Connect with us

Ljubav

Žene otkrile: Savršen ljubavnik ima ove karakteristike, a jedna je najbitnija

Objavljeno

-

Kada se priča o vođenju ljubavi, obično postoji veliki jaz između onoga što muškarci misle o svom umeću u krevetu, i ženskog pogleda na seks.

Ipak, to ne znači da neke stvari ne mogu da se isprave i da se vođenje ljubavi pretvori u obostrano zadovoljstvo.

Po rečima Trejsi Koks stručnjaka za seks i veze, ženama su krevetu najbitnije ove muške karakteristike:

Hrabro sluša uputstva

Kada imate odnose s novim partnerom potrebno vam je vreme da se uskladite. Najlakše ćete do obostranog uživanja doći slobodnijom komunikacijom u krevetu. Muškarci često trpe veći „pritisak“ koji nosi dobar ili loš seks, a i njihov ego u krevetu je ipak mnogo veći nego kod žena. Partner koji se na reči kao što su: sporije, jače, brže, niže… uvredi, nije materijal za dobrog ljubavnika.

Advertisement

Ne hvali se veštinom

I muškarci i žene, podjednako žele da zadive svog partnera, dok muškarci često imaju veću potrebu da to i dokažu. Pominju svoje bogato seksualno iskustvo ili insistiraju na tome da poseduju jedinstvenu tehniku. Ovakvo ponašanje najčešće odbija žene, jer osim što deluje prepotentno, ono povećava očekivanja koje onda muškarci mogu vrlo teško ili nikako da ispune.

Nije mu bitan samo njegov vrhunac

Nepisano pravilo je da muškarac prvo treba da „pričeka“ nju, jer se smatra da žene teže postižu orgazam od muškaraca, a zatim da se posveti sopstvenom uživanju. Muškarac koji nikada, ili na samom početku odnosa, ne pokazuje želju da posveti pažnju njoj i njenom orgazmu, retko će kasnije dobiti priliku za iskupljenje.

Komplimenti

Advertisement

Izbegavajte neoriginalne i „ljigave“ komplimente jer ih žene brzo prepoznaju i ne vole da ih čuju. Iskreni i jednostavni komplimenti na račun njenog karaktera, ličnosti ili izgleda su pokazatelj da ste iskreni i zainteresovani za nju.

Bez emocionalnog povlačenja

Nakon seksa s novim partnerom ponekad ne znate šta da radite i kako da se ponašate, jer se još uvek ne poznajete dovoljno. Uvek je u takvim situacijama teško znati šta je ispravan postupak, ali, na primjer, nagli odlazak, ustajanje iz kreveta ili zbunjenost nikako nisu ponašanja koja se cene.

Ako ne znate šta da uradite, bolje je da to iskreno kažete nego da bežite glavom bez obzira. Najbolje je da se što prirodnije ponašate, što znači da nije dobro ni da insistirate na maženju, kao ni da dajete velike ljubavne izjave.

„- Bolje pozovite partnera da nešto zajedno pojedete – predložila je Trejsi Koks.

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ljubav

3 magične poze za najluđi ženski orgazam ikada: Isprobali ste već unapređeni doggy?

Objavljeno

-

Objavio

Otkrivamo vam tri magične poze koje žene za tili čas dovode do orgazma.

Od deset intimnih činova većina muškaraca će postići orgazam u proseku 9 puta. Što se žena tiče, ta brojka je znatno niža i iznosi svega 3 puta. Daleko od toga da žene ne znaju kako da dožive orgazam, već im je ponekad malo teže da to postignu ako njihovim partnerima treba manje vremena za vrhunac.

Takođe, pored vremena i veliku razliku u celoj priči pravi muško umeće u krevetu. Ali ni to nije sve. Uz svakako dobru predigru, važno je znati i koju pozu u seksu odabrati kako bi žena doživela orgazam. Otkrivamo vam tri magične poze koje žene za tili čas dovode do orgazma. Ako imate malih poteškoća na ovom polju, redove koji slede ne smete da propustite.

Unapređeni doggy stil

Klasičan „doggy“ stil je veliki favorit kod muškaraca. I dobar deo žena voli ovaj položaj pri vođenju ljubavi. One ističu da u ovoj pozi dolazi do najveće stimulacije ženske osetljive regije i tzv. „plafona“ u vagini. Kako bi ovaj položaj podigli na viši nivo i obezbedili sebi fantastičan i brz orgazam potrebno je da legnete na stomak sa jastukom ispod karlice. Ponovo jastuk igra važnu ulogu u stvaranju ugla pod kojim dolazi do stimulacije vaše G-tačke. Vaš partner bi trebalo da se nađe iza vas i da pod uglom od 90 stepeni izvrši penetraciju.

Advertisement

Kaubojka sa povijanjem unazad

Šta žena može da uradi ako želi da doživi orgazam nego da preuzme stvar u svoje ruke? U ovom slučaju mislimo na položaj koji se zove „kaubojka“ a koji plasira ženu u dominantan položaj nad muškarcem. Međutim, dešava se da muškarac čak i u ovom položaju kada žena vodi glavnu reč i zadaje tempo pokušava da preuzme kontrolu. On verovatno nije ni svestan da mu vi zapravo pokazujete šta vam prija, a da on tera vaš orgazam sve dalje i dalje. Kada je žena do tavanice njeni pokreti nisu gore – dole, što je muškarcima nejasno. Kako bi bez mnogo reči savladali vašeg muškarca i njegov poriv da vodi glavnu reč, ali i da biste svakako sebi obezbedili neverovatan orgazam, kada ste u položaju „kaubojke“ nagnite se unazad, što više možete. Toliko je jednostavno a tako učinkovito da nećete moći da poverujete.

Čarobni misionarski položaj

Misionarska poza je jedna od najzastupljenijih u seksu. Neki je smatraju vanila pozom, ali to ne znači da je loša i da od nje treba da odustanete. Uz različite varijacije u ovoj pozi ženske osobe mogu da dožive eksplozivne orgazme. Da biste, dakle, nadogradili misionarski položaj potrebno je da stavite jastuk ispod svoje zadnjice kako bi podigli kralicu, a vaše noge bi trebalo da budu na ramenima voljene osobe. Ovaj položaj dovodi do intenzivnog dodirivanja vaše G-tačke. Takođe ako želite svemu da dodate još malo intenziteta, obe svoje noge u istom položaju oslonite na jedno rame vaše partnera, pri čemu će i njegov užitak biti veći.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h