Connect with us

Ljubav

Žene surovo iskrene: Ovo muškarci stalno rade u krevetu, a mi to ne podnosimo

Objavljeno

-

Komunikacija o seksu mora da postoji i morate da budete spremni da pričate o tome šta volite vi ili vaš partner

Ponekad i najiskusniji muškarci naprave neke tipične greške koje izluđuju većinu žena, a evo i onih najčešćih, piše Psychology Today.

Ne slušaju šta im se govori

Većina žena se često žali da ih partner ne sluša, a to se ponekad dešava i u spavaćoj sobi. Možda je problem u muškom egu koji im govori da oni to već znaju ili da to znaju bolje od nje. Možda je to što mu nije stalo dovoljno, ili je možda previše stidljiv da vas pita da li je to što radi dobro. U svakom slučaju, to se ne odražava dobro na intimne odnose.

Ne obraćaju dovoljno pažnju na higijenu

Iako nikada nije bilo dostupno toliko proizvoda za mušku higijenu, neki muškarci i dalje nisu baš dobri u tome. Za ove muškarce to nije najvažnija stvar na svetu i nisu ni svesni da većina žena želi da im muškarac sve vreme bude čist i mirisan. Problem može biti i prekomerna količina dlaka na preponama, leđima i grudima.

Ne trude se oko predigre

Predigra je nešto što mnogi muškarci i dalje zaboravljaju ili ignorišu, a velika većina njih zaista ne zna koliko je dobra predigra važna za ženu. Iako ne svima, većini žena je potrebno malo vremena i truda da se zagreju, a to povećava šanse za postizanje orgazma.

Advertisement

Ne žele da pokažu da se osećaju dobro

Muškarci često kažu da nisu srećni kada žene ne pokazuju da im je dobro tokom seksa, a žene to ne vole ni kod muškaraca. Ali ne radi se samo o uzdisanju i stenjanju, žene vole da im muškarci šapuću seksi i prljave stvari na uvo.

Ne stimulišu ono što bi trebalo

Mnogi muškarci pogrešno misle da će stimulisanje vagine postići isti osećaj koji dobijaju od stimulacije penisa. Naime, osećaj u penisu se zasniva na dodiru, dok se u vagini osećaj stvara istezanjem i pritiskom. Za žene, klitoris je paralelan sa osećajem penisa, osim što je njegova anatomija delikatnija i osetljivija. Klitoris, a ne vagina, je centar ženskog seksualnog univerzuma.

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ljubav

Muškarci otkrili stvari koje najviše mrze kod žena, neki odgovori su šokantni

Objavljeno

-

Objavio

Jedan korisnik Reddita, očigledno nezadovoljan svojim odnosom sa partnerkom, upitao je korisnike ove mreže šta najviše mrze kod žena.

U prvi mah dobio je jako malo komentara, ali mini-anketa počela je da se šeruje pa je za manje od 48 sati dobio toliko odgovora da je njegovo pitanje postalo viralno.

Anketirani su, odgovarajući na ovo pitanje, imali i mogućnost da ocene najvišom ocenom onaj odgovor drugih muškaraca koji im se činio najverodostojnijim i najupečatljivijim.

Dakle, ovo je 10 najboljih odgovora:

1.“Jako su izbirljive u jelu. One koje jedu istu hranu ne žele ni da pogledaju u jelovniku druga jela, a one koje se ohrabre da i probaju nešto, konobar mora do detalja da im objasni od čega se jelo sastoji“.

Advertisement

2. „Neambiciozne devojke koje se zaposle negde samo da bi radile. Nemaju nikakvu želju za karijerom, za napredovanjem u životu, samo da zarade neku sumu koju će posle trošiti sa mnom ili prijateljicama“.

3. „Mrzim devojke koje puše, ne vade cigare iz usta. Džaba im posle svaka žvaka u ustima kad smrad ostaje. Mrzim i ružna stopala“.

4. „Ne volim one koje se oblače kao prostitutke i to one jeftine. Misle da će tako biti atraktivnije, a zapravo postaju grozne“.

5. „Prezirem one koje se stalno napijaju kad izađu. Ne volim ni da na devojci ništa ne primetim, da nema obline“.

6. „Ne volim debele devojke koje su takve jer su se svesno zapustile“.

Advertisement

7. „Ružni zubi i loš zadah iz usta“.

8. „Uobražene devojke koje paraju oblake nosevima“.

9. „Arogancija bez pokrića“.

10. „Prenemaganje prilikom odabira filma, hrane, letovanja…“

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy