU NA TO DA IMATE KRVNI UGRUŠAK: Nikako ih NE IGNORIŠITE!


Izvor: Stil Kurir

Horoskop

OVA 4 ZNAKA OČEKUJE PRAVO ČUDU U JULU: Neće znati ŠTA IH JE SNAŠLO

Objavljeno

-

Horoskop, Foto: Profimedia


Biće korisno da preispitate nedavne događaje, izvučete zaključke i prepustite se onome što vas vuče napred

Ovo leto može biti fantastično, ali mnogi će ipak naići na nevolje uzrokovane nepovoljnim položajem zvezda.

Blizanci

Zvezde Blizancima savetuje da rade na ciljevima. Biće korisno da preispitate nedavne događaje, izvučete zaključke i prepustite se onome što vas vuče napred.

Sreća će se sigurno osmehnuti onim Blizancima koji pravilno znaju da preraspodele prioritete i dozvole da promene uđu u život.

Lav

Lavove očekuje finansijski uspeh. Pronađite novi izvor prihoda. Osim toga, u julu će Lavovi moći da se izbore sa gomilom dugo nagomilanih problema i izazova, a kada se to dogodi, predstavnici ovog znaka će konačno slobodno disati.

Vodolija

Vodolija u julu će promeniti svoju sudbinu. Predstavnici znaka će krenuti putem samospoznaje i razvoja, i moći će da ostvare harmoniju u odnosima sa voljenima.

Međutim, za ovo ćete morati da usporite, pogledate sebe spolja, poradite na greškama i dozvolite sebi da verujete u čuda.

Devica

U julu će se ostvariti stari san rođenih u znaku Device – napokon će se sve stvari preokrenuti nabolje. Ovaj period biće ispunjen poklonima i iznenađenjima.

Biće prilike da se realizuje ono što Device odavno nisu odlučile.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h