Connect with us

LIFESTYLE

MLADA SE OLEŠILA NA VENČANJU, A MLADOŽENJA JE OVAKO REGAOVAO, ŠOK!

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

– Popiću samo jednu, ne želim da budem pijana na svojoj svadbi.


Većina nevesta žele da pamte svaki detalj svog posebnog dana i da ga prepričavaju do kraja života. Usled treme i uzbuđenja, ali i u svrhu nazdravljanja, mnoge se počaste čašicom alkohola.

Međutim, jedna mlada je malo preterala, pa je na svom TikTok profilu ispričala kako se na dan svog venčanja napila već do 18 časova, da nije znala šta govori i da se ničega ne seća.

Kejli je u svom videu, držeći čašu šampanjaca, demonstrirala kako je sve krenulo naopako, dok u venčanici izgovara:

– Popiću samo jednu, ne želim da budem pijana na svojoj svadbi.

Kako se to ipak, na kraju nije desilo, na prvom plesu ju je suprug sve vreme pridržavao da ne padne.

Posle nekoliko čaša šampanjca, prepričava ova mlada, zaigrala je i bosa, a mladoženju njeno ponašanje nije oduševilo.

Ipak, njen snimak je pregledan više od dva miliona puta, a mnoge je oduševila njena iskrenost.

– Meni to zvuči kao super venčanje – napisao je jedan čovek.

Istini za volju, bilo je i onih koji nisu podržali njeno ponašanje.

– Bilo bi mi žao da se to dogodilo na mom venčanju, jer mi je svaka sekunda bila dragocena – iskreno je napisala jedna žena, dok je druga dodala da bi njoj bilo krajnje neprijatno.

Izvor: Espreso

Horoskop

KREĆU DANI NOVCA, A OVO JE RITUAL ZA PRIVLAČENJE PARA: Ovakvo nešto morate PROBATI

Objavljeno

-

Objavio

Horoskop, Foto: Profimedia


Sve do 20. avgusta biće nam posebno važna materijalna dobra i fizička udobnost, a privlače nas lepe stvari koje imaju neku trajnu vrednost


Ulazak Marsa u znak Bika na dan 5. jula 2022. godine donosi konačno malo olakšanja i lepote u užurbane, vrele dane. Ova moćna planeta nas poziva na uživanje, ali najavljuje i odluke vezane za novac i vrednosti.

Sve do 20. avgusta biće nam posebno važna materijalna dobra i fizička udobnost, a privlače nas lepe stvari koje imaju neku trajnu vrednost. Bik će malo usporiti energičnog Marsa, ali će on sa Venerom, vladarkom lepote, ljubavi i novca, ipak napraviti dobar spoj.

Ljubiteljima rituala neće promaći da tranzicija Marsa počinje baš u utorak, dan novca, a njime vlada upravo Mars! Zato, evo najjednostavnijeg načina da prizovete obilje i bogatstvo. Pre svakog rituala, pa i ovog, važno je da formulišete svoju nameru, kao i da energetski očistite prostor oko sebe.

Nameru možete da zapišete na papir, jer je time prenosite iz mentalnog u realni svet. Za energetsko čišćenje se obično koristi dim mirisnog štapića ili suve žalfije, a primenjuje se i zvuk u vidu odgovarajuće umirujuće muzike.

Odaberite sveću u skladu sa svojom namerom, a za privlačenje novca se savetuje da ona bude crvene ili zelene boje. Stavite je u odgovarajući svećnjak, tako da može bezbedno da gori, a dok je palite, izgovarajte naglas svoju nameru. Ona treba da bude pozitivno formulisana, a ne da sadrži reči tipa „nemati, siromaštvo, sirotinja, nestašica, nemaština“.

Ostanite da gledate u plamen dok zamišljate ostvarenje svoje namere. Ako primetite da, u mislima, nailazite na neke prepreke, zapišite ih na papir. Nakon nekoliko minuta, polako zapalite taj papirić i ostavite ga da izgori u nekom metalnom sudu, a pepeo kasnije prospite po najbližem travnjaku.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h