Connect with us

LIFESTYLE

OVA STVAR DONOSI ZLO U KUĆI: Najgora je od svake, PRIVLAČI I BOLEST JEDNOM ČLANU PORODICE

Objavljeno

-

Ilustracija, Foto: Profimedia

Kada bez ikakvog razloga slika padne sa zida, a taj pad nije uzrokovan nikakvim zemljotresom to znači da stiže zlo i da bi trebalo da se čuvate


Srbiji su narodna verovanja i te kako zastupljena, ali više kako bi se održavala veza sa običajima i tradicijama prošlih vremena.

Ipak, iako se mnogi od nas ne bave ovakvim stvarima, pročitajte koje smo to predmete i situacije u porodičnom domu zanemarivali, a naši preci bi i te kako obratili pažnju na njih.

Nekada se verovalo da nameštaj koji pucketa znači da će se neko u kući uskoro razboleti, a da će kada makaze padnu na pod i zabodu se biti svađe. I so je simbol za svađu, pa ako se prospe po stolu brzo je morate pokupiti nožem u tanjir!

Ono što je pak, zastupljeno i što svi znamo jeste da se za lek ne treba zahvaljivati, ali nismo znali zašto? Pa, sujeverja kažu da vam u tom slučaju neće pomoći.

Advertisement

Posuđe ste sigurno barem nekoliko puta u životu slomili, ali nema razloga za brigu jer to znači da će nakon polomljenog tanjira uslediti sreća i blagostanje, pa se veruje da „što sreća više ulazi u kuću, to staklo i porcelan više pucaju“.

Kada bez ikakvog razloga slika padne sa zida, a taj pad nije uzrokovan nikakvim zemljotresom to znači da stiže zlo i da bi trebalo da se čuvate.

Takođe, prizivanje bolesti u kuću događa se kada stavite obuću na sto!

Horoskop

Tri znaka horoskopa kojima će se život zauvek promeniti u aprilu

Objavljeno

-

Objavio

April 2023. sa sigurnošću se može nazvati „vatrenim“ mesecom jer će broj planeta u znaku Ovna generisati neverovatnu energiju za kardinalne promene. Osim što će Sunce i Jupiter biti u Ovnu, u istom znaku biće i prvo pomračenje u 2023. godini.

A kako je Ovan zadužen za započinjanje nečeg novog, svakako će neke znakove “naterati” da deluju vrlo odlučno i bukvalno u jednom danu promene svoje živote.

Najvažnije promene dogodiće se u životima onih ljudi čije su lične planete u kartama rođenja u elementu vatre. A to su, naravno, Ovnovi, Lavovi i Strelci.

Ovan

Predstavnici ovog znaka imaće želju da ceo život počnu ispočetka, kao da je to poslednja prilika i da se više ne može odlagati. Zato Ovan može odlučno i iznenada da promeni posao, izgled ili imidž, a može razmišljati i o razvodu ili braku.

I pomračenje će uticati na vaš odnos prema sebi i drugima, kao da ćete shvatiti da želite da promenite sebe, svoju okolinu i živiti drugačije.

Advertisement

Šta god da odlučite da promenite, doneće vam rast, bez obzira koliko strašno bilo ono što ste učinili.

Lav

Lavovi će se probiti do novih percepcija stvarnosti. Očekujte neki savet ili motivaciju od cenjene osobe koja će vam biti odskočna daska. Ova vam energija može okrenuti glavu i možda ćete se osećati pomalo preopterećeno.

Veće promene mogu se odnositi na ideje za obrazovanje, putovanja ili neki međunarodni projekt.

Strelac

Za predstavnike ovog znaka može doći do iskoraka i radikalne promene po pitanju dece – npr. trudnoća, rođenje deteta ili kod odrasle dece neki lep i radostan događaj.

Možda ćete razmišljati o otvaranju sopstvenog posla ili ćete imati novi hobi koji može biti vezan uz sport.

Advertisement

Iznenada ćete se zaljubiti i upustiti u novu vezu koja će vam pružiti više sreće, samopoštovanja i radosti, pa ćete se osećati još življe, piše Atma.hr.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h