Connect with us

Horoskop

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI IMAJU SPOSOBNOSTI KOJE NIKO DRUGI NE POSEDUJE: Donosimo i koje

Objavljeno

-

Ilustracija, Foto: Printscreen/youtube

Datum rođenja, prema tvrdnjama astrologa, određuje mnogo toga u našem životu, između ostalog i to koliko smo mudri i koja vrsta inteligencije je naše najjače oružje


Inteligencija i sposobnost da na osnovu nje predvidimo stvari i događaje, ali i rezultate, čini ljude posebnim, a one koji nemaju ove mogućnosti fascinira. Poznavaoci astrologije tvrde da postoje četiri znaka Zodijaka koje je nebo darovalo posebnim intelektualnim moćima i da svaki od njih ima specifičnu vrstu inteligencije.

Devica: Analitička inteligencija

Ovaj zemljani znak spada u one koji vole stalno da uče. Device su detaljisti i ako uđete u raspravu s njima očekujte da su mnogo spremnije od vas. Nebo ih je darovalo posebnom analitičnošću, koja im omogućava da predvide tok i razvoj nekog događaja, a pošto su sistematične, skolne su da sve provere i naprave plan, tako da ih je nemoguće nadmudriti.

Vodolija: Logička inteligencija

Vodolije su poznate po svojoj logičkoj inteligenciji, one imaju taj nebeski dar da vide odgovore i rešenja koje drugi nisu u stanju da uoče. Obdarene su sposobnošću da ostanu mirni i kad stvari postanu napete. Znaju da nađu izlaz iz svake situacije i to na najčudnije načine, koji nikom drugom ne bi pali na pamet.

Brzo misle i reaguju, a za njih problemi postoje da bi oni našli rešenja. Ukoliko se s njima uhvatite u koštac kada je nadmudrivanje u pitanju, izvesno je da ćete iz te bitke izaći kao gubitnik.

Škorpija: Emocionalna inteligencija

Osobe rođene u ovom vodenom znaku tačno znaju kako da dobiju ono što žele. Škorpije vole da smišljaju planove i načine da postignu ciljeve. Nebo ih je darovalo posebnom emocionalnom inteligencijom, pa lako manipulišu kako bi naterali druge na postupke koji mogu da im omoguće da ostvare svoje planove.

Strelac: Lingvistička inteligencija

Upustite se u komunikaciju sa Strelčevima, pa ćete tek onda shvatiti njihov posben dar – lingvističku inteligenciju. Osobe rođene u ovom vatrenom znaku su otvorene, imaju snažan osećaj za dobro i zlo i pune su samopouzdanja.

Kada im je ugroženo poverenje u druge, Strelčevi kao oružje rado koriste intelektualnu sposobnost kojom su ih zvezde obdarile. Ako poželi da vas nadmudri, Strelac to može da uradi bez imalo problema.

Izvor: Espreso