Connect with us

LIFESTYLE

OVO JE NAJBOLJA POZA ZA VIŠESTRUKE ORGAZME: Smestite se u njegovo KRILO, I USLEDIĆE EKSPLOZIJA

Objavljeno

-

Ilustracija, Foto: Profimedia

Muškarac treba da sedne ukrštenih nogu, a partnerka mu seda u krilo okrenuta prema njemu


Za fantastičnu „jab-jum“ pozu kažu da oslobođa od stresa i da dovodi do neverovatnog zadovoljstva.

– Naročito je delotvorna ako partneri usklade disanje i gledaju se u oči. Inspirisana je tantričkim seksom, ova poza omogućava partnerima da se u potpunosti fokusiraju jedno na drugo, što je veoma bitno prilikom oslobađanja od stresa – kaže Diana Dafner, koautorka knjige „Tantrički seks za zaposlene parove“, za „HuffPost“.

Dafner je ovom prilikom objasnila i kako se izvodi ova čudotvorna poza.

– Muškarac treba da sedne ukrštenih nogu, a partnerka mu seda u krilo okrenuta prema njemu. Trebalo bi da ga uhvati i obgrli nogama oko donjeg dela leđa. Zagrle se rukama i gledaju u oči. Poza je dobra za žene jer mogu da kontrolišu penetraciju. Ako pored vrhunca, koji je sam po sebi, opuštajući, želite dodatno da opustite i mozak, obavezno uskladite disanje sa partnerovim za vreme odnosa – savetuje ona.

A koje poze muškarci uopšte ne vole? Pogledajte U NASTAVKU

1. Lažni i preglasni uzdisaji

Samo zato što mnogi momci gledaju porno filmove, to ne znači da oni očekuju istu akciju u krevetu. Zato nikada nemojte lažno da uzdišete ili glumite orgazam, pogotovo kada vas muškarac jedva dodiruje. Ovaj vaš čin će vas okarakterisati kao neiskrenu osobu. Tako da vam preporučujemo da ne brinete o intezitetu uzdisaja, jer ćete time samo njega dezorjentisati, te će i sam seks biti loš.

2. Morska zvezda

Sledeća poza koju muškarci ne vole je morska zvezda. Ležanje na krevetu sa rukama i nogama koje su ispružene ravno je nešto najdosadnije što mu možete pružiti. Pardon, ovim mu ne pružate ništa! Muškarac od vas čekuje od pravu akciju, začinjenu malim ludim stvarima. Položaj morske zvezde je dosadan!

3. Hvatanje vazduha

Ništa ne plaši muškarca više od poze kada se nalazite gore, te se previše lelujate. Ako vam nije jasno u čemu je ovde problem, objasnićemo vam. Ako se podižete previše na gore, postoji šansa da dođe do nestručnog „sletanja“. A sigurno ste čule da se tada penis može slomiti. Da, penis je mišić. Ali ako se ozbiljno savije u stanju erekcije, on se može povrediti.

4. Gruba igra

Neki vole grubo, a neki baš i ne. Nemojte da pretpostavljate da vaš dečko želi da ga pljesnete po licu, izgrebete noktima po leđima, odnosno nanesete mu bol dok imate seks. Ako vam kaže da to želi, onda u redu, bacite se odmah na grubu igru. Ali ako o tome nije bilo reči, nemojte prvi uvoditi ovakvu vrstu zabave, sve dok on to ne poželi.

5. Njegova guza – zabranjena zona

Da, mnogi muškarci nalaze užitak u poigravanju guzom. Sa druge strane, postoje i oni kojima je ovo zabranjena zona, te se ne osećaju prijatno u zavirivanju i opipavanju guze. Osim ako vam nije rekao, držite se podalje od nje. Ako želite da začinite seks i da se poigravate, možda je bolje da se fokusirate na testise. Ovo je sigurniji način koji će se njemu sigurno svideti.

6. Agresivno menjanje smera

Odaberite pravi smer kada ste odozgo. Odnosno, ne njišite se na penisu kao da jašete bika. Pomerajte se ka napred ili na gore i nikada se ne naginjite skroz. Jednostavno shvatite da se penis ne savija tako lako, niti na taj način.

7. Kaubojka daaa, guza na izvol’te NE

Većina muškaraca će se složiti da je obrnuta kaubojka hot položaj. Ali za ovaj položaj je važno da ostanete uspravno. Ako se nagnete napred i zgrabite njegov članak, ne samo da rizikujete da savijete njegov penis na pogrešan način već mu samoincijativno dajete pogled na svoju guzu (i znate još na šta). Guza je muškarcima hottt, ali sve ono što nju čini, nekim muškarcima je previše!

Izvor: Espreso

Advertisement

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Kuhinja

NAPRAVITE LAVA KOLAČ KOJI SE TOPI U USTIMA: Poslastica KOJOJ NIKO NEĆE ODOLETI (RECEPT)

Objavljeno

-

Lava kolač, Foto: Printscreen/Youtube/ Lako je kuvati


Peći 7 minuta u prethodno zagrejanoj pećnici na 200 stepeni C


Odličan izbor za sve ljubitelje čokolade, lava kolač.

Sastojci:

4 jaja

120g šećera

250g margarina za kuvanje

250g čokolade za kuvanje

160g brašna

Priprema

Umutiti 4 jaja sa 120 grama šećera. U drugoj posudi pomešati 1 margarin sa 250 grama otopljene čokolade i dobro umutiti. Sada pomešati ove dve smese dodavanjem smese sa čokoladom u smesu sa jajima i šećerom.

U novonastalu smesu dodati još 160 grama brašna. Podmazati modlice i posuti brašnom radi lakšeg vađenja kolačica. Napuniti modlice do vrha. Peći 7 minuta u prethodno zagrejanoj pećnici na 200 stepeni C.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h