Connect with us

Ljubav

Žene bez dlake na jeziku: Znakovi koji otkrivaju da je muškarac loš u seksu

Objavljeno

-

Kako muškarci doživljavaju seks, a kako žene, nije u potpunosti isto. Čak im se i osećaj vrhunca razlikuje. Ono što pripadnici jačeg pola misle da žene vole, ne mora uopšte da bude istina. I obrnuto.

Međutim, postoje neke stvari koje muškarci često rade u seksu, a zbog kojih ih žene etiketiraju kao loše ljubavnike. Evo o čemu se radi…

1. Hvalisanje veličinom penisa

Kada muškarac očekuje da ga žena hvali zbog veličine penisa, to nimalo privlačno ne deluje nežnijem polu. Ukazuje na nesigurnost, a to svakako nije osobina koja će raspaliti strasti kod žene (makar većine njih). Postoji mogućnost da to radi i jer je prepotentan, a što izaziva istu reakciju. Savet seksologa ženama je da, ukoliko im je stalo do partnera, uvere ga da je njegova „veličina“ savršena za njih, ali i da nema potrebe da o tome stalno pričaju.

2. Momenat „bušilice“

Ako se muškarac polnim organom naglo zabija u ženu i oponaša rad bušilice, verovatno nema mnogo iskustva u spavaćoj sobi“, tvrdi seksolog Kler Kavano. Postoji i opcija da žuri kako bi što pre dostigao vrhunac ili, pak, iz straha da će izgubiti erekciju, ali koji god da je razlog, ženama to ne prija. Imaju utisak da ne učestvuju u seksu, već da su samo pomoćno „sredstvo“ za masturbaciju. Seksolog kaže da dame najčešće preferiraju sporiji ritam uz trenje, jer im donosi više užitka.

3. Zanemarivanje „one tačke“

Iako znaju da je okidač za užitak kod žena, mnogi muškarci izbegavaju da stimulišu klitoris tokom seksa. Najčešće je razlog jer veruju da je sama penetracija dovoljna da bi žena doživela vrhunac, pa im ovo dođe kao neka vrsta uvrede. Seksolog savetuje da uputite partnera u vrste orgazama kod žena, da neke jednostavno ne mogu da dožive vrhunac bez njegove stimulacije, i da to nije „udarac na njihovu čast“ u krevetu.

Advertisement

4. Produžavanje seksa zarad orgazma

I ženama i muškarcima se dešava da nekada, čak i kada uza sebe imaju najvatrenije partnere sa kojima su savršeno seksualno kompatibilni, jednostavno ne mogu da dožive vrhunac. Problem je što ponekad muškarci insistiraju na tome da ženi pruže zadovoljstvo, pa maksimalno produžavaju seks… Savet psihologa – bolje je pitajte šta želi u krevetu, nego da idete na kartu dugog odnosa.

5. Gubitak interesovanja odmah po završetku odnosa

Nekad su se žene žalile na muškarce koji se čim „završe posao“, okrenu na drugu stranu i zaspu, a sada im nešto drugo zaokuplja pažnju. Sve više je muškaraca koji se po postignutom vrhuncu hvataju za telefon. Ovakvo ponašanje žene ne vole, poništava svaku bliskost (emotivnu ili čisto seksualnu) koja je postojala tokom odnosa. Seksolog savetuje – popričajte malo sa ženom pre nego što se zaletite da vidite šta ima na društvenim mrežama, ispričajte neku šalu, nasmejete se zajedno… Biće lepše i njoj i vama.

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ljubav

Frojdov trik kako da prepoznate slabog muškarca

Objavljeno

-

Objavio

Osim toga što je umeo da prepozna glupe ljude, nabolji psihijatar, Sigmund Frojd znao je i kako postupati sa zavidnim i zlim ljudima koji žele da nas ponize. Uprkos tome što nije uspeo da pronađe sreću u braku koji je imao, svim ženama dao je savet kako da prepoznaju slabog muškarca.

Biranje partnera za vezu ili brak postalo je poput lutrije, dok mnogi tvrde kako njihovi partneri na početku odnosa i kasnije nisu bili bili isti. Žene su posebno sklone idealizaciji svog partnera, te često zanemaruju znakove koji možda mogu ukazati da to zapravo nije muškarac za njih.

Međutim, mnogi psiholozi smatraju da možemo sagledati srž drugog bića i njegove skrivene strane, ali samo ako pobegnemo od iluzija.

Austrijski psihijatar Sigmund Frojd dao je univerzalni savet kako da prepoznamo slabog ili mentalno jakog muškarca, odnosno procenimo da li je to partner koji će moći da ide sa nama zajedno kroz život, razvija se, voli potpuno i motivišemo da postanemo bolji.

Sigmund Frojd je uveravao da svako može biti slab, čak i uspešni i bogati ljudi, osobe na pozicijama i oni sa snažnom reputacijom. Istakao je da se mentalna snaga osobe može odrediti vrlo jednostavno. Prema Frojdu mentalna skala osobe određena je problemom koji ga može izbaciti iz takta.

Advertisement

Ispostavilo se da je vrlo jednostavno testirati čoveka na mentalnu stabilnost. Dovoljno je izgovoriti neki stav za koji znate da nije u skladu sa njegovim i gledati tok razvoja. Nastavite da tvrdite svoje, a ako osoba počne da gubi živce, preći će na povišen ton – to su počeci slabosti. Ukoliko vas gleda zbunjeno i nudi nekoliko mogućnosti za rešavanje vaših problema, smatrajte da je to mentalno snažna i izbalansirana osoba, odnosno trenutno dobar izbor za partnera.

Ovaj test možete lako primeniti kod svake osobe, a on vam može pomoći da odredite da li sa nekim zaista možete praviti planove. Kada je sve idealno, vode vas samo romantične varnice i kada se svi stavovi poklapaju, naročito na početku odnosa, živimo u iluziji i nismo sigurni kako će neko reagovati kada se pojave izazovi.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy