Connect with us

Horoskop

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SERVIRAĆE VAM OSVETU AKO URADITE SAMO 1 STVAR: Dobro obratite pažnju

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Prema horoskopu, neki znakovi jednostavno ne podnose kritiku


Mogu nastati komplikacije kada se daju povratne informacije ili se izrazi kritika, neki ljudi vide crvenu boju koja zove na uzbunu. Čak i ako se izjave ne mogu uzeti lično. Prema horoskopu, neki znakovi jednostavno ne podnose kritiku.

Riba

Ribe su vrlo osetljive i jako puno toga „osećaju“.Često žive u svom svetu i razmišljaju o životu – ponašaju li se pošteno prema drugima, jesu li voljene? Ovaj horoskopski znak postavlja prečesto ta pitanja. Ako je kolega ili voljena osoba kritikuje, riba to često shvati lično i uvređeno se povuče u svoju kuću iz snova (ili u svoj šareni podvodni svet). Mogla bi nadmašiti samu sebe ako prihvati povratne informacije i upotrebi ih.

Strelac

Horoskopski znacifoto: Profimedia

Svaka osoba rođena u ovom znaku je individualna i “priča za sebe“. To ih čini posebnima i jedinstvenima. Upravo to propoveda strelac – dobro raspoložen, s dobrom dozom humora, često zabavi celu ekipu. Ali, ako ga neko pita o njegovim sitnim manama i manama koje svi imaju, klima se može brzo promeniti. Tada je zabavi kraj ili barem zastane na neko vreme. U nekim slučajevima strelac može postati zao. Ponekad ne razume kritike, a onda govori stvari koje zapravo ne misli. Pokušaj ostati hladna u ovakvim trenucima.

Devica

U osnovi, devica se smatra vrlo reflektujućem – voli analizirati kako se i zašto drugi ponašaju na vrlo specifičan način. Svojim prijateljima i poznanicima uvek nastoji pružiti pomoć i savet. Ako tada izraziš kritiku, bolje da nisi u blizini device. Njen perfekcionizam ne dopušta joj da bude kritikovana, premda zapravo zna da druga osoba to nikada ne misli lično ili joj čak želi nauditi. Budi malo opuštenija! S drugima i sa samom sobom.

Izvor: Espreso