Connect with us

Ljubav

Žene brutalno iskrene, otkrile 5 znakova da je muškarac zaista loš u seksu a mnogi baš to rade

Objavljeno

-

Koji muškarci su loši u seksu?

Odgovor na ovo pitanje nije jednostavno, ali žene su izdvojile 5 stvari koje nikako ne vole i zbog kojih su sklone da kažu da su se loše provele u krevetu…

Kako muškarci doživaljavaju seks, a kako žene, nije u potpunosti isto. Čak im se i osećaj vrhunca razlikuje. Ono što pripadnici jačeg pola misle da žene vole, ne mora uopšte da bude istina. I obrnuto.

Međutim, postoje neke stvari koje muškarci često rade u seksu, a zbog kojih ih žene etiketiraju kao loše ljubavnike. Evo o čemu se radi…
1. Hvalisanje veličinom penisa

Kada muškarac očekuje da ga žena hvali zbog veličine penisa, to nimalo privlačno ne deluje nežnijem polu. Ukazuje na nesigurnost, a to svakako nije osobina koja će raspaliti strasti kod žene (makar većine njih). Postoji mogućnost da to radi i jer je prepotentan, a što izaziva istu reakciju.

Advertisement

Savet seksologa ženama je da, ukoliko im je stalo do partnera, uvere ga da je njegova „veličina“ savršena za njih, ali i da nema potrebe da o tome stalno pričaju.

2. Momenat „bušilice“

„Ako se muškarac polnim organom naglo zabija u ženu i oponaša rad bušilice, verovatno nema mnogo iskustva u spavaćoj sobi“, tvrdi seksolog Kler Kavano. Postoji i opcija da žuri kako bi što pre dostigao vrhunac ili, pak, iz straha da će izgubiti erekciju, ali koji god da je razlog, ženama to ne prija. Imaju utisak da ne učestvuju u seksu, već da su samo pomoćno „sredstvo“ za masturbaciju.

Seksolog kaže da dame najčešće preferiraju sporiji ritam uz trenje, jer im donosi više užitka.

3. Zanemarivanje „one tačke“

Advertisement

Iako znaju da je okidač za užitak kod žena, mnogi muškarci izbegavaju da stimulišu klitoris tokom seksa. Najčešće je razlog jer veruju da je sama penetracija dovoljna da bi žena doživela vrhunac, pa im ovo dođe kao neka vrsta uvrede.

Seksolog savetuje da uputite partnera u vrste orgazama kod žena, da neke jednostavno ne mogu da dožive vrhunac bez njegove stimulacije, i da to nije „udarac na njihovu čast“ u krevetu.

4. Produžavanje seksa zarad orgazma

I ženama i muškarcima se dešava da nekada, čak i kada uza sebe imaju najvatrenije partnere sa kojima su savršeno seksualno kompatibilni, jednostavno ne mogu da dožive vrhunac. Problem je što ponekad muškarci insistiraju na tome da ženi pruže zadovoljstvo, pa maksimalno produžavaju seks…

Savet psihologa – bolje je pitajte šta želi u krevetu, nego da idete na kartu dugog odnosa.

Advertisement

5. Gubitak interesovanja odmah po završetku odnosa

Nekad su se žene žalile na muškarce koji se čim „završe posao“, okrenu na drugu stranu i zaspu, a sada im nešto drugo zaokuplja pažnju. Sve više je muškaraca koji se po postignutom vrhuncu hvataju za telefon. Ovakvo ponašanje žene ne vole, poništava svaku bliskost (emotivnu ili čisto seksualnu) koja je postojala tokom odnosa.

Seksolog savetuje – popričajte malo sa ženom pre nego što se zaletite da vidite šta ima na društvenim mrežama, ispričajte neku šalu, nasmejete se zajedno… Biće lepše i njoj i vama.

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ljubav

Ove 3 čarobne reči popraviće čak i najlošiji seks!

Objavljeno

-

Objavio

Da biste izgradili seksualno samopouzdanje potrebno je iskustvo.

U jačanju istoga pomoći će vam i ovi koraci zbog kojih ćete se osećati potpuno zadovolj(e)ni.

Budite kraljice ličnog zadovoljstva

Poznato je da su žene koje se češće samozadovoljavaju samopouzdanije u seksu, pa u njemu nalaze više zadovoljstva jer znaju kako da postignu vrhunac.

„Ako to još niste učinili, svakako uzmite vremena, pa otkrijte vlastite erogene zone, kao i intenzitet dodira koji vam najviše odgovara“, kaže seksološkinja Emili Mors.

Advertisement

Naučite da gledate svoje telo kao seksepilno

Za seksualno samopouzdanje važna je ljubav prema vlastitom telu, kao i doživljavanje sebe samih kao seksualnih bića. Da biste postigli ovaj cilj, važno je da vežbate. Odaberite svileni veš, usku haljinu, štikle ili neki drugi dodatak koji vas čini poželjnima, prošetajte pred ogledalom i naviknite se na ovu ideju.

Recite ove tri magične reči

Niko ne može da vam pročita misli, pa ako nešto želite, to morate i da tražite. Ovo pravilo posebno je važno u slučaju seksa. Ako partner radi nešto tokom seksualnog odnosa što se vama ne sviđa, najbolje je da mu to i kažete.

„Uživite se u trenutak i ne zaboravite izgovoriti ove tri moćne reči: ‘Pokušajmo to ovako’“, zaključuje seksološkinja.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h