Connect with us

Horoskop

MERKUR KREĆE RETROGRADNO: Ovi izazovi nas očekuju od 30. januara do 20. februara

Objavljeno

-

FOTO: SHUTTERSTOCK

Saznajte kakva iskušenja vam donosi retrogradni Merkur do 20. februara!


Prvo retrogradno kretanje Merkura u ovoj godini započinje 30. januara i trajaće do 21. februara u vazdušnom znaku Vodolije. Zanimljivo je da će se Merkur kroz ovu godinu isključivo kretati retrogradno u vazdušnim znakovima (Vodolija, Blizanci, Vaga), za razliku od prethodne kada je njegov hod unazad bio prisutan u vodenim znakovima. S obzirom na to, došlo je vreme da preispitamo svoje ideje, način razmišljanja, način komunikacije i kako dolazimo do potrebnih informacija.

Naše misli imaju naročito snažan uticaj u kreiranju naše stvarnosti, ostvarenja ciljeva, odnosa sa drugima, kao i odnosa prema samima sebi. Vreme je da osvestimo snagu vlastitog uma i upoznamo vlastite misli.

Šta činiti?

  • Preispitajte svoje planove za budućnost i razvijte strategiju ostvarenja.
  • Koja je vizija vaše budućnosti i sebe u njoj? Osmislite, napravite vision board – ploču svojih ciljeva i želja.
  • Prikupljajte informacije, planirajte, osmišljavajte, dajte sebi vremena. Kuda žurite? Ono što je vaše neće vam pobeći.
  • Razmotrite sebe u prijateljstvima, isto kao i njihov odnos prema vama.
  • Budite strpljivi u komunikaciji, možda odgovori koje ćete dobiti neće bili potpuni i dorečeni.
  • Ne forsirajte ništa u što niste sigurni.
  • Popravite pokvareno i oštećeno, rešite se stvari koje vam više ne trebaju.

I njegov retrogradni hod zahvatiće dobar deo februara koja će astrološki biti vrlo intenzivna sa pet planeta u Vodoliji i sa svim aspektima koji će se unutar nje odvijati. Zato je dobro ne žuriti. Usvajajte nove informacije koje će vam biti potrebne za odluke koje dolaze od 2. aprila kada će Merkur ponovno doći na mesto s kojeg je krenuo retrogradno – sa 26 stepena Vodolije.


RECEPTI KOJI ĆE PROBUDITI SVA VAŠA ČULA: Ovo su zdravi SLATKIŠI sa domaćom KAFOM, prirodni hormon sreće!


Izvor: Glossy

Horoskop

OVA 4 ZNAKA OČEKUJE PRAVO ČUDU U JULU: Neće znati ŠTA IH JE SNAŠLO

Objavljeno

-

Horoskop, Foto: Profimedia


Biće korisno da preispitate nedavne događaje, izvučete zaključke i prepustite se onome što vas vuče napred

Ovo leto može biti fantastično, ali mnogi će ipak naići na nevolje uzrokovane nepovoljnim položajem zvezda.

Blizanci

Zvezde Blizancima savetuje da rade na ciljevima. Biće korisno da preispitate nedavne događaje, izvučete zaključke i prepustite se onome što vas vuče napred.

Sreća će se sigurno osmehnuti onim Blizancima koji pravilno znaju da preraspodele prioritete i dozvole da promene uđu u život.

Lav

Lavove očekuje finansijski uspeh. Pronađite novi izvor prihoda. Osim toga, u julu će Lavovi moći da se izbore sa gomilom dugo nagomilanih problema i izazova, a kada se to dogodi, predstavnici ovog znaka će konačno slobodno disati.

Vodolija

Vodolija u julu će promeniti svoju sudbinu. Predstavnici znaka će krenuti putem samospoznaje i razvoja, i moći će da ostvare harmoniju u odnosima sa voljenima.

Međutim, za ovo ćete morati da usporite, pogledate sebe spolja, poradite na greškama i dozvolite sebi da verujete u čuda.

Devica

U julu će se ostvariti stari san rođenih u znaku Device – napokon će se sve stvari preokrenuti nabolje. Ovaj period biće ispunjen poklonima i iznenađenjima.

Biće prilike da se realizuje ono što Device odavno nisu odlučile.

Izvor: Espreso/Srbijauzivo.com

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h