Connect with us

Horoskop

MERKUR KREĆE RETROGRADNO: Ovi izazovi nas očekuju od 30. januara do 20. februara

Objavljeno

-

FOTO: SHUTTERSTOCK

Saznajte kakva iskušenja vam donosi retrogradni Merkur do 20. februara!


Prvo retrogradno kretanje Merkura u ovoj godini započinje 30. januara i trajaće do 21. februara u vazdušnom znaku Vodolije. Zanimljivo je da će se Merkur kroz ovu godinu isključivo kretati retrogradno u vazdušnim znakovima (Vodolija, Blizanci, Vaga), za razliku od prethodne kada je njegov hod unazad bio prisutan u vodenim znakovima. S obzirom na to, došlo je vreme da preispitamo svoje ideje, način razmišljanja, način komunikacije i kako dolazimo do potrebnih informacija.

Naše misli imaju naročito snažan uticaj u kreiranju naše stvarnosti, ostvarenja ciljeva, odnosa sa drugima, kao i odnosa prema samima sebi. Vreme je da osvestimo snagu vlastitog uma i upoznamo vlastite misli.

Šta činiti?

  • Preispitajte svoje planove za budućnost i razvijte strategiju ostvarenja.
  • Koja je vizija vaše budućnosti i sebe u njoj? Osmislite, napravite vision board – ploču svojih ciljeva i želja.
  • Prikupljajte informacije, planirajte, osmišljavajte, dajte sebi vremena. Kuda žurite? Ono što je vaše neće vam pobeći.
  • Razmotrite sebe u prijateljstvima, isto kao i njihov odnos prema vama.
  • Budite strpljivi u komunikaciji, možda odgovori koje ćete dobiti neće bili potpuni i dorečeni.
  • Ne forsirajte ništa u što niste sigurni.
  • Popravite pokvareno i oštećeno, rešite se stvari koje vam više ne trebaju.

I njegov retrogradni hod zahvatiće dobar deo februara koja će astrološki biti vrlo intenzivna sa pet planeta u Vodoliji i sa svim aspektima koji će se unutar nje odvijati. Zato je dobro ne žuriti. Usvajajte nove informacije koje će vam biti potrebne za odluke koje dolaze od 2. aprila kada će Merkur ponovno doći na mesto s kojeg je krenuo retrogradno – sa 26 stepena Vodolije.


RECEPTI KOJI ĆE PROBUDITI SVA VAŠA ČULA: Ovo su zdravi SLATKIŠI sa domaćom KAFOM, prirodni hormon sreće!

Advertisement

Izvor: Glossy

Horoskop

Snažne i odlučne: U ova 3 znaka rađaju se najmoćnije žene

Objavljeno

-

Objavio

Tri horoskopska znaka se često spominju kada se govori o ženama koje su snažne i odlučne. Proverite da li ste i vi među njima.

Škorpija

Kao jedan od najmoćnijih znakova Zodijaka, žena Škorpija je strastvena, uporna, odlučna i veoma intuitivna. Osobe rođene u ovom znaku su poznate po svojoj snazi volje i sposobnosti da prevladaju izazove.

Lav

Poznati po svojoj snažnoj volji i samopouzdanju, Lavovi su često lideri. Ove žene su ambiciozne, hrabre i ne plaše se izazova.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj strasti, entuzijazmu i odlučnosti. Ove žene su nezavisne, hrabre i u stanju su da krenu u akciju kada je to potrebno.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h