Connect with us

LIFESTYLE

MUKU MUČITE SA NEPRIJATNIM MIRISOM VAŠE OBUĆE? Sledite ova 3 saveta, i biće kao NOVA

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Sa ovim problemom se mnogi suočavaju


Neprijatan miris koji dolazi iz obuće je problem mnogih koji se “bore” sa njim.

Ukoliko nemate dovoljno novca da kupite kvalitetnu obuću, ili vam je jednostavno žao da bacite baletanke koje mnogo volite da nosite, ne brinite.

Evo nekoliko efikasnih načina da se rešite “opojnog” mirisa:

– U bočicu dodajte alkohol, vodu i nekoliko kapi eteričnog ulja (od limuna ili pomorandže), izmućkajte i naprskajte obuću iznutra.

– Pred spavanje, stavite malo sode bikarbone i ostavite da odstoji celu noć. Ujutru samo istresite sodu bikarbonu i bićete oduševljeni rezultatima.

– U par čarapa stavite malo praška za pecivo, sodu bikarbonu i brašno. Ubacite čarape u obuću i ostavite da prenoće. Ujutru će obuća biti opet spremna da je nosite.

Svaki od ovih savtea ponavljajte na desetak dana.

Pored ovoga, jako je važno da vodite i računa o higijeni stopala, redovno menjajte obuću, nosite čarape od prirodnih materijala, perite cipele u veš mašini i redovno ih “provetravajte”.

Izvor: Espreso

Horoskop

KREĆU DANI NOVCA, A OVO JE RITUAL ZA PRIVLAČENJE PARA: Ovakvo nešto morate PROBATI

Objavljeno

-

Objavio

Horoskop, Foto: Profimedia


Sve do 20. avgusta biće nam posebno važna materijalna dobra i fizička udobnost, a privlače nas lepe stvari koje imaju neku trajnu vrednost


Ulazak Marsa u znak Bika na dan 5. jula 2022. godine donosi konačno malo olakšanja i lepote u užurbane, vrele dane. Ova moćna planeta nas poziva na uživanje, ali najavljuje i odluke vezane za novac i vrednosti.

Sve do 20. avgusta biće nam posebno važna materijalna dobra i fizička udobnost, a privlače nas lepe stvari koje imaju neku trajnu vrednost. Bik će malo usporiti energičnog Marsa, ali će on sa Venerom, vladarkom lepote, ljubavi i novca, ipak napraviti dobar spoj.

Ljubiteljima rituala neće promaći da tranzicija Marsa počinje baš u utorak, dan novca, a njime vlada upravo Mars! Zato, evo najjednostavnijeg načina da prizovete obilje i bogatstvo. Pre svakog rituala, pa i ovog, važno je da formulišete svoju nameru, kao i da energetski očistite prostor oko sebe.

Nameru možete da zapišete na papir, jer je time prenosite iz mentalnog u realni svet. Za energetsko čišćenje se obično koristi dim mirisnog štapića ili suve žalfije, a primenjuje se i zvuk u vidu odgovarajuće umirujuće muzike.

Odaberite sveću u skladu sa svojom namerom, a za privlačenje novca se savetuje da ona bude crvene ili zelene boje. Stavite je u odgovarajući svećnjak, tako da može bezbedno da gori, a dok je palite, izgovarajte naglas svoju nameru. Ona treba da bude pozitivno formulisana, a ne da sadrži reči tipa „nemati, siromaštvo, sirotinja, nestašica, nemaština“.

Ostanite da gledate u plamen dok zamišljate ostvarenje svoje namere. Ako primetite da, u mislima, nailazite na neke prepreke, zapišite ih na papir. Nakon nekoliko minuta, polako zapalite taj papirić i ostavite ga da izgori u nekom metalnom sudu, a pepeo kasnije prospite po najbližem travnjaku.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h