Connect with us

LIFESTYLE

MUŠKARCI UŽIVAJU U AKCIJAMA SA STARIJIM ŽENAMA: 7 razloga zbog kojih ćete ih BAŠ VI poželeti

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Hoće li seks u ovoj kombinaciji biti nešto posebno za oboje? Istraživanja pokazuju da žene puno više uživaju u seksu od sredine tridesetih i možda je to razlog zašto će se mlađi muškarci osećati posebno s ženom koja je starija od njih


Ljubav i godine? Često se vode rasprave koja je idealna razlika u godinama kada je ljubavna veza u pitanju. Razumeju li se najbolje partneri koji su blizu po godinama ili ljubav i strast nemaju baš nikakve veze s tim.

Poslednjih godina sve je više parova s većom razlikom u godinama, a žene puno češće biraju mlađe partnere.

Hoće li seks u ovoj kombinaciji biti nešto posebno za oboje? Istraživanja pokazuju da žene puno više uživaju u seksu od sredine tridesetih i možda je to razlog zašto će se mlađi muškarci osećati posebno s ženom koja je starija od njih.

Muškarci koji su bili u vezama sa starijim ženama često će reći da im je to bio najbolji seks u životu. Takvo iskustvo može im poboljšati i buduće ljubavne odnose. Zato donosimo sedam važnih razloga zašto je ovakav odnos vrlo poseban za ženu i muškarca, a seks fantastičan.

Foto: Profimedia

Igra brojeva: više godina iskustva = bolji seks

Bez obzira o kojim se stvarima radi u životu, naravno da veći broj godina znači i više iskustva. Ako je žena starija znači da je veća verovatnoća da će imati više godina iskustva s većim brojem partnera. Čak i ako su neki broj godina provele u braku, ipak su imale neko iskustvo pre braka.

Starije žene znaju šta žele

Svesnost o potrebama i željama se razvija tokom godina i s iskustvom, ali i kroz komunikaciju s partnerom. Žene su tokom godina isprobale različite savete o seksu – položaji, tehnike i i fetiši. Već godinama masturbiraju i ne boje se izraziti svoje želje. Muškarcu može biti jako teško zadovoljiti je, ako ne zna šta želi. Žene s iskustvom znaju šta žele i tačno koji gumb muškarac treba pritisnuti.

Žene znaju šta muškarci žele

Iskustvo tokom godina naučilo je žene da razumeju želje svog partnera, a puno više će se baviti konkretnim željama. Naučile su koji položaji i tehnike uzbuđuju muškarce. Postavljaju pitanja i otkrivaju šta najviše pali njihovog partnera. Ono što ne znaju istražiće u knjigama ili na internetu te pronaći način da njihov seksualni odnos bude puno bolji.

Žene sve više uživaju u seksu

Starije žene će verojatno uživati ​​u seksu jednako kao i muškaraci. Ne zamaraju se budućnošću i možda ne razmišljaju o tome žele li zasnovati porodicu ili zajednički život. Time ovakav odnos nije pod nikakvim pritiskom, a što su ljudi opušteniji seks je bolji. Ovo oslobađanje od stresa jedan je od najvećih razloga zašto je seks u ovoj kombinaciji često fantastičan.

Veće samopouzdanje i seksualna snaga

Ovo je često veliko iznenađenje za mlađe muškarce koji su imali iskustva samo sa ženama koje tek otkrivaju seksualna igre i svet seksa. Mlađe devojke mogu biti samosvesne, ali ipak će im, na primer, biti neprijatno izgovarati „prljave“ reči u krevetu. Starije žene su spontane i prijatno im je u svom telu.

Ne boje se komunikacije

Mlađem muškarcu će biti vrlo lako sa starijom ženom. Neće se igrati različitih igrica sa svojim mlađim muškarcem tako što mu se neće javljati na telefon ili ne odgovarati na poruke. Vrlo lako će komunicirati i neće čekati da on napravi prvi korak. Ona će jasno reći šta želi od veze te će otvoreno deliti svoje seksualne potrebe. Žene se ne brinu da će izgubiti muškarca ako se izraze.

Žene razumeju koliko je seks važan za vezu

Kada žene imaju određeno iskustvo neće koristiti seks za cenkanje ili pokušati dobiti nešto od mlađeg muškarca. One će se u potpunosti predati i uživati u njegovoj snazi i svom iskustvu, žene s godinama shvataju koliko je važno svaki trenutak učiniti posebnim.

Izvor: Espreso

 

 

Advertisement

———-

———-
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

LIFESTYLE

OVO OSOBE NE SMEJU JESTI KISELI KUPUS! Naneće im VIŠE ŠTETE NEGO KORISTI

Objavljeno

-

Kiseli kupus, Foto: Profimedia


Kiselkasti prirodni sok koji nastaje tokom kiseljenja kupusa najpoznatiji je i najdelotvorniji lek protiv mamurluka


U našim krajevima zima se ne može zamisliti bez kiselog kupusa!

Bilo da ste ga sami s jeseni složili u burad ili ga kupujete na pijaci, dobar je i za salatu, varivo, podvarak i nezaobilaznu sarmu.Kiseli kupus se u vreme virusa i prehlada od davnina koristio za jačanje imuniteta jer je retko koje povrće sadrži sve sve važne vitamine i minerale.

U 100 g kiselog kupusa ima čak 20 miligrama vitamina C. Tu su i vitamin A, folna kiselina, magnezijum, gvožđe, fosfor, kalcijum, kalijum, natrijum, i belančevine. Svi ti elementi su od velikog značaja za zdravlje našeg organizma.

Osim toga, kiseli kupus je odličan izvor vitamina B12, zbog čega se posebno preporučuje vegetarijancima i veganima.

Za razliku od svežeg, kiseli kupus obiluje probiotičkim bakterijama koje prijaju sistemu za varenje. Zbog tako dobrog balansa mikroorganizama ova namirnica se uvek preporučuje u slučaju nekih bolesti prouzrokovanih disbalansom crevne flore, posebno tokom terapije antibioticima.

Mana – diže krvni pritisak

Zbog velike količine soli koja se koristi za kiseljenje kupusa ovu namirnicu ne bi trebalo preterano da jedu osobe sa visokim krvnim pritiskom. Zbog soli se višak tečnosti zadržava u organizmu i teško se izbacuje, a time se remeti odnos kalijuma i natrijuma, što utiče na pojavu grčeva u mišićima.

Kiseli kupus ubrzava metabolizam, a obroci obogaćeni ovom namirnicom brže se vare. Odličan je za čišćenje jetre i krvi, a samim tim, i za čišćenje celog organizma od toksina.

Kiselkasti prirodni sok koji nastaje tokom kiseljenja kupusa najpoznatiji je i najdelotvorniji lek protiv mamurluka

.Ranije smo pisali i o tome zašto vam kiseli kupus neretko propadne.

Novi recepti za kiseo kupus obično počinju rečima – na toliko i toliko kupusa (ili vode) ide toliko soli… Međutim, stari domaćini nikada nisu kupovali so baš po takvoj meri, već je u kući morala da postoji dovoljna rezerva.

Oni su se za ostavljanje kupusa za zimu počinjali na sledeći način – kupovinom najboljeg kupusa! Idealno bi bilo da prvo kupite jednu ili dve glavice i proverite da li kupus ima slatkast ukus. Ako ima, to je pravi, a ako malo ljuti, bolje ga potrošite za salatu ili kuvanje, a za burence tražite neki drugi. Takođe, proverite da slučajno nema puževa golaća u glavici, jer ako je rod takav, kiseli kupus se neće održati.

Dobre su one sorte koje imaju tanje „žile“, a poslovično su najbolji „futoški“ i „srpski melez.“ Kad odaberete pravi kupus, očistite ga temeljno od spoljnih listova a onda zarežite svaki koren „na krst“ i izvadite sredinu što više možete. U svaku izdubljenu glavicu sipajte po kašičicu soli, pa ih ređajte pažljivo jednu uz drugu.

Glavice ne smeju da se pritiskaju, ali ni da budu suviše labavo spakovane. Otvor u korenu, u kome je so, ostaje okrenut na gore. Dok ređate glavice, sa strane uglavite i plastično crevo koje treba da ide od dna do vrha bureta. Služiće za pretakanje rasola.

Kad poređate glavice, postavite plastičnu rešetku ili čamove daščice i pritisnite kamenom i ostavite preko noći da kupus odstoji. Ako sutradan može da se doda još neka glavica, popunite bure još malo. Razmutite so u hladnoj vodi, tako da ukus bude neprijatno slan.

Prelite kupus, zatvorite i već sutradan proverite da li treba dodati još presolca. Čim se počne osećati izmenjen miris, počinje pretakanje i ono se obavlja svaki dan. Crevom izvući pun lonac presolca sa dna bureta, pa ga preliti odozgo preko kupusa. Ponoviti proceduru nekoliko puta.

Kada kupus dostigne željeni nivo kiselosti, dodajte u bure vinobran, prema uputstvu na kesici a u skladu s količinom kupusa. Dok čekate da se ukiseli, možete spremiti manje bure ili neku veću teglu ribanca, a i za to vam dajemo odličan recept!

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h