Connect with us

LIFESTYLE

OVO JE JEDAN OD NAJOPASNIJIH SIREVA, A MNOGI GA JEDU KAO LUDI: Morate ga jesti UMERENO, inače…

Objavljeno

-

Buđavi sir, Foto: Printscreen/Youtube

Plavi buđavi sir u ishrani treba koristiti umereno

Nutricionisti plave buđave sireve sa plavom buđi ubrajaju u najnezdravije sireve koji sadrže veliku količinu zasićenih masti. U studijama koje su rađene u Americi navodi se da svakodnevna ishrana toleriše oko deset odsto zasićenih masti.

Tobi Amidor, nutricionista, istakao je da i sireve kao i druge vrste hrane treba koristiti u umerenim količinama.

Plavi buđavi sir u ishrani treba koristiti umereno

Neke vrste sireva sadrže veliku količinu zasićenih masti, što može negativno da utiče na naše zdravlje. Mnogi nutricionisti smatraju da je sir sa plavom buđi najnezdraviji.

Advertisement

Utvrđno je da 135 grama plavog sira sadrži 35 grama zasićenih masti, što ga čini jednim od najnezdravijih sireva.

„Ishrana bogata zasićenim mastima povezana je s povećanim nivoom LDL holesterola, što povećava rizik od bolesti srca i moždanog udara”, istakao je Tobi Amidor, autor najprodavanije knjige „Kuvar za tanjir dijabetičara”.

Ljubav

Bujna ili potpuno depilirana: 5000 muškaraca izjasnilo se o frizuri ženskog polnog organa

Objavljeno

-

Objavio

Prirodna ili uređena ženska intimna frizura? Bujna ili potpuno depilirana? Anketa u kojoj je učestvovalo 5000 muškaraca otkriva odgovor na ovo škakljivo pitanje

Na pitanje „koji stil frizure ženskog polnog organa“ preferiraju, čak 5000 muškaraca je u anketi Huffington Posta i portala AskMen.com dalo podeljene odgovore.

41 odsto preferira potpuno obrijano intimno područje, a 38 odsto želi „uredno negovanu i podšišanu“ žensku intimnu frizuru.

15 odsto muškaraca prepušta odluku ženama i tome kako se koja oseća.

Samo 5 odsto je priznalo da voli prirodnu, odnosno netaknutu žensku intimnu zonu.

Advertisement

Što muškarci misle o svojim stidnim dlakama?

48 odsto smatra da ne treba voditi neku posebnu brigu o stidnim dlakama, ali se osećaju bolje ako im međunožje ima određenu negovanu estetiku.

20 odsto smatra kako je pristojno da se briju – jer to i žene rade. Prilično visok postotak smatra kako sasvim normalno da muškarci imaju negovanu intimnu zonu. 12 odsto uopšte na mari za „donje dlake“.

Koju ulogu igraju stidne dlake u svakodnevnom životu žene?

Na pitanje jesu li na osnovu stidnih dlaka nekada izgubile potencijalnog partnera, 91 odsto žena odgovorio je sa NE, a 9 odsto sa DA.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h