Connect with us

Ljubav

Žene surovo iskrene: Ovo muškarci stalno rade u krevetu, a mi to ne podnosimo

Objavljeno

-

Komunikacija o seksu mora da postoji i morate da budete spremni da pričate o tome šta volite vi ili vaš partner

Ponekad i najiskusniji muškarci naprave neke tipične greške koje izluđuju većinu žena, a evo i onih najčešćih, piše Psychology Today.

Ne slušaju šta im se govori

Većina žena se često žali da ih partner ne sluša, a to se ponekad dešava i u spavaćoj sobi. Možda je problem u muškom egu koji im govori da oni to već znaju ili da to znaju bolje od nje. Možda je to što mu nije stalo dovoljno, ili je možda previše stidljiv da vas pita da li je to što radi dobro. U svakom slučaju, to se ne odražava dobro na intimne odnose.

Ne obraćaju dovoljno pažnju na higijenu

Iako nikada nije bilo dostupno toliko proizvoda za mušku higijenu, neki muškarci i dalje nisu baš dobri u tome. Za ove muškarce to nije najvažnija stvar na svetu i nisu ni svesni da većina žena želi da im muškarac sve vreme bude čist i mirisan. Problem može biti i prekomerna količina dlaka na preponama, leđima i grudima.

Ne trude se oko predigre

Predigra je nešto što mnogi muškarci i dalje zaboravljaju ili ignorišu, a velika većina njih zaista ne zna koliko je dobra predigra važna za ženu. Iako ne svima, većini žena je potrebno malo vremena i truda da se zagreju, a to povećava šanse za postizanje orgazma.

Advertisement

Ne žele da pokažu da se osećaju dobro

Muškarci često kažu da nisu srećni kada žene ne pokazuju da im je dobro tokom seksa, a žene to ne vole ni kod muškaraca. Ali ne radi se samo o uzdisanju i stenjanju, žene vole da im muškarci šapuću seksi i prljave stvari na uvo.

Ne stimulišu ono što bi trebalo

Mnogi muškarci pogrešno misle da će stimulisanje vagine postići isti osećaj koji dobijaju od stimulacije penisa. Naime, osećaj u penisu se zasniva na dodiru, dok se u vagini osećaj stvara istezanjem i pritiskom. Za žene, klitoris je paralelan sa osećajem penisa, osim što je njegova anatomija delikatnija i osetljivija. Klitoris, a ne vagina, je centar ženskog seksualnog univerzuma.

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ljubav

Ove 3 čarobne reči popraviće čak i najlošiji seks!

Objavljeno

-

Objavio

Da biste izgradili seksualno samopouzdanje potrebno je iskustvo.

U jačanju istoga pomoći će vam i ovi koraci zbog kojih ćete se osećati potpuno zadovolj(e)ni.

Budite kraljice ličnog zadovoljstva

Poznato je da su žene koje se češće samozadovoljavaju samopouzdanije u seksu, pa u njemu nalaze više zadovoljstva jer znaju kako da postignu vrhunac.

„Ako to još niste učinili, svakako uzmite vremena, pa otkrijte vlastite erogene zone, kao i intenzitet dodira koji vam najviše odgovara“, kaže seksološkinja Emili Mors.

Advertisement

Naučite da gledate svoje telo kao seksepilno

Za seksualno samopouzdanje važna je ljubav prema vlastitom telu, kao i doživljavanje sebe samih kao seksualnih bića. Da biste postigli ovaj cilj, važno je da vežbate. Odaberite svileni veš, usku haljinu, štikle ili neki drugi dodatak koji vas čini poželjnima, prošetajte pred ogledalom i naviknite se na ovu ideju.

Recite ove tri magične reči

Niko ne može da vam pročita misli, pa ako nešto želite, to morate i da tražite. Ovo pravilo posebno je važno u slučaju seksa. Ako partner radi nešto tokom seksualnog odnosa što se vama ne sviđa, najbolje je da mu to i kažete.

„Uživite se u trenutak i ne zaboravite izgovoriti ove tri moćne reči: ‘Pokušajmo to ovako’“, zaključuje seksološkinja.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h