Connect with us

LIFESTYLE

MISLIM DA ME MUŽ VARA SA DRUGARICOM: Ali ne smem ništa da kažem, JER I JA RADIM ONE STVARI S NJOM!

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Nekoliko puta su imali i seks u troje, ali su prestajali jer je bila ljubomorna kad ih je videla zajedno.


Uverena sam da moj muž ima seks sa mojom prijateljicom, ali ne mogu da ga optužim za varanje jer i sama spavam s njom. Ovog zajedničkog prijatelja poznajemo još iz studentskih dana. Uvek smo bili prilično avanturistički raspoloženi kada je u pitanju naša veza – napisala je jedna žena za The Sun.

Nekoliko puta je spavala sa njihovom prijateljicom, obično nakon što su popili piće, ali njen suprug je bio u redu s tim jer su u to vreme bili u otvorenoj vezi. Nekoliko puta su imali i seks u troje, ali su prestajali jer je bila ljubomorna kad ih je videla zajedno. Sve je prestalo kad su se venčali, ali su ostali dobri prijatelji.

– Jedne večeri, dok je moj suprug radio do kasno, prijateljica je bila sa mnom i počela da me masira. Bilo je tako senzualno. Bila sam zaista napaljena i strastveno sam odgovorila. Bilo je tako lako vratiti se na svoje stare načine i tako dobro poznajemo svoja tela. Seksali smo se odmah pored sudopera – nastavila je.

Ali onda se jedne večeri vratila kući i zatekla muža i prijatelja na kauču. Rekli su da su automobile gledali preko interneta, ali obojica su teško disali i košulja mu je bila raskopčana. Sada se brine da i njena tajna ljubavnica spava sa suprugom.

– Znate da je licemerno žaliti se da vaš muž ima seks sa vašim prijateljem kad i vi to radite. Vaša veza nikada neće funkcionisati sve dok ste s njom povezani. Seks sa prijateljem je uzbudljiv i tajan, ali kao i sa bilo kojim ljubavnikom, ne bi se nužno pretvorio u trajnu vezu. Prestanite da je viđate i radite na oživljavanju odnosa sa mužem – odgovorila je Deidre.

Izvor: Espreso